partner

(26 wyników)
  • Takie pytanie gdzieś napotkałem. Co o tym myślicie?
  • mam 35 lat, jestem raczej ładną, raczej fajnie zbudowaną, raczej mądrą kobietą, nie jestem zdesperowana, sfrustrowana ani zła na los... taki już on jest.mężczyzna odszedł, próbuje ułożyć życie na nowo.mam swój kat pracę i znajomych brakuje tego czegoś...mieszkam pod Wrocławiem, problem w tym ze z czasem u mnie kiepsko, bo jestem matką wychowującą i nie mam za bardzo możliwości zostawienia dziecka u dziadków, opiekunek, koleżanek itp. dlatego pisze tutaj, nie mam możliwości chodzenia po imprez...
  • Szukam partnera na kurs tanga dla początkujących. Kurs zaczyna się w poniedziałek 31 sierpnia odbywa się w poniedziałki o 18 koło Placu Bankowego. Informacje szczegółowe są tutaj: www.milonga.pl Jestem na 100% zaangażowana w ten kurs, szukam partnera, który również będzie zaangażowany i nie będzie opuszczał zajęć. Mam 28 lat, 183 cm wzrostu, 69 kg.Szukam partnera wysokiego min. 180 cm wzrostu, bo sama jestem wysoka. Poza tym osoby sympatycznej i kulturalnej, wiek bez znaczenia....
  • panie, wolicie mężczyzn starszych od siebie, czy młodszych? panowie, wolicie kobiety młodsze od siebie, czy starsze? czy tez nie ma to znaczenia? tylko pisać bez ściemy proszę!!! ;-)
  • Chciałbym nawiązać kontakt z osobą wrażliwą, o bogatym życiu wewnętrznym i zainteresowaniach humanistycznych. Na wszelki wypadek dodam, że nie interesuje mnie miłość. Marzę, aby rozwinąć krok po kroku znajomość opartą na twórczej wymianie myśli, uwieńczoną czymś o wiele według mnie piękniejszym i nieporównanie bardziej wzbogacającym niż relacja o podłożu erotycznym – przyjaźnią.
  • Boszsz...ja tylko jakieś 4 liche rybki akwariowe mam ;-)
  • mam 20 latek i jestem z okolic katowic.Nie chciałabym spędzić sylwestra sama: ((( dlatego poszukuję partnera-zainteresowani-piszcie:)
  • Poszukiwany partner na wesele Jeżeli masz odrobinę poczucia rytmu, "brylowanie" na parkiecie nie sprawia Ci trudności, masz pozytywne nastawienie do świata (poczucie humoru jako dodatkowy atut) oraz wolny 4-5 września 2010 to proszę o kontakt : dariaaa84@wp.pl (aha wiek 23-30, ja mam 25 lat) Poznań:)
  • Towarzyskiego, sympatycznego PANA z poczuciem humoru 30 letnia kobieta zaprosi na wesele w okolicach Warszawy. Czerwiec :) Jeśli potrafisz się dobrze bawić, lubisz tańczyć i chcesz mi towarzyszyć - napisze proszę. J.
  • Cześć . poszukuję mężczyzny , który potrafi choć trochę tańczyć w celu towarzyszenia na weselnym przyjęciu . najlepiej żeby był z ŁODZI , wiek 28-35 , termin 30.08.08 . proszę tylko o poważne odp. *emdzej*
  • Ratujcie, przystojni Panowie z Wrocławia! Nie mam z kim iść na imprezę tańczoną... Pójdź ze mną, pójdź. Samotna 40+ nie może się solo na tej imprezie pokazać. Jak się nie boisz, to daj się zaprosić!
  • wiem że najlepiej żeby kobieta w moim wieku miała dotychczas jednego ewentualnie dwóch. ale życie to nie bajka i trochę się po drodze pieprzy. dlatego zapytać chciałam bardzo poważnie tym razem i tylko na poważne odpowiedzi liczę. ;) jaka jest dopuszczalna liczba partnerów seksualnych dla kobiety parę kroków przed trzydziestką? dopuszczalna -to znaczy w oczach faceta który mysli o niej nieco poważniej i dla którego ma znaczenie ilu ich było wcześniej. nie ukrywam że sprawa dotyczy bolka ...
  • W sumie to nie wiem czy dobrze wybrałem dział forum do prowadzenia tej dyskusji, ale... Na początek jakby ktoś nie do końca wiedział czym jest introwersja oraz czym się charakteryzują osoby o charakterze introwertycznym: pl.wikipedia.org/wiki/Introwersja www.forumzdrowia.pl/index.php?id=192&art=33 wandunia.suntar.com.pl/typy/EaI.html Oczywiście człowieka nie da się zaszufladkować w kilkunastu/dziesięciu zdaniach (baaa czasami nawet definicje/opisy wykonywane przez różne osoby m...
  • Jak to jest? Zostajemy przyjaciółmi? Chcemy wiedzieć co się dzieje u eksów? Szukamy tego kontaktu? A może palimy mosty, kasujemy numery? Czy to różni kobiety i mężczyzn? Co czujecie kiedy kiedyś bliskiej osobie wiedzie się świetnie? A jeśli przeciwnie?
  • www.youtube.com/watch?v=8AUrEYCLZQY I wiecie co? Jestem daleka od potępienia i oceny tej kobiety. Nie rzucałabym w nią kamieniami. Dlatego, że stawia sprawy jasno. Karty na stół. Jednak to smutne... dla niej...
  • a wiem ze to tylko bajka probowalam w zyciu juz 3 razy i nic ostatni partner z ktorym bylam 2 lata zranil mnie bdb mocno ze od tamtej pory zamknelam sie w sobie .Od roku proboje na nowo sie otworzyc ale to nic nie daje kazdy nastepne spotkanie konczy sie fiaskiem juz czasami nic nie rozumiem, znajomi mowia ze jestem fajna,zabawna,mila,ladna.i uczuciowa to czemu mam pecha caly czas, mam 25 lat i tak mysle ze juz z nikim chyba sie nie zwiaze a nieukrywam teraz to bym chciala
  • Witamy! Jesteśmy Wrocławiankami, mamy po 30 lat i wielką ochotę na hucznego Sylwestra!!! Więc jeśli jesteście w podobnym wieku, dobrze tańczycie, macie poczucie humoru i pomysł na hucznego Sylwestra w ciekawym klubie we Wrocławiu napiszcie do nas. Czekamy na info od Was! P.S.Oferty sponsoringu nas nie interesują!!!
  • jestem samotna z wyboru,ale nie ze swojego, tylko tak sie jakos ułożyło. mam jakieś takie dziwne "szczęście, że gdy tylko zaczyna mi na kimś zależec i to nie tylko chodzi o partnerów życiowych ale i o zwykłe przyjaciółki, wtedy coś zaczyna się walic a chyba powinno byc inaczej. ni potrafię już teraz nikomu zaufac
  • Co bylibyście w stanie zaakceptować w przyszłym partnerze?.
  • Paskudne słowo, ostatnio napawa mnie niechęcią, ale niech zostanie. Nie będę pytać o wasze wymagania, bo ten temat już był milion razy wałkowany. Wczoraj sobie tak przemyśliwałam różne sprawy, a dzisiaj Lilyrush w wątku u Listka dotknęła trochę tego tematu. Czemu spora grupa ludzi skupia się wokół forum dla samotnych? Gdy z kimś się tu lepiej poznajemy, myślimy zdziwieni - czemu on, ona jest sam/a? Jak to możliwe? Taki fajny facet/fajna kobitka... A potem rozmawiamy o (tfu!) wymaganiach, o...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się