Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      kupno

kupno

(11 wyników)
    • Chce kupic psa, godena, jest duzo ofert w necie pieskow rasowych i nierasowych. Nie bede pieska wystwiac, wiec rodowod nie jest konieczny. Na co zwrocic uwage gdy wejde do domu osoby, ktora bedzie i pieska chciala sprzedac, jak a wygladac zdrowy szczeniak, jakie powinien miec oczy,jakie lapy jaka czaszke, w jaki wieku a byc obebrany z miotu. Co z dysplazja i zanikiem siatkowki u takich psow. Czy mozna to wykryc na etapie szczeniaka. Zakladam ze zaraz po zakupie pojedziemy do wet...
    • chcemy kupić psa dla taty, ale piesek musi być spokojny, bo tato jest po udarze, najlepiej o krótkiej sierści, tato mieszka w blokach na trzecim piętrze, na dodatek powinien lubić dzieci... co za rasę mi doradzacie?
    • zastanawoamy się nad kupnem kociaka:)Mam pytanie w zwiazku z tym..gdzie można dokonać zakupu takiego maluszka.Co ponadto trzeba dokupić?jak wychowywać malego kotka?i jakie problemy wiążą się z kotem w domu. Mamy syna 8-lat-kotek bylby kupiony na Jego prosbę miedzy innymi..acha..miedzy 7-ma-a 18 nie ma nas w domu.Czy kotkowi to nie przeszkadza .I jak nauka czystości??? Dzięki za wszystkie rady.. pozdrawiam
    • Proszę o opinie na temat kupna psa na giełdzie zoologicznej. Chodzi mo konkretnie o giełdę w Łazienkach. Może ktoś z was ma doświadczenie w tej kwestii...
    • Czy ludzie trochę nie przesadzają z tym wypisywaniem problemów ze zwierzętami? Np. w temacie psów. Pies śmierdzi, pies brudzi, pies szczeka. Mój Boże - skoro decydujemy się na psa, to także na to, że trzeba się nim zajmować, że po deszczu pies śmierdzi, że dywan jest cały w "kłakach", że pies hałasuje swoim szczekaniem ITD. Ludzie to by najchetniej mieli psa do przytulanek - do 2-3 roku życia i ewentualnie do wtedy się nim zajmować. A jak już jest stary albo chory to myk myk wywal...
    • Hej, Znacie może jakieś hodowle świnek miniaturek (nie świnek morskich, zwykłych świń, tzw. "minipig") w Polsce?
    • chce kupic psa, ktory ma byc psem pilnujacym. ale nie wiem na jaka rase sie zdecydowac - pomocy prosze. jedyne wymagania jakie mam odnosnie tego psa to, ze ma byc sredniej budowy z krotkim wlosem. thx za rady K.
    • Jak w temacie.Czy takowa warto pisac i jak powinna brzmiec taka "wzorcowa" umowa.Zamierzma kupic owczarka z hodowli i kobieta ze zwiazku kynologicznego jak sie bylem popytac co,jak i wogole cos o niej wspomniala.Nie zalapalem od razu zeby sie zapytac.Moze ktos ma takowa umowe. Pozdrawiam - Adam
    • Zawsze miałam tylko psa lub jakiegoś gryzonia. Teraz jednak nie za bardzo mogę sobie pozwolic na psa i zastanawim się nad kociakiem :) Tylko nie mam zielonego pojęcia na co muszę się przygotować ;)) Co muszę mieć w domu, gdzie taki kociak śpi, jak to jest z jedzeniem itp. Jednym słowem szukam wiedzy w pigułce ;) No i też nie wiem czy rasowego ( ale nie zbyt drogiego) czy bialo- rudego dachowca ;)) Ale to już chyba do mnie należy wybór.
    • Co myślicie o tego rodzaju hodowlach: fajnepieski.pl.tl/Nasze-psy.htm Kobieta twierdzi, że psy są po rodowodowych rodzicach, a szczeniaki rodowodu już nie mają bo ona wystąpiła ze związku (można to jakoś sprawdzić?). Psy są niby zaszczepione i odrobaczone. Sprzedaje 6 tyg. szczeniaki, tylko wydaje mi się że chyba jeszcze za małe są na sprzedaż? Na życzenie może spisać umowę kupna –sprzedaży. Myślicie że kupno psa u takiej osoby ma sens, czy raczej tylko u prawdziwego hodowcy? ...
    • Witam, Uwielbiam wszystkie koty,zawsze od mlodosci mialam wokol siebie Syjamy,teraz dojrzewam do kupna Sfinksa..Ponoc sa niesamowite z charakteru no ale czy to prawda? Dajcie znac jak cos wiecej wiecie ok? Pozdrawiam i z gory dzieki za odzew

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się