Forum Zdrowie Chirurgia plastyczna
ZMIEŃ
      operacje

operacje

(7 wyników)
    • Prosze o kontakt osoby ktore poddaly sie takiej operacji,bede bardzo wdzieczna za wszelkie informacje (jaka klinika,lekarz,jak wyglada zabieg) To dla mnie bardzo wazne,dziekuje asia42@gazeta.pl
    • skad bierzecie kase na takie drogie operacje? tez mam zamiar sobie powiekszyc piersi ale nie mam kasy na to!
    • mam prawie 20 lat i odstające uszy-wstydzę się tego-pomócie!!! gdzie się udać i ile to będzie kosztowało??? proszę o porady :)
    • gdy bylam mala dziewczynka dodawalao mi to uroku, lecz uroslam... Moj nos jest duzy i miesisty z taka kulka na koncu. przeszkadza mi to w pracy poniewaz jestem modelka. chce poprawic nos lecz tylko u sprawdzonego i dobrego lekarza. czy moglby mi ktos doradzic sprawdzonego lekarza z warszawy? i ile mam przygotowac pieniedzy na taka operacje?
    • Chciałabym powiększyć piersi i szukam dobrego chirurga. Może ktoś z Was ma taką operację za sobą. Bardzo proszę o Wasze opinie.
    • szukam dobrego chir.plastycznego...najlepiej z Wrocławia... podzielcie sie też wrażeniami z takiego zabiegu i po zabiegu...
    • witam! czu ktoś moze polecic dobrego i sprawdzonego lekarza do korekcji nosa w Poznaniu? lub ostrzec przed jakimś "partaczem"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się