kupno

(24 wyniki)
  • zwracam się do Was z pytaniem, takim jak w temacie. ślub mam w październiku w przyszłym roku i wszystko zaklepane-tzn. sala, fotograf,kamerzysta,orkiestra... i jakoś tak temat weselny już odpadł. a teraz zaczynam powoli,bardzo powoli myśleć o sukni. póki co tylko je oglądam na necie i mniej więcej wiem co chcę mieć. tylko właśnie-podobają mi się zwykle te najdroższe,czyli od 2500 w górę.i fakt, suknie są piękne, ale co z tego jak później będzie leżeć w szafie...niby fajnie bo pamiątka n...
  • Toż to targowisko i darmowa reklama.
  • Od jakiegoś czasu opiekuję się tym forum wspólnie z jeszcze jedną forumowiczką. Pewnie zauważyłyście, że pojawiła się informacja o zakazie umieszczania reklam. Oznacza to, że będziemy usuwać wątki np. fotografów. Dotyczy to rownież ofert kupna i sprzedaży. Wiem, że część z Was przyzwyczaiła się do ich obecności na forum, wiem również że wiele dziewczyn było nimi zainteresowanych, ale taki jest regulamin forum. Chodzi o to, żebysmy mogły tu sobie porozmawiać, a miejsc gdzie można z...
  • Pytanie natury logistycznej:). Mieszkam pod Warszawą i na ślub zamiast kwiatów planujemy zażyczyć sobie książki, nie wiem jednak czy gościom narzuca się jakieś listy życzeń?? Jeżeli tak, to w mojej miejscowości jest znana od lat księgarnia i to ją ewentualnie będziemy polecać, bo rozmawialiśmy wstępnie z właścicielami o czymś w stylu listy życzeń, tzn. wybierzemy tematykę, a oni będą pilnować, żeby książki się nie zdublowały. Jednak sporo gości będzie z Warszawy i chcemy też dać taka...
  • Na koniec sierpnia mam ślub. Dopiero teraz zaczynam szukać sukni - pierwszy raz będę je przymierzała dopiero w przyszłym tygodniu i wątpię żebym od razu kupiła. zaczynaqm się powoli martwić bo wiem że w marcu raczej jej nie kupie może dopiero w kwietniu. Czy to nie za póżno. Ile się czeka na zamówioną suknię czy 4 - 5 miesięcy wystarczy ( bo tyle zostanie mi od kwietnia - początku maja)
  • Witam Mam apel do moderatorów. Wiele z tutajszych forumowiczek poszukując sukni ślubnej zastanawia się zapewne nad wypożyczeniem czy zakupem sukni używanej. Czy w związku z tym (aby nieco ułatwić im życie) mógłby powstać wątek dotyczący tylko i wyłącznie sprzedazy używanych kiecek? W temacie zainteresowane wpisywałyby model sukienki, rozmiar, wzrost, miasto i cenę. Myślę, że jest to dobry pomysł zarówno dla przyszłych mężatek, jak i dla tych już zaobrączkowanych pań, które chciałyby...
  • Mam pytanie, znacie moze jakies strony amerykanskie gdzie mozna kupic sobie sukienke, cos w stylu JCREW z USA.
  • Inny wątek przypomniał mi o moich przejściach z tą firmą. Najpierw dostałam buty za małe o 2 numery (!), potem po partacku uszyte (łacznie z odwrotnie wszystym zapięciem w jednym z butów), kilka razy odsyłałam, od roku nie mam ani butów ani pieniędzy, zero kontaktu. Żenada po prostu... Obsługa po porstu bezczelna, za nic mają klienta, który zapłacił... Będę się z nimi sądzić o zwrot kosztów, a przy okazji odradzam wszystkim - szkoda nerwów!
  • Spodobala mi sie sukienka z kolekcji White One. Rzecz jasna, chcialam przymierzyc jak prezentuje sie na mnie. Zapytalam w jednym z krakowskich salonow i....odpowiedz, lagodnie mowiac, nieco mnie zaskoczyla. Otoz salon oferuje do przymierzenia jeden! model, a wybrany zamawia sie 'w ciemno'. Troche mnie to zalamalo.. Czy to normalna praktyka w salonach? Nie uwazam tego za dobry pomysl, sukienka w realu moze wygladac nieco inaczej, a na figurze zle lezec :( No i jestem w kropce...
  • hej mam do was pytanie?zastanawiam sie nad zrobieniem obraczek slubnych u jubilera(moi rodzice maja troche zlota,wiec mozna byloby ta bizuterie stopic i zrobic obraczki).Co o tym myslicie?a jak jest u was?juz mam pomysl na te obraczki tylko nie wiem jak to jest z wykonaniem i czy sie w ogole oplaca.Dziewczyny jak znacie w Warszawie jakis fajny zaklad jubilerski gdie takie cuda robia to dajcia znac,z gory dzieki pozdrawiam
  • Dziewczyny czy każda z Was kupując suknię podpisywała umowę? Nie mam pojęcia czy to jest konieczne i zaczynam się martwić. Również kupuję suknię, ale nie podpisywałam w salonie umowy, jedynie dostałam pokwitowanie (dowód wpłaty) zaliczki, na którym wpisany został model sukni, wysokość i data wpłaty zaliczki, wysokość jaka winna być jeszcze uregulowana, termin pierwszej przymiarki i zaznaczone to, że dodatki będę wybrane przy pierwszej przymiarce. I teraz się zastanawiam czy to wystarczy...
  • Czy możecie podać adresy komisów sukien ślubnych w Warszawie, w których można kupić suknię lub wypożyczyć. Właśnie stwierdziłam, że to sie bardziej opłaca niz wydawać mnóstwo kasy na suknię, która bedzie potrzebna na 1 dzień!!! Będę bardzo wdzięczna;-)
  • Hej dziewczyny! Mam pytanie z innej nieco beczki, aczkolwiek bardzo ważne. Czy kupując suknię (szytą w salonie) dostałyście paragon czy jakikolwiek inny dowód zakupu (np. fakturę)??? A może przed szyciem podpisałyście umowę?
  • Wiem, że pytanie juz było-ale nie mogłam tego znależć-dziewczyny-czy jak sie zdecydowałyscie juz to ile kazali wam wpłacić-juz całośc od razu czy jak??bo musze się przygotować finansowo??czy jak cała suma to jakieś znizki są??
  • Chciałabym znalezc sukienke nie drozsza niz 1500 zl. w Warszawie. Czy ktos moze wie gdzie taka znajde?
  • Witam serdecznie. Mam jedno pytanie, jak myslicie, ew moze już z doświadczenia kiedy najlpeij zacząć rozglądać się za sukienkami. Slub mam 2 września 2006. Dziękuje za informacje.
  • Czy suknie wypożyczacie czy kupujecie, jeśli kupujecie to za ile, Dziś widziałam przepiękną suknię, kosztuje 2400, jest przepiękna, moim mamą to się nie spodobało powiedziały że za droga, A wy jak robicie?
  • hej jest 3 i 10 wiec czemu ma nie byc 17. Kto tez wtedy bierze slub?? I co wam jeszcze zostalo do zalatwienia? My jeszcze mamy isc na druga rozmowe do ksiedza na drugie spotkanie do poradni noi ustalic ostateczna liczbe gosci wybrac pierwszy taniec pomijam juz moje przymiarki sukni sklubnej i probny makijaz i fryzure a tak to chyba pozostalo juz tylko czekac i liczyc na to zeby pogoda dopisala
  • Dziewczyny mam problem,slub w sierpniu,nie ma sukienki jeszcze dopiero poumawialam sie w salonach na mierzenie sukni atu wyszlo ze arzem z moim M.wyjezdzamy do Anglii.Planujemy wrocic tydzien przed slubem i zaraz poptem wracac spowrotem.nie wiem co robic ,przeciez ja nie zdaze kupic sukni w miesiac i miec ja gotowa na na slub.Poradzcie co robic??Nie wiem czy bede mogla sobie pozwolic na kupno sukni tam,moim zdaniem zostaje jedynie kupno uzywanej i to w tym miesiacu ,zeby zrobic wszystki...
  • Witam, poważnie zastanawiam się nad kupnem butów z kolekcji Growikar ze tej strony. Zachęca mnie zwłaszcza satyna matowa kolor ecru, który został określony jaki "bardzo jasny, kolor złamanej bieli" Kolor mojej la sposy to własnie złamana biel.. Proszę, napiszcie czy zdecydowałyście się zamówić w ten sposób buty ? Jakie wrażenia? Czy wykonanie butów oraz ich kolor Wam spełniał Wasze oczekiwania ? Będę naprawdę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi, pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się