Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      mieszkanie

mieszkanie

(1697 wyników)
    • witam. poszukuije sprawdzonego fachowca do odbioru mieszkania- dom szeregowy z wrocławia
    • Witam. Jestem zainteresowany kupnem mieszkania na ul. wambierzyckiej we WROBUD. Bardzo prosze napiszcie szczerze czy mieliście problemy z tym developerem jeśli tak to jakie. POZDRAWIAM
    • Oto charakterystyka mieszkania którego szukam: 3 - oddzielne pokoje (2 duże pokoje do rozważenia) oddzielna i widna kuchnia nie może to być parter nie może to być poddasze nowe budownictwo lub stan developerski (odpada wielka płyta) bez pośredników !!! garaż (to nie jest warunek konieczny jeżeli jest szansa zaparkować samochód gdzieś blisko) interesuje mnie tylko zachodnia część Wrocławia (idealnie dzielnica Fabryczna) mieszkanie musi byc w miarę ciche i w miarę słoneczne balkon ...
    • Witam, Planuje przeprowadzić sie do Wrocławia.Miasto nie jest mi znane i dlatego zwracam sie o pomoc do Was.Chce kupic mieszkanie, najchetniej cos malego, dla jednej osoby.Jakie dzielnice powinnam brac pod uwage? Zalezy mi glownie na "spokojnej" okolicy (mam na mysli bezpieczenstwo).Wazna jest tez dobra komunikacja miejska.Za wszelkie rady i uwagi z gory dziekuje.
    • Witam Chcę się przeprowadzić do Wrocławia ale kompletnie nie znam miasta, zależy mi na tańszym ale większym lokum, więc chciałabym na obrzeżach Wrocławia z w miarę dobrą komunikacją miejską. Proszę o konkretne oferty deweloperów może być np.Fabryczna. Jeśli ktoś będzie mógł podać mi ceny za m2 byłabym wdzięczna. Dziękuję za oferty poza Wrocławiem. Jakie wy ofert wybralibyście dla siebie jeśli chodzi o peryferia, zależy mi żeby byłą cisza spokój, przedszkole przynajmnjiej jeden s...
    • Gdzie kupić nowe mieszkanie do 80 mkw, gotowe (lub prawie) poza ścisłym centrum? Jakieś rady? Przeglądam oferty, ale pootrzebuje też jakieś opinie od realnych uzytkowników/klientów! Dzieki z gory za pomoc!
    • Szukam mieszkania, bliźniaka lub szeregowca we Wrocławiu i okolicach. Najlepiej w niskiej zabudowie i zielonej okolicy. Bardzo prosze o pomoc. Cena najlepiej do 300-350 tys.
    • Jakie biuro nieruchomości polecacie we Wrocławiu? Sprzedaję mieszkanie przy ulicy Wróbla ( po babci) oglądałam w dzień dobry tvn program o przygotowaniu mieszkań do sprzedaży-home staging i jestem ciekawa czy ktoś korzystał z takiego rozwiązania. We Wrocławiu znalazłam www.hs-wroclaw.pl
    • Gdzie najlepiej się mieszka we Wrocławiu ? Co powiecie na te lokalizacje : dom.gratka.pl/tresc/397-55069379-dolnoslaskie-wroclaw-krzyki-krzyki-sudecka.html
    • Kupiłem nowe mieszkanie w stanie deweloperskim, ok 55 m2, mieszkanie mam do odbioru na IV kwartał tego roku no i później wykończenie. Ile może kosztować wykończenie takiego mieszkania? Sam raczej za wiele nie będę mógł zrobić, gdyż nie mam takich umiejętności, no może ścianę pomalować, ale z tymi płytkami, podłogami itp. to nawet nie mam co próbować. Lepiej szukać wykonawców i materiałów samemu, czy np. skorzystać z oferty wykończenia "pod klucz"? Mój deweloper proponujemi takie wykończenie z...
    • Od paru miesięcy mówi się o spadku cen mieszkań, jednak z moich obserwacji wynika, iż sytuacja na rynku nie uległa znacznemu polepszeniu.Chcąc kupić mieszkanie we Wrocławiu w programie rodzina na swoim nie mam za dużego wyboru.Szczerze mówiąc zostały tylko resztki u podejrzanych deweloperów, a na rynku wtórnym ceny są absurdalnie wysokie np. 6500 tys/mkw za mieszkanie w bloku z lat 70-tych. Gdzie mam szukać tych tanich mieszkań, o których wszystkie media z gazetą.pl na czele trąbią na ...
    • witam, czy jest sens za 2990 zł/m2 kupić ładne mieszkanie w Bolkowie (za Strzegomiem)???
    • Chciałbym poinformować że lada chwila zacznie się kampania reklamowa sprzedaży nowych mieszkan na osiedlu Słoneczne Tarasy. będze prowadziła ją spółka - jeszcze nie wiadomo jaka, Piotr Klajn który położył inną swoją spółkę zostawiając klientów którzy wpłacili całość pieniedzy z niczym pewnie powoła przez kogoś kolejną już ciężo zliczyć którą właśnie do sprzedaży tych mieszkań. Radzę przed decyzją zasięgnąć opinii poprzednich klientów, mnogości spraw sadowych przeciwko firmie Piotra Klajna i ...
    • Witam, mam prośbę do osób mieszkających w jednym z dwóch bloków Ganta (2000 r) o krótkie informacje dot. mieszkania w tej okolicy. Jak się mieszka ? Dojazd w praktyce ? Stan budynków/mieszkań ? Jak jest z np. internetem ewentualnie telewizją w budynku ? Na jakiej zasadzie funkcjonuje ochrona ? Monitoring- jest dostęp do widoku z kamer z mieszkania ? Jakby ktoś mógł podzielić się swoimi wrażeniami byłbym wdzięczny :) Pozdrawiam!
    • Witam, niedawno podpisałam wstępną umowę zakupu mieszkania z w/w inwestycji. Kończy się kwiecień i zaczyna podpisywanie umów deweloperskich. Byłabym niezmiernie wdzięczna za kontakt z kimś, kto też nabył tam mieszkanie, ponieważ warunki umowy budzą poważne zastrzeżenia i zastanawiam się, czy inni nabywcy też mają wątpliwości. Deweloper nie chce zgodzić się za żadne zmiany w umowie, a okazuje się, że nabywca nie ma żadnych gwarancji odnośnie tego, kiedy mieszkanie będzie nasze i ewentualnych ...
    • Szukam z mężem mieszkania, oczywiscie cena jest naszym priorytetem. Jednak zakres cen jest bardzo duży i w sumie mam mętlik w głowie. Z najtańszych chyba jest osiedle rodzinne. Macie jakieś inne propozycje w podobnej lokalizacji?
    • Witam, Chciałbym zapytać o Waszą wiedzą w kwestii obecnych cen mieszkań u wrocławskich deweloperów. Niesetny nie u wszystkich deweloperów można to po prostu przeczytać na stronie tylko trzeba się bawić w podchody. Wymieńmy się bieżącymi informacjami o cenach. Ja się zainteresowałem, może karkołomnie, Concerto Verona na ul.Chopina - pomarzyć zawsze można - zwłaszcza, że ceny ostatnio spadły nawet poniżej 9000 zł./m. To i tak raczej za dużo jak na moje możliwości, chociaż domy piękne. Dajcie z...
    • Witam, mam problem chcę zakupić mieszkanie i obydwa które sobie upodobaliśmy z żoną są takie same lecz rozróżnia je rozmieszczenie wzgl. stron świata. Tak jak w temacie co lepsze północny-zachód czy też południowy-zachód? Minusem południowego-zachodu jest bliskość drogi jedno okno jest na nią skierowane i to dużego pokoju właśnie. Reszta pomieszczeń jest od zachodu. Nie wiem już co robić może by ktoś pomógł?
    • Szukam mieszkania we Wrocławiu, 3 pok. od dewelopera, na które dostanę kredyt w RnS. Znalazłem tylko na Zakrzowie, ale to dla mnie daleko, już prędzej Złotniki, Wojnów, Maślice... Możecie coś polecić??
    • Wiosenna promocja w Słonecznych Groblicach! Nasza aktualna promocja pozwala na skorzystanie z programu Rodzina Na Swoim Szczegóły promocji: - aktualna do 15 czerwca 2012 roku - mieszkania w cenie 3500 zł za metr kwadratowy dla powierzchni blisko 70 metrów kwadratowych - GRATIS: komórka lokatorska, miejsce postojowe i ogródek lub antresola do wyboru Szczegóły na as-hajto.pl/inwestycje/inwestycja-sloneczne-groblice/opis-inwestycji-3.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna