Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      kupno

kupno

(9 wyników)
    • Chciałabym kupić narty i buty. Proszę poradźcie na co zwrócić uwagę przy kupnie.
    • jesli masz chwile czasu, a mozesz ze mna przesledzic oferty na allegro abym mogla cos wybrac dla siebie, bede bardzo wdzieczna, jezdzilam na nartach jak bylam nastolatka, wiec moja wiedza w tym wzgledzie jest aktualnie dosc ograniczona, prosze uprzejmie o pomoc
    • poszukuję osoby z Wrocławia, która pomoże mi w kupnie butów narciarskich. Byłabym wdzięczna, gdyby odezwała się do mnie osoba rzetelna i znając temat. W sieci jest tyle informacji a w sklepch duży wybór, że nie wiem od czego zaczać i na które buty się zdecydować (dotyczy również firmy). Z góry serdecznie dziękuję.
    • chciałabym pod okiem doswiadczonej osoby (doswiadczonej w jezdzie i kupnie sprzetu) kupic narty uzywane do nauki. jesli ktos znajdzie dla mnie troche czasu aby mi doradzic bede wdzieczna. prosze o kontakt na skype : pati_df
    • Może się ktoś orientuje.Czy bedzie problem z zakupem karnetu wielodniowego w sobotę z samego rana w na przeł.Falzarego ( Cortina ) , lub w Obereggen. Przyjedziemy w sobote z rana i nie wiem czy kupie karnet ( 8 dniowy ). Nie zdecysowałem jeszcze czy bedzie to Obereggen czy Falzarego. W zeszłym roku karnety kupowalem w specjalnym punkcie srzedazy skipassow w St.Caterinie w sobote popoludniu.
    • Czym powinny charakteryzować się dobre gogle do jazdy dziennej?? A moze macie jakieś konkretne modele do polecenia?? Dodam moze jeszcze że nie chcę wydać na nie więcej niż 250 złotych. z góry dzięki za info. pozdrawiam
    • Witam Bardzo prosze o odpowiedz dlaczego Atomic SL9 na Allegro kosztuje ok 1500zl podczas gdy w sklepie cena tej narty jest w granicach 2300zl? Czy na Allegro jest dokladnie taka sama narta jak w profesjonalnym sklepie? Pytam bo zamierzam kupic, a wiadomo nikt nie chce przeplacac. Z gory dzieki za odpowiedz.
    • Czy ktos ma jakies zdanie na temat tych nart. Przymierzam sie do ich kupna, czy sa OK?
    • Pytanie do Pani ekspert i innych. Poleca Pani narty Heada. Zastanawiam sie nad kupnem Cyber X 40 lub X60. Jezdze dosc zaawansowanie ale nie bardzo szybko i raczej lubie krotkie skrety slalomowe. mam 192cm wzrostu ,80kg i dopiero zaczynam jezeli chodzi o carvingi. Wiem ze Heady sa dosc mocno taliowane. Pytania: czy Pani poleca te narty do tego typu jazdy? jaka dlugosc(177 cm?) Czy warto doplacic zeby kupic X60 zamiast X40 i dlaczego? A moze lepiej Volkl V4 (te polecil mi sprzedawca...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się