Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      operacje

operacje

(6 wyników)
    • Witam wszystkich, Dawno juz nie pisalam, ale ostatnio tak mi migrena daje w kosc, ze postanowilam zasiegnac rady, czy ktos moze zrobil sobie operacje na migrene i czy to pomoglo. Ja powaznie sie nad tym zastanawiam, ale i tez boje sie okropnie, bo to w koncu bedzie sie rownalo wycieciu jakiegos tam miesnia na twarzy. Bardzo prosze o porade. Ostatnymi czasy zazywam tryptany codziennie i codziennie tez placze, bo czuje sie okropnie. Pozdrawiam wszystkich, C.
    • Witajcie , Dzisiaj rano bylam u okulisty , moje oczy zostaly zakropione. Okulistka zapytala wczesniej , czy nie cierpie na epilepsje. Jeszcze w gabinecie zaczelam sie zle czuc , jakis taki "gul" w gardle , jakby mdlosci i wyglada na to , ze potem dostalam migreny , poki co , bez wymiotow... Czy myslicie , ze istnieje jakis zwiazek...? Podkresle , ze juz rano dziwnie sie czulam , wiec te krople , to mogl byc , jakis taki bodziec wyzwalajacy napad. Nie pamietam , jak nazywal sie ten le...
    • Nie wiem, czy ten temat był już poruszany, więc z góry przepraszam, jeśli się powtarzam:-) Chodzi mi o tzw. "dziurę w sercu". Kilka lat temu, kiedy mój tata zaczął się leczyć w poradni przeciw migrenowej (w W-wie, w szpitalu na Banacha), został też przebadany kardiologicznie i okazało się, że ma ową dziurę. Pani doktor bardzo się ucieszyła, bo podobno światowe badania wskazują na związek dziury z migrenami. A w zeszłym tygodniu pani doktor zadzwoniła do taty i powiedziała, że jeśli ...
    • Od zawsze miałam straszne bóle głowy, czasami budziłam się z bólem i utrzymywał się 3 dni, potem 2 dni przerwy i od nowa... W końcu przyzwycxzaiłam się do bólu i żyłam z nim. 3 lata temu miałam wypadek samochodowy, zszywany policzek. Nikt z lekarzy nie chciał mi zrobić nawet prześwietlenia głowy. Zaczęłam chodzić po lekarzach... w końcu trafiłam do lekarza z Akademii Medycznej, który stwierdził, że nic mi nie jest, jestem młoda i bóle głowy to normale, a tak w ogóle to symuluje......
    • Dzisiaj idę do szpitala, w związku z tym od kilku dni mam z nerwów migrenę za migreną. I, głupia, najbardziej się boję, że mnie kolejna dopadnie tuż przed operacją.
    • Czy ktoś może ma tę przypadłość? Ja tak i słyszałam, że niedotlenienie mózgu tym spowodowane może być przyczyną migren. W przyszłym tygodniu będę mieć zabieg prostowania przegrody. Być może w przyszłości wpłynie to trochę na M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się