Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
      kupno

kupno

(11 wyników)
    • Wiosną planuję kupić drugi rower. Pierwszy ma opony Schwalbe marathon plus i za nic nie nadaje się do jazdy w lesie. Grzęźnie jak tylko zobaczy trochę piasku:) Rzadko, bo rzadko, ale czasami wybrałabym się i tam pojeździć, stąd pomysł by kupić coś, nie za drogiego na szerszych oponach. Ale na co zwrócić uwagę by nie kupić od złodzieja?
    • W zwiazku z tym że wzrasta liczba postów dotyczących opinii o jakości rowerów a tym samym wpływ forumowiczów na podjęcie decyzji o kupnie danego egzemplarza ośmielę się zaproponować aby zanim zadamy pytanie , zanim zastanowimy sie czy kupić rowerek czy nie to dowiedzieć sie czy dany egzemlarz będzie swymi gabarytami pasował do naszej "godności". Często czytamy ' czy za 1200 się opłaca" Może się i opłaca, tylko czy potem nie skrzywimy sobie kregoslupa (dzieci i młodzież) lub też nabawi...
    • Czy warto kupić rower na kołach 29 cali? Co dadzą większe koła?
    • Wzrost 178cm Dlugosc nogi od podlogi do klejnotów w kroku 79cm. Waga 77 KG Upatrzylem sobie rower Unibike Evolution... Jazda raczej turystyczno-leśna bez wariactw, ale glownie w takiej kolejnosci: drozki lesne, wertepy, troche szosy zeby tylko do lasu dojechac. Tylko nie wiem na jaka rame sie zdecydowac 17" czy 19". Wiem, ze najlepiej "przymierzyc" rower, ale z nowicjuszami to jest tak, ze moze mi pasowac 19" a pozniej po tygodniu jazdy jednak bede zalowal tego wyboru, jak zalicze p...
    • Cześć! Wiem,że już była masa wątków na ten temat ale byłabym wdzięczna za podpowiedź. Chcę kupić rower w cenie mniej ok. 1000-1300 zł. Nie jest to dużo więc nie mam wielkiego wyboru. Interesuje mnie przede wszystkim marka Kellys - modele - "scorpio" i "spider". Najważniejsza jest dla mnie aluminiowa rama (ze względu na ciężar) i przedni amortyzator. Te dwa rowery spełniają te warunki, ale chciałabym poznać waszą opinię na ten temat. Może macie jakieś inne propozycje? I jeszcze jedno - jestem...
    • Witam, to będzie moja pierwsza rowerowa zima - zamierzam w dalszym ciągu jeździć do pracy rowerem. No i rękawiczki polarowe przestają wystarczać - chciałabym kupić coś dobrego - ale potrzebuję porady z góry dziękuję a.
    • Witam! Chcę sobie kupić rower (jak wynika z tematu) ale właściwie nie mam pojęcia na co zwracać uwagę (poza ceną oczywiście), co jest najważniejsze a co mniej ważne. Zaznaczam, że nie chodzi mi o jakiś tam "góral", bo choć mieszkam w górach tu też są drogi asfaltowe;) Mam zamiar właśnie po takich drogach się poruszać. Nie zależy mi też na jakimś supernowoczesnym sprzęcie. Proszę o rady, ponieważ już dość sie nasłuchałam o nieuczciwych sprzedawcach, którzy zielonym kupującym po prostu w...
    • Pierwsze co zrobiłam po kupnie nowego roweru to wyczyszczenie łańcucha i ponowne nasmarowanie. Dobrze zrobiłam? Zadziałałam pod wpływem impulsu, łańcuch był czymś bardzo lepkim zabezpieczony.
    • planuje kupno dwoch rowerow- przeznaczone sa dla malzenstwa 50-latkow, na wycieczki do lasu czy po polach-zaden sport wyczynowy,raczej jazdy rekreacyjne podobaja mi sie nastepujace modele: www.allegro.pl/item99023658__rower_chrysler_pt_cruiser_american_dream_.html www.allegro.pl/item98004331_nowy_rower_kelly_s_lady_automatic_06_wysylka.html www.allegro.pl/item99584541_aluminiowy_mexller_village_super_rower_altus_w_wa_.html nie znam sie na rowerach kompletnie,chce kupic cos porzadn...
    • Witam chce kupic rower za 800zl przegladam allegro znalazlem cos takiego www.allegro.pl/item98136308_excelssion_transport_blotniki_gratis_.html www.allegro.pl/item97842824_nowe_caiman_synergy_nowy_model_2006_extra_.html czy moze gianta www.allegro.pl/item97677648_giant_rock_nowy_gw_wysylka_gratis_okazja_.html na co zwrocic mam uwage przy kupnie ? pozdrawiam Krzysiek
    • Juz od roku do pracy codziennie jezdze rowerem trekingowym (przejezdzilem tez cala zime :)... ). Zaczolem sie zastanawiac aby na lato wymienic go na szosowy. Glowne powody: 1.Zbyt wielki opor powietrza z powodu pozycji w ktorej sie siezi (kiedy sie dlugo i czesto jezdzi to dokucza), a jechac pochylonym na rowerze, ktory nie jest do tego przystosowany dlugo sie nie da. 2.Brakuje mi biegow, czyli chcial bym miec jeszce pare wyrzszych biegow. 3.No i oczewiscie, waga. Glowna obawa ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się