maluchy

(80 wyników)
  • Cześć, Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Was korzystał z takich zajęć, poproszę o opinię, linki mile widziane ;) Chodzi mi o zajęcia dla 1,5 rocznego malca, niestety jeszcze nie chodzi do żłobka, a widzę, że ma wielką chęć kontaktu i zabawy. Znalazłam coś takiego : www.bemowo-naszedzieci.pl Czekam na Wasze opinie, dzięki
  • Drogie Mamy/Ojcowie (?) od poczatku przyszlego roku bede chciala, a raczej musiala, oddac mojego Michala do zlobka. Jestem prawie zdecydowana na klub malucha hopsi, kolo stacji metro dworzec gdanski. czy ktos z Was slyszal cos o tym miejscu? moze ktos oddal tam dziecko? bede wdzieczna za wszelkie opinie. pzdr i zycze szczesliwego macierzynstwa :) e.
  • Gdzie w Warszawie klub malucha dla 14 miesięcznego dzieciaczka. Nie taki żeby go zostawić tylko żeby pobawił się z innymi dziećmi.
  • Witam, nie wiem, może coś przeoczyłam,ale usiłuję znaleźć jakieś fajne miejsca do zabawy z małym dzieckiem (2 lata) na Pradze Płd. Ciągle trafiam na oferty z innych dzielnic i już zaczynam myśleć, że na Pradze Płd. jest tylko sala zabaw na pl. Szembeka i na Gocławku. Chodzi mi o coś w rodzaju klubu osiedlowego, klubu malucha, miejsca gdzie można spędzać parę godzin w pochmurny dzień, pobawić się z innymi dziećmi. Może ktoś się orientuje?
  • macie jakies pomysly albo sprawdzone miejsca gdzie mozna wybrac sie z meluchami,cos zjesc wypic?chcialysmy sie spotykac z kolezanka z naszymi 3- miesiecznmi corami ale nic nam do glowy nie przychodzi.czy sa gdzies miejsca przyjazne matkomz takimi maluchami gdzie mozna dziecko spokojnie i w miare wygodnie nakarmic?o przewinieciu to pewnie nie mam co marzyc... pozdrawiam, kasia z haneczka
  • Czy mozecie polecic mi fajny klubik malucha najlepiej na Ochocie, Mokotowie, ew. Wlochy? Znalazlam jeden-Szczesliwe Misie, ale cena mnie zaskoczyla 1400 bez jedzenia! czy to normalne-czy takie wlasnie sa ceny?
  • Władze Warszawy chcą przenieść już od września WSZYSTKIE SZEŚCIOLATKI do szkół! Bez względu na to czy reforma minister Hall wejdzie w życie, czy nie. Nie będziemy mieli zapowiadanego wyboru. Ratujmaluchy.pl- to strona gdzie można dowiedzieć się więcej o akcji ratujmy maluchy.
  • Witam, mam małego chorowitka, alergika. Aktualnie co tydzień bywamy w tężni w Konstancinie, na pewno mu to nie zaszkodzi a mam nadzieję, że pomoże. W związku ze zbliżającą się zimą nie będziemy niedługo odwiedzać tężni - chcę "przerzucić" się na grotę solną. Synek ma niecałe 1,5 roczku. Czy możecie polecić w Warszawie (najchętniej Mokotów, Ursynów, śródmieście, ale niekoniecznie) jakąś grotę solną, przyjazną dzieciom? Gdzie mój energiczny chłopczyk będzie miał co robić, nie będzie prob...
  • Czy jest w gdzies w centrum w warszawie miejsce przyjazne mamom z wozkami? Chodzi mi o jakas knajpke, restouracje etc
  • Kochane mamy! Czy są wśród Was mamy zainteresowne wprowdzeniem maluszka w świat języka angielskiego? Jeśli tak to może moje ofera zwróci Waszą uwagę. Przez długi okres czasu pracowałam jako niania w tym także jako au-pair. W tej chwili jestem jeszcze w Wielkiej Brytanii ale pod koniec czerwca wracam do Polski i chciałabym poprowadzić zajęcia dla maluchów. Początkowo spotkania odbywały by sie u Państwa w domu ( z czasem gdy będzie więcej chętnych a Państwo zadowoleni pewnie uda się...
  • Chciałabym polecić zajęcia dla maluszków na Bemowie. Ja chodzę ze swoją córką na angielski, ale są też inne. Na pewno adaptacyjne dla dwulatków - chodzi tam moje koleżanka i jej synek jest zachwycony. www.panhipcio.plPozdrawiam, Dorota
  • Bardzo proszę o potwierdzone własnym doświadczeniem namiary na dobrego fryzjera strzygącego maluchy. Mój synek ogólnie mówiąc oględnie nie przepada za strzyżeniem, a że zaczął przypominać bohatera kreskówki zaczarowany ołówek doszłam do wniosku, że najwyższa pora zaprowadzić go do fryzjera... trochę sama się tego boję. Podobno są różne fajne zakłady fryzjerskie przystosowane dla dzieciaczków - z telewizorkami, bajkami i zabawkami dla odstresowania, ale niestety nie mam żadnych namiarów....
  • Witam! Moja córeczka ma 3 latka ,byłam z nią u stomatologa dla dzieci,ale pani powiedziała,że dla takich małych dzieci są inni dentyści czy wiecie może jaki stomatolog jest dobry w Warszawie dla takiego malucha? Pozdrawiam
  • Witam czy jest zapotrzebowanie na mini klubik maluszka na Białołęce chcę taki założyć i waham się w której dzielnicy, wasze odpowiedzi pomogą mi podjąć decyzję.
  • Mam pytanko do mam dzieciaczków- maluszków: Czy byłybyście zainteresowane warsztatami tanecznymi dla swoich pociech? Pytam, bo chce takie zajecia dla maluchów w najblizszym czasie zorganizowac. I sprawdzam czy istnieje zapotrzebowanie na rynku:-) Byłyby to zajęcia właśnie taneczne( np. hip- hop),teatralne, warsztaty terapeutyczne, zajęcia odbywały sie beda z instruktorami, prosze o odpowiedz kochane mamy czy jestescie zainteresowane,na wszelki wypadek podaje mój nr tel. 508966353,...
  • Jestem mamą prawie dwuletniego chłopczyka. Chciałabym zapewnić mu więcej kontaktu z rówieśnikami i stopniowo zaadoptować do pójścia do przedszkola (zaczyna we wrześniu 2008). Przedszkole jest państwowe i nie ma przy nim klubu :-( Wchodzi w grę raczej tylko Bemowo, Bielany , ew. Centrum - nie mam samochodu. Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam.
  • A konkretnie dla 4-latka. Znacie może sklepy, gdzie takie cuda mają ???
  • Czy jest tu ktoś, kto odwiedzał warszawskie Centrum Kopernika? Chciałabym sie tam wybrać ze starszym synem, ale najwygodniej byłoby mi zabrac również 3-latka. Czy myślicie, że to dobry pomysł? Czy jest szansa, że taki maluch czymś tam sie zainteresuje? A przynajmniej - czy nie będzie nikomu przeszkadzał?
  • Czy może ktoras z mam korzystała z fryzjera dziecięcego. Gdzie takiego można znalezc w Warszawie. Ile kosztuje strzyżenie? Moja Antosia ma już długie włoski ktore wchodzą jej w oczy . Spineczki są raczej na krotka metę (po 5 minutach lądują w buzi)Sama prbowałam jej obcią włoski ale była to kompletna klęska (ani na spiąco ani na żywca) Jak poradziłyscie sobie z tym problemem? Z gory dziekuje z wszelkie rady!
  • Jestem mamą 9-miesiecznego, bardzo zywotnego chłopczyka. Chciałabym od czasu do czasu spotkać się ze znajomymi, również dzieciatymi gdzieś na obiedzie, kawie, ciachu. Czy znacie w Warszawie jakies lokale przyjazne dzieciom, do których same chodzicie? Szukam takiego miejsca, które posiada np.wewnętrzny placyk zabaw dla dzieci, również raczkujących. Wiem tylko o pizzerii Al Pomodoro w Ursusie, ale to ode mnie bardzo daleko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się