Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      kupno

kupno

(17 wyników)
    • Co decyduje o tym,czy dany samochód się wam podoba? Czy przywiązujecie się do danej marki i jaki to ma wpływ na jej wybór przy zmianie samochodu? Gdy zmieniam samochód i zastanawiam się nad wyborem kolejnego, to zawsze zwracam uwagę na jego wnętrze.Musi mnie zwabić swoim urokiem i ergonomią.Muszę się w nim czuć od pierwszego wejścia jak ryba w wodzie. Po odbyciu jazdy próbnej, samochód musi mnie przekonać do siebie. Do tego jeszcze dochodzi bezpieczeństwo.To ile poduszek ma samochód...
    • Wiem, że są fora dedykowane - ale tam jest gorszy bałagan niz na auto-moto i w dodatku tylko 1 króciutki wątek na temat interesującej mnie inwestycji i developera. A więc jeżeli możecie mi pomóc w tym wątku to będe widzęczny: 1 - czy ktoś zna APM Development (inwestor zastepczy za WAR-BUD Inv.)? 2 - czy ktoś cos słyszał o inwestycji "NOWA WOLA" w Warszawie (złego bądź dobrego) 3 - o co pytac przed kupnem developera? 4 - na co zwrócić uwagę? pzdr Q
    • ...no przeciez nie samochodu tylko ich akcji :-) Wczoraj tak sobie na kibelku siedzialem i wreszcie doczytalem do konca ten artykul z zeszlego roku: www.wired.com/magazine/2010/09/ff_tesla/ Niesamowita historia, niesamowity czlowiek, niesamowity nastepny samochod (mam nadzieje) wypuszcza i tak bardzo im (no i teraz sobie) zycze powodzenia. Jesli ktos po angielsku kuma to polecam, bo jest do tego napisany przez Joshue Davisa, ktory jest moim ulubionym autorem. W sumie dobrze, ze nie p...
    • Za porada znafcy tematu kupilem Toyo Proxes CF-1 205/65 R15 - zobaczymy jake bendom. Zachwalane zimowe Micheliny byly tak dokladnie do d..., ze jezeli te letnie sie nie sprawdza, to przechodze na uniwersalne. Bedzie gownianie, ale przynajmniej tanio ;-)
    • Pytam w tej chwili czysto teoretycznie. Ogolnie mam pozytywne opinie na temat tego samochodu, co dziwne nigdy nie prowadzac go. ;) (ehh, marketingowcy powinni zacieraz rece z dobrze wykonanej pracy). Ciekawi mnie, jaki model, silnik, z jaka wersja wyposazenia warto by kupic. Jak z awaryjnoscia, obsluga i zwiaznymi z tym oplatami. :) Jak by nie patrzec, 2000 rok to juz nie mlodzieniaszek bedzie. Zapewne najwiecej na ten temat powie Krakus :) Pozdrawiam Wobi
    • tiny.pl/fn5d
    • moto.allegro.pl/item134012619__angielski_maluch_.html rzeczywiście unikat, do tego jeszcze zarejestrowany, a cena nie powala na kolana
    • opon (cusik mnie zarzuciło i byłam łaskawą roz... gumę wraz z felgą) jak znam zasady - 2 nówki (1 oś, DU z napędem na przód) na tyle zostaje Dębica Passio (póki jej szlag nie trafi) pomóżcie, Drodzy Forumkowie, w wyborze :*
    • Mam pewien dylemat. Dzisiaj moja znajoma dostała wezwanie na policje w charakterze świadka. Z daty tego zdarzenia podanego na wezwaniu przypomniało jej się że jej chłopak kupował narkotyki. Niby bardzo możliwe że wezwanie wcale tego dotyczyć nie musi, ale wiadomo - myśli się o najgorszym. W dodatku wczoraj się rozstali, a dzisiaj jak chciała mu powiedzieć via gsm o wezwaniu usłyszała tylko 'abonent czasowo niedostępny'. I teraz pytanie do forumowiczów i foremek zoorientowanych jakoś ...
    • Witam Was Szanowni. Jakos dawno nie zagladalam, ze jak trwoga to i wracam :). Z powodu kompletnego sciachania musze kupic komplet opon do swojej cvectry.. z opisu owych sciachancow wniosluje, ze maja byc 195/65R15.. I teraz zaczynaja sie schody, bo kolejny raz nie wiem co dalej. Kosztowo nastawilam sie na ok. 300 zl za gume i licze, ze cos mi podpowiecie. Poczytalam troche w necie, ale jakos nie umiem wyrobic sobie opinii o markach (np. czy kleber jest ok? ) a tym bardziej o modelach... moze ...
    • Powiedziala: "mezu, w lazience od pol roku lekko podcieka komin pieca i w koncu pojawila sie plesn; prosze udac sie do Castoramy i nabyc w drodze kupna srodek na to paskudztwo, a jak zima zelzeje to smigniesz na dach i uszczelnisz". Zadrzalem tedy i w te pedy pojechalem do Castoramy. Przyznam, ze latwo nie bylo, bo sypie gesty snieg, wiec ruch zamiera. Ale dotarlem. Udalem sie do dzialu sanitarnego i stanalem zamurowany. 500 ml tego srodka kosztuje prawie 45 zl. Czas przyznac sie, ze: ...
    • Zauważyłem że nastapiła zmiana w podejściu do samochodu. Kiedyś to obiekt kultu a obecnie zacyzna się podchodzić z praktycznego punktu widzenia jako o rzeczy użytkowej która ma jeździć. Oczywiście sporo jest osób które kupują auto dla przyjemności ale jest to kupno pod siebie. Kupowanie auta "dla sąsiadów" zaczyna być marginalne... nawet przedstawiciele handlowi już sie tak nie ekscytują posiadanym modelem. Auto generalnie spowszechniało. Coraz mniej osób kupuje auto prawdizwi dla szpanu.
    • tylko jestem ciekawy których??? www.tinyurl.pl?9Fde7QHG Nie znam nawet jednego właściciela leona (ale może ja nie znam wielu ludzi...), ale też nie znam nikogo, kto rozważałby kupno tego auta. Chyba najbardziej ordynarny przekręt auto świata. Jarosław K. ma rację, niemieckie media manipulują!
    • ...kończąc siódme piwko, po powrocie z grzybobrania, zabrałem się za naprawę samochodu : feler był taki że ramię wycieraczki od strony kierowcy dostalo luzu i ocierało o krawędz maski. a wiec zdemontowalem ramię owinąłem w rećznik podwójnie i wkreciłem w imadło, troche za mocno i pierdoln*ło:((( i teraz się okazuje że to jakiś stop aluminium i pospawać nie można..znalazłem kilka primer na cześci zobaczymy ile handlarze złomem będą krzyczeć ( jutro wydzwonie) Lex, może masz na ...
    • Witam. Przeglądałem niedawno u kumpla niemieckie pismo motoryzacyjne,gdzie widziałem szkice superluksusowego samochodu m-ki Audi (coś większego od A8). Ma się nazywać Adler.Z wyglądu jest bardzo kanciasty i wielki. Taka marka istniała przed II wojną światową w Niemczech.Planowana jest reaktywacja tej superluksusowej limuzyny. Ciekawe,czy VW (do niego należy Audi)odważy się wejść do segmentu zarezerwowanego przez RR i Bentleya? Pozdrawiam.
    • Macie moze jakies doswiadczenie z ta firma (a raczej jej produktami), chodzi mi glownie o piece kondensacyjne? www.broetje.de/english/
    • Mijanki(9)

No i jak tu ma byc spokoj na drogach, skoro nikt w tym zasranym kraju nie przestrzega podstawowych przepisow? Jechalem wczoraj z Cz-wy do Wrocka. Jakis czas temu postanowiono wyremontowac najbardziej rozpieprzony odcinek drogi na tej trasie (zaczynajacy sie za Herbami). W zwiazku z tym sa porobione mijanki - podroz odbywa sie wahadlowo jednym pasem. Pech chcial, ze jakis idiota ustawil bardzo krotka zmiane swiatel i zalapalem sie jako pierwszy samochod na 3 czekanie. Przeklalem swiatla i grze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się