kupno

(9 wyników)
  • Wiecie Państwo jak ksztaltuja sie ceny za wynajem/kupno murowanego garazu w Ciechanowie ? Poszukuje takiego na dzielnicy Bloki, najlepiej w okolicach sklepu Gram. Gdybyście mieli jakies informacje tel: 500 79 33 34 Niestety w TC nic konkretnego nie ma.
  • Zamierzam kupić aparat, do tej pory miałem najzwyklejszą cyfrówkę firmy Nikon, jednak zastanawiam się nad kupnem czegoś lepszego. Czy ktoś mógłby mi doradzić jaki aparat byłby dobry? Lustrzanki zapewne odpadają dla takiego amatora jak ja. jednak zależy mi na dobrej jakości zdjęć oraz na szybkim czasu reakcji aparatu.
  • planuję kupić mieszkanie i chciałam się dowiedzieć jakie koszty muszę ponieść oprócz ceny mieszkania oczywiście . słyszałam że biuro nieruchomości i notariusz ale nie wiem ile kto bierze i co jeszcze ?
  • Gdzie kupić dobrą kosiarkę ?
  • odradzam wszystkim centrum ogrodnicze na śmiecinie wcisneli mi kosiarkę do której nie ma noża pół roku nie można się doprosić mają klienta za nic
  • może państwo są zorientowani gdzie tanio można kupić wyroby ze złota i dobrej jakości. nie mam czasu chodzić po złotnikach a potrzebuję pilnie na prezent. dziękuję za pomoc.
  • Witam, Gdzie można tanio kupić i zamontować opony zimowe ? Najlepiej żeby była możliwość także przechowania opon letnich. Bardzo proszę o poradę, może jakiś warsztat w naszym mieście współpracuje ze sklepem internetowym ?
  • Witam wszystkich. Prosze o pomoc. Nie jestem z Ciechanowa, ale bede za kilka tygodni mieszkał juz w ciechanowie. ma prosbe. czy mozecie mi powiedziec ile kosztyje 1m2 mieszkania w ciechanowie? w jakiej dzielnicy sa najtansze a w jakiej najdrozsze. interesuje mnie wielorodzinne budownictwo. nawet te starsze z lat 50-tych. Bardzo wam dziekuje. Juz niedlugo jeden z was ciechanowiaków.
  • witam:) z różnych przyczyn zamierzamy przenieść sie do Ciechanowa, prośba o info - w jakich miejscach warto zamieszkać? czy jest szansa na odkupienie domu kilku - lub kilkunastoletniego i jakie są realia cenowe? pozdrawiam przyszła sąsiadka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się