-
Otóż od ponad 7 miesięcy jestem w związku z osobą,którą nazwałabym bez wachania mężczyzną mojego życia,choć moje doświadczenie jest niewielkie gdyż jest to mój drugi związek,to wiedziałam to jakby od pierwszego spotkania.To samo wydaje się być z drugiej strony,choć jego doświadczenie jest o wiele bogatsze i barwniejsze.Nasza relacja była zawsze bardzo dobra kochamy się, uwielbiamy spędzać ze sobą czas.On cały czas sprawia,że czuję się wyjątkowa i twierdzi,że różnie się znacznie od poprzednich...
-
jessu ludzie zlitujcie sie 2 godziny gadania do siebie, to mi źle robi na głowę, jeszcze troche a zrobię coś nieobliczlnego zaczne gotować...brrr na sama mysl dreszcze mam
-
albo jak psa.
tzn jest w miare ok do jakiegos momentu a potem sie zaczyna zakladanie smyczy
pouczanie opie...nie itd.
taka relacja ze ja ci musze wytlumaczyc takie pie...nie wkolko wszystko jest nie tak
juz niewiem czy to jest normalne w kazdym zwiasku ,taka kolej rzeczy czy co. czy tylko ja tak mam bo tak sobie wybieram gosci co musza mnie bez przerwy ustawiac bo zle stoje.
albo to wina ruznicy wieku tylko ze w jakims momencie jak oboje sa juz mocno dorosli to chyba sie to zaciera. ta...
-
Jakie macie przemyślenia na ten temat? Jak takie przypadki mogą się kończyć i gdzie należy dostrzegać niebezpieczeństwa (z punktu widzenia partnera tej kobiety)?
-
Przeczytałam watek o meżczyznach, którzy też sie puszczają i zastanawiam sie
jaka liczba partnerów robi z kobiet łatwe a jaka jest ogólnie dopuszczalna???
-
jak mi sie to podoba.
ze ludziom sie podobaja zwiazki, w ktorych zajmuja sie ww. ,D
-
A okazuje sie ze jest kobieta waszych marzen? Ze zwiazek jest do
niczego i ona takze okazuje szczere uczucie?
Jako mezczyzna - jestescie cierpliwi i dajecie temu szanse czy tez
zostawiacie to wszystko dla swietego spokoju?
-
swoją połówkę?
Nieważne w jaki sposób, sposobów jest wiele. Chodzi o to,że zanim uwierzy w
szczerość jej intencji musi je sprawdzić.
Czy budowanie związku na takich podstawach ma sens?
-
sytuacja jak w temacie
dziewczyna i jej były rozkręcili (gdy jeszcze byli razem) wspólny interes.przedsięwzięcie wypaliło i funkcjonuje niezgorzej przynosząc obojgu niezłe profity, związek już gorzej - skończył się... a dokładniej skończyła go ona, uznając że to nie to, nie on - wszystko zakończyła z klasą, kulturą i jasnym postawieniem sprawy: "działamy w interesach wspólnie, ale między nami to już koniec"
dziewczyna znalazła nowego partnera, nie mniej jej ex i wspólnik nie daje za wygraną...
-
Mam do Was pytanie :
Co byście zrobili / ły gdybyście przez przypadek przesłali komuś lub
do internetu rozbierane zdjęcia swojego partnera .
Ja miałam taką sytuację, że przesyłałam zdjęcie swojej koleżance
przez gg , na pulpicie miałam jego rozbierane zdjęcie boje się, że
np komputer jakoś zamienił ten plik i ten plik doszedł do mojej
koleżanki hmm nie wiem czy to możliwe
Boje się, że w takiej sytuacji zniszczyła bym życie swojemu
partnerowi
Bardzo was proszę o rade :...
-
pytanie: 2 osoby żyjące razem już jakiś czas, razem po wielu staraniach, aby
razem być, kochają się (?), wszystko jest niby dobrze... i nagle ona odkrywa,
że on ma profil na portalu randkowym, ma tam napisane, że nie ma wymarzonego
partnera, bo to się nie sprawdziło.
Kobiety do niego piszą, on ogląda ich profile... nie wiadomo czy coś więcej,
być może... po co mam tam profil?
Ona czuje się oszukana, uważa, że on jest dwulicowy, że być może jest z nią
dopóki nie znajdzie ciekawszej...
-
Przykłady:
1. Twoj partner doszczętnie zbluzgal jakiegos obcego wlacznie z
wyszarpywaniem go z samochodu, bo ten cofajac sie samochodem nieomal
potracilby was oboje?
2. Twoj partner rozsiewa plotki o swoim bardzo dobrym znajomym, ktore z
pewnoscia zaszkodza temu znajomemu. Twierdzi, ze ten znajomy zaszkodzi
ludziom, ktorych Twoj partner przed nim ostrzega. Te sprawy, w ktore sie
miesza, w ogole go nie dotycza.
3. Twoj partner smieje sie z kolegi, ktory domaga sie zwrotu swojej...
-
[b]Proszę się nie śmiać i bardzo proszę o odpowiedzi osób, które mogą coś napisać z praktyki. Otóż jestem bardzo ciekaw, czy mężczyzna jest w stanie po zapachu narządów rodnych kobiety odkryć, czy miała ona stosunek z kimś innym niż on, z obcym facetem, kochankiem itp.
Patrzę na ten problem przez pryzmat wykrywania zdrady. Proszę więc ludzi, którzy zdradzali lub byli zdradzani o odpowiedź na pytanie, czy po zapachu da się ustalić, czy Twoja partnerka cię zdradza, czy np. w pracy lub na wy...
-
ostatnio miałem problem tzn korciło mnie sprawdzenie "9 cudu techniki" czyli
tej przekletej komórki mojej partnerki.I powiem wam że to zrobiłem ,kilka dni
po tym jak cos podejrzewałem i wiecie co się okazało??? to czego wolałbym nie
wiedzieć.Teraz już wiem że jeśli ktoś już chce być z kimś i wiązać się na
całe życie nie powinien mieć "TAJEMNIC".Ja myślałem że związek jest po to
żeby mieć wspólne tajemnice o których nikt inny nie ma pojecia.A tu jest
zupełnie inaczej.Wszystko inne ...
-
Panowie, zdarzyło się Wam coś takiego, że Wasza narzeczona jako świadka dla swojego przyszłego małżonka, zaproponowała... swojego byłego partnera?
Mojemu koledze właśnie się zdarzyło:) Ślub ma odbyć się w święta ale jak na razie nie wiadomo czy do niego dojdzie:) On mówi, że nie chce aby na ślubie obecny był facet, z którym jego przyszła żona przez pięć lat była w związku, tym bardziej jako świadek, a Ona twierdzi, że On jest zwyczajnie zazdrosny i że ją ogranicza.
Panowie, koledzy, bracia...
-
witam
szukam pomocy - moze ktorys z panow byl w podobnej sytuacji i bedzie potrafil
doradzic?
mam ogromna prosbe: nie moge wybrnac z sytuacji konfliktowej jaka zapanowala
w moim domu
moj syn ma 11 lat, ponda 6 lat temu rozstalam sie z jego ojcem, od ponad 5
lat mieszkamy razem z moim mezczyzna
syn ma staly kontakt z ojcem, widuja sie w tygodniu lub spedzaja ze soba
weekendy (ojciec mieszka z kobieta i jej corka)
ostatnio wiecznie sa konflikty miedzy moim synem a partnerem - o wsz...
-
Piszę pracę mgr na temat postaw mężczyzn wobec karier zawodowych swoich
partnerek. Chciałabym poznać opinie panów. Jakie jest Wasze stanowisko w tym
temacie :)
Pozdrawiam
-
Witam wszystkich:) Mam 25 lat i jestem aseksualna. Bardzo źle mi samej i pragnę poznać swoją drugą połówkę również aseksualną:) Jestem z okolic Wrocławia. Trudno już zbywać rodzinę i znajomych dlaczego wciąż jestem sama. Przede wszystkim pragnę poznać kogoś, przy którym bydząc się i zasypiając będę pewna, iż nie będzie chciał niczego więcej. Znalezienie kogoś podobnego do mnie jest moim największym marzeniem:) Proszę o kontakt zainteresowanych panów: czystaona85@gazeta.pl
-
Miałam kilka lat wstrzemięźliwości, po rozwodzie nie mogłam patrzeć na mężczyzn :). Na szczęście mi minęło. Teraz nie tylko mam ochotę patrzeć ale też bym chętnie wróciła do aktywności seksualnej. W międzyczasie jednak moja wiedza "stosowana" na temat chorób przenoszonych drogą płciową się bardzo poszerzyła. Jedna z koleżanek zaraziła się wirusem brodawczaka, zaczęła mieć dziwne objawy, no i zonk. plus inne problemy i grozi jej za kilka lat usunięcie macicy. Inna koleżankę prawdopodobnie...
-
Mam strasznie nieśmiałą, a przy tym diabelnie piękną siostrę cioteczną, nazwijmy ją Kasia. Kasia ma 34 lata, jest wysoką (170 cm) i filigranową (55 kg) szatynką. Kasia jest piękna, ale nie jest sexi - sprawia wrażenie istoty troche nie z tego świata; kruchej jak laleczka z chińakiej porcelany. Koledzy lubią na nią patrzeć, ale do niej nie startują, bo żaden nie wie "co zrobić z takim zjawiskiem".
Ona zaś twierdzi, że jest nieatrakcyjna więc nie wychodzi z inicjatywą, nieudany związek ugrunt...