partner

(27 wyników)
  • 24-latka. Z wykształceniem wyższym, szatynka, 167cm wzrostu. Inteligentna z normalną budową ciała szuka faceta do związku.
  • nie sadzicie ze tak jest? tak sobie obserwuje moja przyjaciolke i jej meza. Sa swietna para, sa podobni, ale rozni zarazem i swietnie sie uzupelniaja. Ale chodzi mi o to ze on sie takze wspalniale ze mna dogaduje, nie ma problemu zebym zostala z nim sama, nie bedziemy siedziec i milczec jak dwa kolki w plocie. Tak mysle, ze to z kim sie wiazemy to troche takie lustro nas samych.
  • Poszukiwany partner na wesele Jeżeli masz odrobinę poczucia rytmu, "brylowanie" na parkiecie nie sprawia Ci trudności, masz pozytywne nastawienie do świata (poczucie humoru jako dodatkowy atut) oraz wolny 4-5 września 2010 to proszę o kontakt : dariaaa84@wp.pl (aha wiek 23-30, ja mam 25 lat) Poznań
  • Poszukiwany taneczny partner do salsy, najlepiej ktoś, kto już tańczył, bądź tańczy. Mam 30 lat, w tym tygodniu kończę kurs salsy LA (czyli liniowej)w parach dla początkujących i od nastęnego tygodnia chciałabym kontynuować zajęcia dla średniozaawansowanych (poniedziałki - 19.30-21). Mój obecny tancerz niestety nie może kontynuować zajęć. Jeżeli jest ktoś chętny to prosze o kontakt na adres viola.viola małpa interia.pl
  • Po bezskutecznym poszukiwaniu partnera do salsy, kiedy już stwierdziłam, że nawet ze świecą nie znajdę i położyłam na tym kreskę, nagle się pojawił. Partner idealny. Zalety??? Same!!! 1. mieszkał kiedyś na Kubie, więc czuje klimat 2. zna hiszpański, więc również czuje klimat 3. był kiedyś DJem, a obecnie komponuje muzę, więc ma genialne uwielbienie muzyki, a do tego wyczucie rytmu, w tym tego nierównego salsowego, co proste nie jest. 4. uczy się błyskawicznie – w ciągu godzi...
  • Jestem od pewnego czasu bez partnera, ale mam tyle zajęć, zainteresowań i przyjaciółek,że nie narzekam na samotność, bo uważam,że życie w złym układzie partnerskim, to gorsze od bycia singlem. ALE są okazje, gdzie trzeba pójść czy pojechać z mężczyzną, bo tak każe nasza polska obyczajowość(np. jak pójść na Sylwestra bez partnera do tańca). Powiedzcie mi, gdzie można znależć eleganckiego mężczyznę i kulturalnego pana, który chciał by pełnić rolę towarzysza na takich imprezach, ale nie ro...
  • Wątek "na gorąco" :-) Wiem że forum dla singli ale... zawsze mogę tu wrócić :-) Jak w tytule. Chodzi mi o mówienie o nim (lub o mnie) komus trzeciemu, o przedstawianie choćby... "Mój parter/ka" brzmi sztucznie, "moja kobieta/mój mężczyzna" nie podoba mi się, "osoba towarzysząca" tez nie bardzo... "Gach" - :-/ Wiem że nie musze nikomu mówić że Krzysio (na przykład) to mój facet ale czasem okoliczności są takie że trzeba go jakoś (lub mnie) okreslić. czasem myślę że w Polsce najprościej jest ...
  • Więc (tak, tak-wiem,że zdań nie zaczyna się od ,,więc",ale ja tak lubię)-szukam osoby,ktora pójdzie ze mną na Sylwka (do knajpki zanjomych).Wymagania?Musi być spelnieniem moich marzeń ;-) Ofert proszę kierować na priv :-)
  • cos wam powiem...od miesiaca spotykam sie z kims.. Jest dwa razy starszy. Nie rozumiem co ciagnie mnie do starszych facetow,chyba mozliwosci bycia z kims kto dorusl do zaakceptowania pozostalosci po zyciu singla..Mysle tu o mozliwosci bycia z kims przy jednoczesnym zachowaniu wlasnej indywidualnosci. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Nie mniej jednak na dzien dzisiejszy po mimo chwilowych utarczek przy wyznaczaniu granic jestem baaaardzo zadowolona. Milo jest miec obok siebie kogos,kto ...
  • A wlasnie, chlopcy nasi Drodzy, czy bylibyscie na tyle odwazni, zeby asystowac swojej kobiecie ukochanej w czasie bólu rodzenia ? Mit glosi, ze niektorzy mezczyzni: a) mdleja b) czuja potem sexualny wstret do partnerki swej I jak to z Wami jest ? Zaraz mi sie tu przyznac! ;) Brzydzilibyscie sie ? Z odpowiedzi na to straszne pytanie zwalniam coobada, bo on dzieci miec nie chce (zupelnie tak, jak ja)
  • na Onecie jest: zdrowie.onet.pl/1500947,2041,,,,dwie_twarze_singla,psychologia.html ehhh, to samo, co zwykle, ale podobala mi sie wypowiedz jednego pana: "Andrzej (39 lat) uważa, że singiel to osoba sama, ale nie samotna. Według niego, single to sensowni i wartościowi ludzie, którzy wolą żyć w pojedynkę niż wikłać się w nieudane małżeństwo. – Nie zamykamy się oczywiście na związki, ale nie poszukujemy desperacko miłości, nie uzależniamy poczucia własnej wartości od tego, czy mam...
  • Poszukuję partnera na kurs tańca towarzyskiego od podstaw. Mam 37lat 167w ty w podobnym wieku z chęcią na naukę tańca...
  • Witam serdecznie, Jestem studentką V roku psychologii i poszukuję osób, które byłyby chętne pomóc mi w badaniu do pracy magisterskiej dotyczącej funkcjonowania osób posiadających lub nieposiadających stałego partnera. Badanie polega na wypełnieniu trzech kwestionariuszy, jest całkowicie anonimowe i rozpatrywane będzie grupowo. Osoby zainteresowane bardzo proszę o maila na adres badaniezwiazki@gazeta.pl, abym mogła przesłać Państwu kwestionariusze. Z góry dziękuję osobom zainteresowanym u...
  • nie tak dawno usłyszałam, że ktoś nie jest stworzony do bycia w związku. owszem - bycie razem, ale nie w związku. bo związek tak czy inaczej prowadzi do wspólnego życia "na dobre i złe" i wymaga bycia odpowiedzialnym. a bycie razem - ot, miłe spędzanie czasu, wspólne chwile, ale z możliwością ewakuacji się w dowolnym momencie.. i teraz sobie siedze i zastanawiam się, ile w tym jest prawdy..
  • Witam brać :) Jestem nowa na tym forum, przejrzałam kilka wątków i jako że bardzo mi sie tu spodobało, a moja egzystencja toczy się bez życiowego partnera od jakiegoś czasu, postanowiłam tu wymościć sobie miły kącik i osiąść na czas jakiś. Podczas czytania kilku wątków (lekturę pozostałych będę sukcesywnie uzupełniała i nadrabiała ;) ) zauważyłam, że większość z Was nie rozgranicza definicji dwóch pojęć, mianowicie bycia singlem i bycia samotnym. Wg mnie używanie tych dwóch pojęć za...
  • Cześć!Jestem 26-letnią singielką z córką.Czuję się strasznie samotna mimo wszystko;( Poznam miłych ludzi;)Pozdrawiam;)
  • Ostatnio ktoś mi uzmysłowił, ze i w uczuciach kalkulujemy.Patrzymy na drugiego człowieka z punktu widzenia biorcy,zastanawiamy się co zyskamy z bycia z tym kimś. I tak sie zastanawiam,czy to przychodzi z wiekiem? Bo przeciez kiedyś wierzylismy w czystą, bezinteresowna miłość.Bycie singlem sprawia,ze stawiamy coraz większe wymagania, ale i my mamy więcej do zaoferowania. Coraz częściej zostawiam naiwny romantyzm i sentymenty za sobą.
  • mam na imię Agnieszka i mam 35 lat. Próbuję tą drogą poznać partnera życiowego. Jestem z lubelskiego ale i z warszawskiego województwa. Skończyłam studia ekonomiczne. Brzydka nie jestem.
  • Chyba odkryłam wczoraj potwierdzenie teorii mówiącej, że kobieta/ mężczyzna zajęty [znaczy się nie singiel] stanowi ciekawszy kąsek dla potencjalnych zainteresowanych. Od kiedy chodzę bulwarem/ do kawiarni/ kina nie_sama zauważam wyjątkowe zainteresowanie płci przeciwnej. Objawia się to w szerokich uśmiechach i "cześć"ach kierowanych do mnie od zupełnie nieznajomych mężczyzn. Czyżby faktycznie pokutowało przeświadczenie, ze samotna kobieta na spacerze jest zdesperowana i na pewno ...
  • coraz częściej widzę w swoim jakże ciekawym otoczeniu, że ktoś kto jest singlem ma strasznie zaniżoną samoocenę. jednak gdy tylko znajdzie kolejną połówkę ;) robi się nadęty i zarozumiały. moim zdaniem to jest żałosne i... niebezpieczne - bo za dużo zależy od drugiej strony. moim zdaniem człowiek powinien polegać wyłącznie na sobie. zadaniem partnera nie powinno być poprawianie naszej samooceny, rozwiązywanie naszych problemów za nas i stanie się całym naszym światem. w związku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się