Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      partner

partner

(44 wyniki)
    • na początku miał być tylko niezobowiazujący seks-ja nie w związku,druga strona tak w 4-letnim związku,ale szukająca odskoczni od codzienności; okazało się jednak,że nie trzeba od razu iść do łóżka, bo było mnóstwo tematów do rozmowy,a nawet okazało się,zę łaczy nas niespotykana wspołna pasja, mam wrażenie, że się znamy od dawna; seks zdarzył się dopiero na 4 spotkaniu-był cudowny dla obu stron,widziałem to i czułem.potem nastąpił szereg sms-ów o tęsknocie, chęci spotkania z obu ...
    • szczupła drobna blondynka poszukuje partnera na wesele ( 27.08). umiejętność tańca i prowadzenia rozmowy mile widziane, aczkolwiek nie przewiduję kar za deptanie po nogach i chwile milczenia ; ) układ jak najbardziej niezobowiązujący, choć być może się polubimy ; )
    • Co mam zrobić?:((
    • czy zdarza sie waszym partnerom zapomniec o urodzinach, imieninach.....? mojemu tak....:((
    • Bardzo proszę o waszą pomoc i dobre rady. Moja sytuacja wygląda następująco. Spotykałam się z facetem przez 2,5 roku. Bardzo go kochałam ale on był trochę zamknięty w sobie i nie okazywał mi uczuć. Był dla mnie dobry, nie zdradzał mnie, szanował mnie... Miałam problem chyba z własną próżnością. Było mi przykro bo nie powtarzał ciągle, że mnie kocha ani, że jestem piękna, nigdy nie dostawałam prezentów ani kwiatów. Czasami nie miał ochoty iść ze mną do kina albo pojechać na wycieczkę. S...
    • Powiedzcie, czy mialyscie kiedys kontakt z bylymi pannami swoich facetów? Czy ukłócie zazdrości to cos normalnego w tym wypadku, czy oznaka braku zaufania?
    • Drodzy Panowie, Niniejszym chciałabym ogłosić , iż poszukuję życiowego partnera. Jestem osoba po przejściach. Proszę o kontakt osoby , które miałyby ochotę.......
    • Jak byscie zareagowali w rzeczywistości? Jestem tego bardzo ciekaw, bo dla wielu osób jest to ich ulubiona fantazja. A jak było by w realu? Czy ścigałby was interpol za podwójne zabójstwo, czy dopadła by was apatia? Czy może jednak byłoby to podniecajace doznanie. A moze juz mieliscie podobne doswiadczenia? Ja narazie nie i pozostaje to tylko moja fantazja.
    • Co wg Was jest ważniejsze - miłość do własnych rodziców, czy miłość do swojej połówki? Co zrobić jesli rodzice nie akceptują partnera i są przez to same kłotnie w domu? Dodam, ze partner nie jest złym człowiekiem, nie ma żadnych nałogów itp. Jedyne o co jest oskarżany to to, ze nie jest przystojny i bogaty:( Co wybrać? Zrezygnować z miłości swego życia by uspokoić rodziców (którzy bardzo się martwią i niepokoją) i unieszczęśliwić siebie w ten sposób? Macie podobne doświadczenia? B...
    • dodam, że w Warszawie
    • Mam na to sposób. Mianowicie wspomagam się horoskopem, ale nie takim gazetowym.Indywidualny horoskop urodzeniowy jest najbardziej wiarygodny, ponieważ jest sporządzany w oparciu o dokładną datę i miejsce urodzin. Taki horoskop podaje informacje o charakterze, osobowości oraz wrodzonych predyspozycjach. Cechy te oddziaływują na całe nasze życie. Sprawdź swój na www.sylwesteroferty.pl w dziale bodajże >horoskopy on-line< Tak jak ja na wiele spraw zaczniesz patrzeć inaczej. ...
    • Mój znajomy jest starszy ode mnie o 16 lat. Ja mam 33, on jak łatwo obliczyć... Ma swoje upodobania i przyzwyczajenia, które nasiliły się po śmierci żony, które jednak ja toleruję. Rozumiemy się doskonale, nawet kiedy nie możemy się spotkać i mailujemy, wyczuwamy swoje emocje i potrzeby. Kiedy spotkamy się są między nami : chwile powagi, chwile romantyczne, chwile milczenia, chwile niekontrolowanej wesołosci. Pomagamy sobie nawzajem w trudnych i ciężkich sytuacjach ( a było już ta...
    • z warszawy lub okolic, okolo 30lat, wykształcony, wyskoki:)
    • Jestem 30latką ze Sląska(blondynka,wysoka,niezamezna), ktora nie chce samotnie spedzic Sylwestra.Czy jest na to jakas szansa??? Pozdrawiam
    • co o tym sadzicie...czy taki zwiazek ma przyszłosc, czy jest skazany na porazke...
    • mam 25 lat i niedlugo wybieram sie na wesele kolezanki, a jako ze nie mam towarzysza na te impreze, to zalozylam ten oto watek:)
    • już daruję -myslą, -mową,-i uczynkiem skupmy się na na tym ostatnim to jak? dużo was jest? :}
    • Przypadkiem obejrzałam niedawno w TV... Zacytuję opis "Agent Romeo i jego Julie Zakochana kobieta jest gotowa na wszystko – opowiada o tym brytyjski dokument o agentach wschodnioniemieckiego wywiadu Od początku lat 60. aż do upadku komunizmu w 1989 roku w wywiadzie byłej NRD istniała supertajna komórka zajmująca się rekrutowaniem agentów zwanych Romeo. Wyszukiwani i szkoleni byli według sprawdzonego wzorca: przystojni, dobrze wykształceni, o nienagannych manierach. Ich zada...
    • co o tym sądzicie?
    • .... większe zagrożenie dla zdrowia niż tytoń czy alkohol - wynika z badań University of Warwick. Już w latach 70-tych demografowie zauważyli, że ludzie pozostajacy w stałych związkach żyją dłużej." - z artykułu w ostatnim "Wprost". "Drobna" uwaga na marginesie: chodzi wyłącznie o związki udane. Ciąg dalszy wywodu: "Dobre małżenśtwo jest tak samo istotne dla zdrowia jak dobra dieta, rzucenie palenia, aktywność fizyczna." Bo w drugą stronę wiadomo - wrzody, ciśnienie skacze, szybszy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się