-
Moja 3,5 letnia córeczka zaczyna interesować się komputerem. Chciałabym kupić ze dwie gry przeznaczone dla najmłodszych i potrzebuję pomocy w wyborze. Mała potrafi liczyć do 10 ale nie zna cyferek, nie potrafi czytać więc te gry nie powinny wymagać od dziecka tych umiejętności (jeśli taka umiejętność będzie pojawiać się sporadycznie to nie ma problemu bo można jej pomóc) Najlepiej aby gracz poruszał się za pomocą myszki i aby ta gra nie była za bardzo skomplikowana. U znajomych widzieliśmy gr...
-
Drogie mamy maluchow, co kupic na gwiazdke 1 miesicznemu szkrabowi? Ubranka nie.Lamaze typu lew, lalka,delfin, żyrafa itp juz sa. Sa jakies fajne przedmioty, ktore przydadza sie maluchowi ?
ksiazeczka tiny love , na poczatek strona bialo,czerwono czarna ponoc dziecko reuguje na poczatku wlasnie na takie barwy ;) juz jest
[img]https://www.regard.pl/allegro/adria_pl/zdjecia/zabawki/ksiazka_tiny_double_9.jpg[/img]
co lubily Wasze maluchy oczywiscie nie te 1 miesieczne(co sie przyda na...
-
Chciałabym kupić jakąś ciekawą, zajmującą dziecko zabawkę dla mojej
córeczki. Mam karuzelę, matę edukacyjną oraz przykręcany łuk
TinyLove z wiszącymi zabawkami i oczywiście niezliczoną ilość
drobnych grzechotek. Chciałabym jednak kupić jej coś innego w co
mogłaby np. kopać nóżkami i jednocześnie pociagać za wiszące
przedmioty rączkami. Jest kilka interesujących rzeczy na Allegro,
ale nie bardzo wiem, jak się sprawdza w praktyce. Bardzo proszę o
porady.
-
Witajcie! Tak jak w temacie. Jakie marki wybieracie, w jakich sklepach kupujecie buty dla swoich pociech, oraz na co zwykle zwracacie uwagę wybierając buty? :)
-
czy wiecie czym (jeśłi wogóle) róznią się te dwie pozycje?
merlin.pl/Dzien-malucha-Obrazki-dla-maluchow_Nathalie-Belineau-Emilie-Beaumont/browse/product/1,583709.html
merlin.pl/W-przedszkolu-Obrazki-dla-maluchow_Emilie-Beaumont/browse/product/1,681627.html
z opinii pod tą pierwszą ksiazką wynika, że od drugiej się nie
różni... :/
-
Szukam gitary dla mojego 2,5latka. Chciałabym, żeby miała struny, ale też i przyciski, pod którymi kryłyby się jakieś utwory. Światełka itp też miło widziane ;-) Ale najważniejsze, to żeby była dobrej jakości. Chciałabym, żeby trochę przetrwała, żeby przy normalnym użytkowaniu przez dziecko nie poobrywały się struny, plastik nie popękał. Może wiecie, czy te popularne na Allegro gitary ze wzmacniaczem i mikrofonem są w miarę ok allegro.pl/gitara-elektryczna-z-mikrofonem-statyw-niebieska-i4691...
-
Rozmiar 86.
Rok temu mniej więcej o tej porze kupiłam w tesco za 17 zł kostium kościotrupa.
Musiałam oddać bo dziecko zachorowało i z balu nici, ale to już inna para kaloszy.
Wczoraj pojechałam do tesco. Najmniejszy kostium był na 98 i kosztował tylko 51 zł. Przeceniony, a jakże, z 70 kilka złotych.
Nie umiem szyć, nie mam maszyny, w wypożyczalni jest problem z tak małym rozmiarem.
-
Witam
Mam 13 miesięczną córkę, zastanawiam się nad kupnem tej ksiązki
ssl.allegro.pl/item145840608_gry_i_zabawy_z_maluchami_0d_12_24_miesiecy_.html
Czy warto? Proszę o Wasze opinie
-
hejka, mam dwoch synkow - 4,5 i 2 latka, chce sie pozbyc lozeczka
szczebelkowego. Starszy spi w ikeowskim lozeczku, sosna, dlugosc
okolo 160 zm, myslaam o pietrowym, wiecej miejsca w malutkim
pokoiku, szkoda tez lozeczka starszego bo dopiero ma od 2 lat.. no i
kasa... myslalam o antresolce do spania, starszy wtedy na gore, a na
dole wstawic jego lozeczko i mlodszy synek ma wyrko. znacie moze
producentow takich niewielkich antresolek? czy mam to robic na
zamowienie/ w ikei same...
-
Chcę kupić synowi (2,5 roku) spodnie z koparką
www.halens.pl/dziecko-na-do-dzinsy-9761/dzinsy-096160/paging$1,27?oc=036
Mamy jedne ogrodniczki nexta rozmiar 86 i zdecydowanie jest to duże 86 jak nie 92 (ogrodniczki cheerokee na 86 właśnie odłożyłam do za małych).
Nie wiem jaki wziąć rozmiar, 86 czy 92.
Jakie macie doświadczenia z rozmiarówką spodni?
A może ktoś ma te konkretne spodnie?
-
Doradzćie proszę jakiś wózek dla 1,5 rocznej dziewczynki. Mała uwielbia bawić się lalami i wózkiem(wklada lale do wozka, przykrywa, daje butelke - i wyrzuca lale z wozka ...i tak w kółko)W domu ma wozek spcerówkę która jest dla niej niewygodna, o wiele lepiej bawi się wózkiem głębokim, który mam u babci (wozek którym ja sie bawiłam jak byłam mała). Chcę jej kupić jakiś głęboki, ale w sklepach głębokie to sa tylko wielkie kolumbryny - dobre dla 6-8 latek ale nie dla maluchów.
Na allegro znala...
-
Rozmiar 80/86cm i najlepiej koszulka+getry. Są takie w ogóle dostępne? Podpowiedzcie, jeśli wiecie gdzie :) Tylko w rozsądnych cenach, bo szkoda mi wydawać zbyt dużo kasy na max. 3 miesiące.
-
Dziewczyny, zastanawiam się nad kupnem takiego cudeńka dla swojej 8 letniej chrzesnicy maxcotton.pl/siedzisko-sitting-mini-bull-130x90cm-zielony-p3146.html
Ma ktoras z Was takie coś w domu? jakies doswiadczenia, opinie, sugestie?
troszkę kosztuje, nie chce pzrestrzelic, ale wydaje sie byc fajne.
z gory dziekuje za pomoc:)
-
Witam serdecznie:-) mam prośbę- podrzuccie prosze pomysł jakie klocki albo zestawy do samodzielnego składania dla trzylatka? Ma narzędzia z ikei usiłuje nimi wkrecac śruby w rowerku i pomyślałam ze może sprobowalby cos złożyć ale nie bardzo wiem co jest warte zainteresowania..z góry dziękuje za pomoc:-)
-
odwiedziłam ju kilka forów "kupię-sprzedam" ale nie natrafiłam na nic ciekawego
-
Dziewczyny polecie mi jakies interesujące zabawki dla 9-miesiecznej
dziewczynki. Córka uwielbia się bawić, największą uciechę ma przy Arce
Kiddieland i przy stoliczku Chicco. Chciałabym jej kupić coś w tym stylu.
Odkrywczy domek obiecali dziadkowie na 1 urodziny.
-
Nie znalazłam na tym forum żadnych zastrzeżeń nt. tego sklepu, więc
nieopatrznie zamówiłam fotelik Maxi Cosi Rodi XP - rzecz się miała 22
sierpnia. Wybrany kolor był dostępny, błyskawicznie potwierdzili zamówienie i
obiecali dostwę w ciągu 2-3 dni. Po 2 dniach telefon z przeprosinami, że
jednak muszą sprowadzić fotelik od dystrybutora i będzie w piątek a
najpóźniej w poniedziałek. Zgodziłam się, w końcu te kilka dni mnie nie zbawi
i UCIESZYŁAM, że trafiłam na taką rzetelną firmę, ...
-
Dziewczyny z Warszawy proszę o pomoc. Jaki sklep z przystępnymi cenami polecacie na zakupy dla malucha? Chodzi mi o sklep (hurtownię?), w którym będę mogła porównać produkty różnych firm (np. łóżeczka). Dziękuję za pomoc.
Szukałam w wyszukiwarce, ale same stare wypowiedzi znalazłam.
-
Jakie książki polecacie dla 3-,4- i 5latków? Wszystkie jakie Wasze dzieci uwielbiają.
Poszukuję czegoś nowego dla mojego małego mężczyzny.
Od siebie też napiszę coś:
* Miasteczko Mamoko
* Ulica Czereśniowa (Wiosna, Lato, Jesień, Zima)
* Mam Oko na Litery
* seria Świat w Obrazkach
* seria Ciekawe Dlaczego?
* seria Moja Pierwsza Encyklopedia Laurosse
* Jabłonka Eli
* seria o Findusie, Mamie Mu, Tacie (np. Tato, zbudujmy domek)
* Jak mama została Indianką
* Przygody rodziny Mello...
-
Potomek ma prawie dwa lata ale wygląda jak roczniak i nosi rozmiar 80. Niektóre letnie spodenki mu spadają wiec chciałam kupić pasek. Jakiś parciany chyba.
Gdzie kupię taki mały?
Na allegro szukałam, ale albo większe rozmiary albo niepodany wiek, a ja nie bardzo wiem, czego szukać.