Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      kupno

kupno

(17 wyników)
    • Mam problem polega on an kupieniu ładnego stroju kąpielowego mam miseczke D jestem szczupla ehh nawet w triumpfie trudno dostac cos ładnego..
    • co to ma znaczyć "nowy BEZ metek"? Czy ja dobrze kombinuję, że to znaczy "lekko używany, wystawiony jako nowy, żeby uzyskać wyższą cenę"? Czy może są inne przyczyny?
    • Witam. W najbliższym czasie szykuje mi się wesele (będę świadkiem) i obrona pracy mgr, zatem postanowiłem, że czas najwyższy sprawić sobie nowy garnitur, bo poprzedni pamięta chyba jeszcze czasy okupacji. Ponieważ jednak kompletnie nie znam się na rzeczy, a zależy mi, żeby wyglądać jak człowiek, to proszę o jakieś fachowe porady. Na co powinienem zwrócić uwagę przy zakupie? (jaki kolor, jaki krój, materiał, gładki czy prążki itd.). Dodam, że nie stać mnie na nic drogiego, a na dodatek m...
    • kochane forumowiczki, zastanawiam sie nad kupnem tego slicznego naszyjnika (i to w takiej cenie!!!), kupie go tylko, jak Wam sie spodoba www.allegro.pl/item87507368_sliczny_naszyjnik_z_.html prosze o rady
    • chce sobie kupić buty na lato ale nie mogę (kupuje buty o rozmiarach 43-33 - warto dodać za mam dość szeroka nogę(jeżeli chodzi o mój wiek to mam 16 lat)) Poszedłem do m1, do CCC(P);) chciałem kupić sobie butki i sobie wybrałem przymierzyłem rozmiar 43 i okazuje sie że są za ciasne, to wziąłem 44 a te są za luźne - więc co ja mam zrobić ? - tak mam w każdym sklepie oraz, z każdej firmy!
    • j.w. allegro.pl/item294659426_monaco_przepiekna_bluzka_exclusiv_fioletowa.html
    • Mam pytanie a propo butów, ponieważ mam ogromny problem z ich zakupem ze wzgl na duży rozmiar mojej stopy.. potrzebyje bytów eleganckich ale wygodnych w rozmiarze 41-42 czy wiecie w jaich sklepach można takie zakupić i żeby nie posztowały majątek??
    • ale przelicytowano mnie. poszły za 40 funtów. pocieszam się tylko tym, że były bardzo wysokie i mało bym w nich chodziła :) fotoforum.gazeta.pl/3,0,939835,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,939836,2,2.html
    • Podobaja mi sie te: www.scholl.com.pl/?page=8&kid=3&pkid=53&pid=537&offset=0 i te: www.scholl.com.pl/?page=8&kid=3&pkid=53&offset=8 i te: www.scholl.com.pl/?page=8&kid=3&pkid=54&pid=566&offset=0 Mam daleko do sklepu, wiec nie mam jak ich przymierzyc, Czy któras moze je ma/przymierzała? Lub inne podobne, chodzi mi od to jak leżą na stopie? Nosze rozmiar 40 czasem 41 wiec mysle ze powinnam wbrac 41 i mam dosyc szczupłą stope.
    • mam grubą łydkę, około 40cm, nie mogę kupić i dobrać kozaków, możecie coś doradzić?? bardzo proszę
    • Czy robicie to tez w reserved?
    • witam , znalazłam na allegro płaszcze od producenta w przyzwoitej cenie i chciałam zapytać czy któraś z Pań może ma płaszczyk firmy ZArtex. Interesuje mnie czy są dobre gatunkowo i w miare ciepłe..... (szkoda , że przez allegro nie można "pomacać" :))
    • Czy znacie zasady kupna superwygodnego biustonosza? Na co powinno sie zwrocic uwage przymierzajac rozne modele? Do tej pory nosilam 85B ale ostatnio powstala mi czerwona krecha dokladnie pod biustem tzn. w miejscu gdzie znajduje sie fiszbina. Co to znaczy?
    • Dziewczyny szyjące, podpowiedzcie jaki jest przedział cenowy materiałów na damski garnitur? Zastanawiam się czy operacja kupna materiału plus zapłacenia krawcowej wyjdzie taniej niż kupno gotowego garniturku...
    • Hey Poszukuje opinii o firmie Hi Mountain Nastepca Alpinusa, niestety nie wiem jak z jakoscia Konkretnie modelu Drifter zastanawiam sie miedzy kupnem plecaka firmy jansport-niby 30 lat gwarancji ale podobno psuja sie zamki a firmy hi mountain co do jakosci firmy hi mountain-nie bardzo sie orientuje, prosze o wszelkie opinie, jak sie uzytkuje, czy trzeba cos reklamowac-ogolnie wszystko pozdrawiam:)
    • Poszukuję gorsetu- jako samodzielnego stroju- do dżinsów, czarnych spodni, spódnicy- niekoniecznie długiej z tafty. Gorset ma być -taki zwyczajny- bez dodatków, koronkowych wstawek bądź haftowanych wzorków. Gdzie w Warszawie mogłabym zakupić taki gorset?
    • blinski ma herbaciane buty...słyszałam o herbacianych różach...link by się przydał też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się