kupno

(14 wyniki)
  • pytam w imieniu koleżanki, która kupiła uzywany wózek. Siedzisko i buda spacerówki jest brzydkie i pobrudzine itp. Chce zostawić stelaż a kupić nowe siedzisko . czy ktoś się orientyje czy tak sie da? To wózek jane nomad (sama mam taki, nawet chciałam sprzedać, ale to pewnie mie się nie opłaca, bo stelaża potem samego nie sprzedam)
  • ...jeśli Wasz Dzieciaczek z niego wyrósł...? czy ktoś ma do sprzedania przypadkiem??? to chyba nowy model i niezbyt popularny, bo trafić toto to prawie jak ta legedarna 6tka w totka ;) pozdrawiam!
  • chyba muszę sprzedać :( jest nowiutka, ma kilka dni- śliczna, kolor marine - w sklepach trzeba czekać do połowy maja. szkoda mi ogromnie, ale jeśli nie znajdę szybko barierki to muszę kupić inny wózek, moje dziecko nie cierpi jeździć w pasach- o czym wcześniej nie wiedziałam :((( jeśli ktoś zainteresowany proszę szybko dać znać, a ja spróbuje jeszcze upewnić się, czy na pewno barierki nie dokupię.
  • Termnin na wczoraj, a ja dalej w stresie bo już nie wiem co z tym wózkiem! Wiem, że nie ma idealnego ale chciałam wybrać(chyba jak każda z nas)najmniejsze zło. Chciałabym by był to wózek 2w1 zarówno miękka bujana, obszerna gondolka i wygodna fajna, lekka, zwrotna spacerówka. Na początku podobały mi się Mutsy ale cena trochę zbyt wygórowana. Teraz kolej Xlandera XA, ale nie wiem czy też warto inwestować tyle w wózek bez przekładanej rączki, gondolka jest jakaś wąska, "średnia" am...
  • Dziewczyny, zainspirowana wątkiem o spacerówce dla półrocznego dziecka w cenie do 1000 zł. gdzie polecacie używaną Jane nomad chciałam napisać, że na allegro jest obecnie kilka aukcji, gdzie sprzedawane są nowe nomady za niecałe 900 zł. (żeby nie było -nie są to moje aukcje). Ja rodzę w grudniu, mam już wózek głęboki, ale z dość małą gondolą, dlatego też pewnie w okolicach pół roku przesadzę swoje dziecko do spacerówki. Gdy zobaczyłam nomady w tej cenie bardzo się ucieszyłam - ...
  • witam. ostatnio miałam problem z wyborem wózka dla mojego dziecka. nestor stal się zbyt ciężki i mało zwrotny. kupiłam wózek firmy meggy jeenay. super spacerówka za rozsądną cenę. zapłaciłam 240 zł z folią i kapką. naprawdę prowadzi się go jedną ręka. kułka elegancko skręcają na wszystkich powierzchniach. pałak pokryty ceratką. regulowane pasy, 3 pozycje siedzenia. półeczka na napoje, obszerny kosz. składa się go szybko i prosto. naprawdę dziewczyny gorąco polecam. łatwo podjechać...
  • Witajcie, Termin mam na koniec maja, ale powoli zaczynam sie rozgladac za jakims typem wozka (w miedzyczasie przeprowadzka, wiec bedzie malo czasu). Jako, ze syn przyjdzie w cieplym okresie postanowilam nie kupowac gondoli. Chcialabym kupic spacerowke, do ktorej stelazu moglabym doczepic fotelik (najlepiej maxi cosi). Musi sie koniecznie rozkladac na plasko. Rowniez chcialabym zeby mozna bylo dokupic jakis solidny i ladny spiworek na zime do srodka. Jakos nie moge sie przekonac do t...
  • Witam. Mam zamiar kupić wózek firmy Baby Design model Sprint i chciałabym sie o nim dowiedzieć jak najwięcej. Do jego kupna przekonują mnie duże kółka, szerokie siedzisko oraz to że jest lekki (8,5 kg). Jakie ten wózeczek ma zalety a jakie wady? Czy któraś z Was wozi swoja pociechę w takim wózeczku i czy jest z niego zdowolona? Jak na razie znalazłam niewiele opinii na jego temat. Dodam że moja córcia ma 8 miesięcy:)
  • Długo czekałaś na swojego UJ? Z tego, co pamiętam, zamawiałaś na angielskim ebay'u. Ja w końcu się też zdecydowałam (u tego samego sprzedawcy), zapłaciłam we wtorek (PayPal), płatnosc zrealizowana, ale nie mam zadnej informacji, że wózek został wysłany...
  • Witam. Mam do sprzedania concord fusion w kolorze xenon (niebieski) z gondolka proton i spiworkiem. Wozek uzywany 6 m-cy. Mala wlascicielka bardzo o niego dbala:) Stan bardzo bardzo dobry.
  • Witam, Bardzo proszę o opinie wszystkich użytkowników tego wózka. Okazjynie kupiłam zestaw gondola+spacerówka właśnie na tym stelażu i teraz myślę czy dobrze zrobiłam :(. dzidzia urodzi się w kwietniu. czytałam różne opinie ale nic nie mogę znaleźć o trójkołowcu mutsy.proszę pomóżcie! Jeśli to jednak zły zakup to wystawie go na allegro, a kupię coś innego. Wielkie dzieki
  • Mam pytanie nastawiłam się na kupno emmaljungi. Czy w razie przebicia dętki jest możliwość dokupienia ? Czy od razu w momencie kupna istnieje możliwość dokupienia zapasu ?
  • mam taki dylemat wózkowo-fotelikowy - zastanawiam sie nad kupnem wózka emmaljunga smart, ale również nad roanem maritą, jest tańszy, a chyba funkcjonalnością i użytkowaniem się nie różni zbytnio. Mma tylko problem z fotelikiem. Do emmaljungi można przypiąć fotelik maxi cosi - naczytałam się o testach adac, więc na bezpieczeństwo zwracam dużą uwagę. Natomiast do marity tylko fotelik roan. O testach nic nie słyszałam, ale ten fotelik 0-10kg wydaje się być solidny, z wkłądką itp. No i się...
  • Mam pytanie do użytkowniczek tego wózka. Czy ten wózek dobrze sprawdza się w warunkach terenowych i nie trzęsie? Patrzyłam, że amortyzację ma chyba słabą - nie jest taka jak w głębokich wózkach na wachaczach. Jak jeździ się po zmorżonym s=śniegu na przykład? Czy dzieckiem nie trzęsie i jak się prowadzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się