maluchy

(26 wyników)
  • mój synek skończył 19 miesięcy i brakuje chyba zajęć dla dzieci w tym wieku. Gdzie maluchy moga spędzić czas. My chodzimy na basen raz w tygodniu ale nie na zorganizowane zajęcia może wiecie czy są jakies organizowane i od jakiego wieku. a poza tym chciałam zabierać małego na rytmikę ale ta jest dopiero od 3-go roku zycia . Dajcie namiary co robi się dla takich maluchów. Marzena
  • Witam. Chce założyc klub malucha w poznaniu lub pod poznaniem.Teraz poszukuje domku z ogródkiem tylko wlasnie nie wiem gdzie byloby najwieksze zainteresowanie/zapotrzebowanie na taki klub?? Mamy prosze wypowiedzcie sie!! Obecnie jestem nastawiona na Swarzędz(a dokladniej Nowa Wieś). Z tego co sprawdzalam to w Swarzędzu jest tylko jeden żłobek(podobno trudno jest sie tam dostac) i 4-5 przedszkoli.Myślalam tez o Borówcu...czy może lepiej w centrum Poznania? Z góry dziękuje za wszel...
  • Mam prawie 2 letniego synka i 5 m coreczke.. synek siedzi w domu bo boje sie ze jak pojdzie do zlobka przywlecze choroby malej.. uwielbia dzieci i chetnie bym go gdzie 2x w tygodniu poslala.. na razie odkrylismy tylko klub malucha w starym browarze, ale nie podobalo mi sie tam.. mamy polecacie cos ? wysylacie gdzies swoje pociechy ??
  • Witam Pragnę otworzyć nowy klub malucha w Poznaniu dla dzieci w wieku 0-5 lat Zastanawiam się nad lokalizacją.Centrum,Grunwald,Dębiec? Proszę o sugestie Mam. Pozdrawiam.
  • witam czy wiecie gdzie w poznaniu istnieja tzw kluby malucha, gdzie mozna np raz w tyg. pojsc z dzieckiem, ktore do przedszkola nie chodzi, na jakies zabawy z innymi dziecmi.z gory dziekuje za odpowiedzi
  • Witam może ktoś sie orientuje czy są w Poznaniu jakieś fajne klubiki dla mamajnie byłoby robić cos dla siebie. W googlach nic nie znalazłam takiego. Mieszkam na Podolanach. Od dwóch lat w domu wychowuje córke i dobrze mi z tym tyle tylko ze brakuje mi tu jakiejś bratniej duszy.. -- wychowawczy... gg1054762 oriflame
  • Zajęcia dla dzieci w wieku od 1,5 do 3,5 lat. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt- agawa24@NOSPAM.gazeta.pl
  • Jeżeli macie pomysly na ciekawe spedzanie czasu ze swoimi pociechami to piszcie: interesujace zabawy w domu, atrakcje w mieście, zorganizowane zajęcia dla dzieci itp! Moje propozycje: 1. Byłam ostatnio z moim Słonkiem(2)w teatrze dla dzieci najmłodszych i bylo super. Były dzieci nawet ok 7m.ż! Spektakle są dopasowane do możliwości maluchów i nie straszą. Aktorzy dobrze przygotowani, znając potrzeby dzieci genialnie operowali mimika, dźwiękiem, kolorem, ksztaltem. Mała siedzi...
  • Drogie mamy!Mam do Was pytanie, czy na Piątkowie znajdę jakieś zajęcia dla 2-latka,typu wspólne tańczenie,śpiewanie piosenek.Jestem z synciem w domciu, ale chętnie bym pochodziła z nim na tego typu spotkania.Z góry, dzięki.
  • spotykamy się w każdy czwartek od 16.30 do ok. 18 w wynajętej sali w centrum Poznania- my pijemy kawę/herbatę i jemy ciasteczka a dzieci mają okazję pobawić się wśród rówieśników pod czujnym okiem mamy. Na spotkania przychodza głównie mamy z dziećmi do 2 roku życia, choc był tez jeden czterolatek. Zrzucamy sie na salę po 5zł (20 zł. za miesiac), poza tym nie ma żadnych dodatkowych opłat. na pewno jeszcze w maju i w czerwcu będziemy sie spotykać, potem ustalimy, czy robimy przerwę wakac...
  • Pracownia Wspierania Rozwoju Dziecka proponuje od września nowy cykl zajęć dla maluchów, które nie korzystają jeszcze z oferty przedszkolnej. Zainteresowanym rodzicom chętnie prześlemy szczegółowe informacje dotyczące zajęć. Pozdrawiamy.
  • nawiązując do wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=609&w=68474637 proponuję spotkanie na początku przyszłego tygodnia, póki jeszcze w miarę "ciepło". wiem,że kilka mam walczyło ostatnio z chorobami. mój mały tez siedział troszkę w domku. zatem chętne mamki proszę o zgłaszanie godzin i najlepiej dnia, który(re) najlepiej pasuje(ją):) pozdrawiam.
  • Witam mam pytanie o dobry kryty plac zabaw w Poznaniu dla 2-letniego dziecka?? Bylismy dzis na takim placu w Galerii Podolany, ale to raczej plac dlanieco starszych dzieci... Mozecie polecic inny? Hania
  • Zapraszamy na zajęcia ogólnorozwojowe dzieci w wieku od 2,5 do 3 lat. Spotkania odbywają się w małych grupach, raz w tygodniu. Chętnie udzielimy osobom zainteresowanym szczegółowych informacji.
  • Jestem zainteresowana nauką dziecka gry na skrzypcach metodą suzuki. Czy ktoś wie gdzie w Poznaniu uczą dzieci tą metodą?
  • Witam czy ktoś z was chodzi tam z maluszkiem na zajęcia? jakie są tam warunki - czy są warunki do przebirania malucha,jaka temperatura wody, jakie obłożenie na zajęciach? Będe wdzięczna za opinie!
  • wITAM Mam pytanie czy na basenie FREGATA na Ratajach można zapisać dziecko w wieku 16 miesięcy ?? Czy ktoś uczęszczał na zajęcia na ten basen??
  • Witam, poszukuję w okolicach Malty klubiku malucha, który przyjmowałby dzieci od roczku, najchętniej Katowicka/Polanka/Milczańska, te rejony, przeprowadzam się tam od grudnia. Czy jest tam jakiś prywatny żłobek? Dziękuję z góry za pomoc :-)
  • Właśnie wysyłam dziecko do przedszkola i oczywiście chcialbym wybrać takie, które najbardziej będzie odpowiadać mojemu dziecku. Czytałem o monitoringu przez Internet w Skandynawii - po zalogowaniu sie można zobaczyć co robi moje dziecko w obecnej chwili (podgląd live z tego co wiem). Co myślicie? Podejrzewam, że przedszkola w Polsce jeszcze tego nie robią, bo dyrektorzy smialo stwierdzają, że nikt nie bedzie im patrzył na ręce! Ja jednak się z tym nie zgadzam, i w przerwach od pracy, chciałby...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się