kupno

(12 wyniki)
  • witam jestem właśnie na etapie kupna telewizora lcd o przekątnej 26 lub 32 cale.Chciałbym kupić dobry telewizor ale nie przepłacać za niego.Pomóżcie
  • Witam - mam możliwość kupna nagrywarki na gwarancji (zakup sierpień 2006r.), ale mam pytanie - czy oprócz podbitej gwarancji sprzedający musi dołączyć paragon? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam
  • Witajcie:) Mam mały problem. Mój chłopak ma za 2 tyg urodziny i chciałabym kupić mu jakiś fajny odtwarzacz MP3. Tyle tego pojawiło się na necie, że kompletnie nie wiem co wybrać. Może jakaś mała rada?? Znalazłam fajną stronkę z mnóstwem odtwarzaczy: www.electro.pl/Rtv_przenosne,37,1.html i proszę o pomoc. Który z nich mam wybrać. Nie chce kupować w sklepie RTV, bo jak się rozglądałam ceny są znacznie wyższe, a do marketów typu Media czy inne tego rodzaju jakoś nie mam zaufania. Z gó...
  • jestem posiadaczka videa ktore ze wzgledu na swoj wiek zaczyna szwankowac, pozbyc se zupelnie go nie chce gdyz mam spory zbior filmow. jednoczesnie chcialabym juz zakupic DVD i tu mam pytanie czy sprzet typu 2in1 (dvd+video) bylby dobrym zakupem czy jestescie przeciwni takim wynalazkom?? dzieki za odpowiedzi z gory!!
  • Noszę się z zamiarem kupna takiej kamerki - spodziewamy się dziecka i chcielibysmy wszystkie te chwile uwiecznić nie tylko na zdjęciach. Oczywiście kamera ta słuzyłaby także w czasie podróży, imprez itp. Na co zrwacać uwage przy zakupie, jaki nosnik wybrać - z nagrywarką DVD - mam kompa z nafrywarka więc może mi to niepotrzebne?-, z twardzielem, na te małe kasetki? Jakie marki ewentualnie brać pod uwagę a jakich nie. Podkreślam, że zastosowania będa całkowicie amatorskie. Bardzo b...
  • Mam pytanie jaki w ostatnich dniach,miesiącach kupiliście odtwarzacz dvd.Co możecie na jego temat powiedzieć ,czy spełnia wasze oczekiwania,jak cenowo to wygląda,obraz,fonia,itp.Podzielcie się waszymi opiniami dla wszystkich którzy są zainteresowani w przyszłości na zakup jakiegoś odtwarzacza dvd.W sklepach jest ich sporo ,do wyboru do koloru.Ostatnio będąc w Media-Market obserwowałem wykup wielu i to bardzo wielu ludzi odtwarzacza dvd firmy Panasonic s35 schodziły jak ciepłe bułe...
  • Hej, mam pytanie jestem na kupnie telewizora LCD do mniejszego pokoju, zależy mi na 22 calach bo większego nie ma sensu. Mam na oku trzy: TV LCD SAMSUNG LE22B450, TV LCD SAMSUNG LE22B650 lub LCD LG 22LG3050. Za telewizor chce wydać maksymalnie 1200-1300zł. Dlatego chce zapytać który bedzie lepszy i dlaczego ? Na jakie parametry patrzeć ? I jeszcze jedno pytanie jeśli mam Cyfre tylko dekoder bez wejścia HDMI, jaka jest różnica z kablem HDMI obrazu na cyfrze od przez kabel SCAR...
  • zastanawiam się nad kupnem kamery ze złaczem USB, 800 tys. pikseli i raczej do 3000 PLN. Jekie modele/firmy polecalibyscie dla amatora z wadą trzęsącej się ręki? :))) Waham się pomiędzy Samsungiem, Cannonem a Panasonicem... Czy warto zainwestowac w kamerę wspólpracującą z kartami np. SD? Przeciez tam nawet na 128 MB i tak niewiele mozna zapisac??? No i jak to jest z tymi luksami? Ile luksów pozwala juz na fajne nagrywanie wieczorem? Pozdr.
  • Bardzo proszę o poradę.Mam zamiar kupić telewizor 25 calowy.Nie wiem jaką firmę warto brać pod uwagę.Na razie na ten cel przeznaczyłam 1500zł,a mogę wydać tak do 2000zł.Czy brać pod uwagę 100hz czy wystarczy 50hz-nie mam dvd i nie planuję kupna w najbliższym czasie.Jeżeli znacie jakieś oferty promocyjne najlepiej ze sklepów na terenie Trójmiasta to dajcie znać.Dzięki! POZDR
  • Witajcie, mam pytanie dot. możliwości nagrywarek DVD. Czy można w jakiś sposób edytować nagrania w nagrywarce wyposażonej w dysk twardy? Chodzi mi przede wszystkim o usuwanie reklam. Czy można przegrywać materiały z taśm VHS na płyty, jaka jest jakość takich kopii? Czy i w jaki sposób można skomunikować nagrywarkę z komputerem? Gdzie w necie można poczytać o tym sprzęcie, jakieś testy, porównania, najlepiej po polsku bo jestem raczej likiem w tym temacie. Pytam bo przymierzam si...
  • Witam!Zastanawiam się nad kupnem tv projekcyjnego Samsung SP43T8HLX. Mam duży salon więc wielkość mi nie przeszkadza. Niestety nic nie wiem na temat tv projekcyjnych. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć na co zwrócić uwagę przy kupnie, może inną markę, model lub może zaproponować kupno czegoś innego. Gdzie znajdę informacje na temat tv projekcyjnych?. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
  • Kto mi zechce pomóc w nastepującej sprawie, jestem od kilku dni posiadaczem ww. kamery i mam nastepujący problem: zapis filmow mozna dokonac na kasecie lub na karcie pamięci. W jaki sposób mogę zapisany film na kasecie przegrać na komputer? Podłączyłem kamerę z kompem i nie ma problemu z przegraniem nagran na karcie pamieci, jest ona mała 8 MB, natomiast schody zaczynają się w momencie, kiedy usiłuję przerzucić zapis z taśmy na kompa. Help pleas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się