partner

(53 wyniki)
  • Snił mi się dzisiaj fakt śmierci partnera - osoby z którą jestem 15 lat. W moim śnie umarł w wieku 30 lat, faktycznie ma teraz 33 i ma się dobrze. Szczątkowo pamiętam jakąś reanimację przy której byłam, po czym jego matka powiedziała, ze to już koniec, ze odszedł, że mam dać juz spokój. Rozpacz, która mnie ogarnęła w tym śnie była straszna, ból nie do zniesienia. Płakałam we śnie, pytałam wszystkich jak mam teraz żyć, jak sobie z tym poradzić. Obudził mnie swój własny jęk. Sen był tak namaca...
  • co to oznacza, że partner jest docelowy? jest w ogóle takie coś? wiem, że nie każda wróżka używa takiego określenia więc już sama nie wiem:)
  • Witajcie Od jakiegoś roku w związku z toksycznym związkiem (już go nie ma) nie potrafię medytować. Sama nie potrafię nic zdziałać, choć naprawę strasznie się staram. Przyjaciel który ćwiczy Tai-Chi dowiedziała się od Sifu iż mógłby medytować ze mną, tylko nikt za bardzo nie wie jak przekazać energię partnerowi. Czy może wie ktoś w jaki sposób medytować z partnerem, jak przekazywać sobie wzajemnie energię? Dziękuję za wszelkie porady.
  • Chciałam się Was zapytać jak to było z Waszymi mężami/żonami, partnerami,partnerkami-jak ich poznaliście i czy to jacy są ma odniesienie do wróżb, z których korzystaliście dużo wcześniej.Czy oni są tacy, jak opisywała wróżka-jasnowidz, czy też zupełnie nie sprawdziło się to, co odnośnie nich powiedziały kiedyś wróżki???czy poznaliście ich w okolicznościach w jakich przewidziały karty??? Bardzo mnie to ciekawi.I czy wierzycie w przeznaczenie-w to,że jeśli komuś jest pisany związ...
  • Słuchajcie tym którym wyszedł ryt i te osoby są już z tymi swoimi ukochanymi czy mogą napisac cos o zachowaniu swojego ukochanego po rycie? Napiszcie jak sie zachowują wasi ukochani po rycie czy uważacie że są jakies duże zmiany w zachowaniu? Czy są tacy sami jak kiedys na początku związku?
  • witam serdecznie! jestem skorpionkiem z 4 listopada, bardzo prosze o opinie, partner spod jakiego znaku zodiaku byłby dla mnie najlepszy...
  • Mam pytanie, jeśli w kartach pokazuje Nam się, że ktoś będzie Naszym partnerem docelowym, tzn. ze z żadną osobą wczesniej nie może nam się udać stworzyć stabilnego, trwałego związku? Czy ten partner docelowy to "wyrok"? ;)
  • serwisy.gazeta.pl/magia/1,36416,887393.html Głębia myśli, wyrażonej w tym teście, polega na tym, że twórca istotnie dosięgnął dna.. Tylko ludzie paranormalni (np. twórcy tego testu) mają ten niezwykły dar do niezauważania, że piernik ma się nijak do wiatraka, i tylko oni na idei piernika i wiatraka są w stanie oprzeć całą analizę ludzkiej osobowości: Pytanie 5: Twój partner powinien pracować jako: a) sportowiec, artysta, nauczyciel akademicki, b) bankier, dyrektor, rolnik, c) naucz...
  • Ponieważ w poprzednim temacie zakradła się pomyłka w tytule (ach ten złośliwy chochlik drukarski), dlatego teraz napiszę dla odmiany, jakiego typu partnera oczekują kobiety (dla tych co się rozczarowali poprzednim tytułem). U kobiet o tym decyduje pozycja Marsa. Podaję charakterystykę. Baran - partner musi być męski i odważny (prawdziwy macho). Byk - zmysłowy, lubiący przyjemności. Bliźnięta - posiadający bystry umysł, umiejący się bawić, dobry rozmówca. Rak - ojciec rodziny. Lew ...
  • Mam pytanie: Jak poznać że ktoś próbował rzucić (przykładowo na mnie) urok miłosny? Gdzieś przeczytałam że taki urok nie zawsze wyjdzie tzn potencjalna ofiara niekoniecznie zakocha się w rzucającym urok, były nawet podane sytuacje w których urok czy spętanie - nie zadziała, np uczucie ofiary do innej osoby. Jednak rzucenie uroku pozostawia chyba jakiś ślad, nawet gdy nie wyjdzie zgodnie z jego założeniem. Moje pytanie brzmi: Jakie są objawy spętania? uroku miłosnego? po czym poznać?
  • Proszę o opinie i podpowiedzi-najchętniej te z autopsji...:)
  • Czy afirmacja "pozwalam odejść miłości do X i otwieram się na nową miłość" jest poprawnie sformułowana? Niepokoi mnie ten negatywny wydźwięk w "pozwalam odejść"...
  • Witam, Moja data ur. 07.02.1985r., partnera 03.07.1961 r. Czy mamy szansę na udany związek?
  • urodzilam sie 20.11.1975 o 11.20. (lekarze przepowiadali 29.11. ale sie pospieszylam). jestem typowym skorpionem. kocham i przyjaznie sie na zawsze. mam spore wymagania jesli chodzi o okazywanie mi uczuc, ale sama daje z siebie baardzo duzo. jestem podejrzliwa choc staram sie nie okazywac. chce zeby on dbal o mnie (ale nie dusil), lubil ze mna mieszkac i wyjezdzac na wakacje, chcial znac moich znajomych i zebym ja znala jego znajomych (i zeby to nie bylo na sile), czul sie odpowiedzial...
  • Witam. Mam ogromną prośbę o interpretację rozkładu kart klasycznych "aby rozszyfrowac partnera" byłabym wielce wdzięczna za każdą odpowiedź. To dla mnie dość ważne. [b]Cel w stosunkach u partnera[/b]: As kier [b]Co partner o Tobie myśli, co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia): [/b]J karo, 10 karo, 7 trefl, 6 pik [b]Jak on zachowuje się wobec Ciebie[/b]: 4 pik, 2 kier, 7 pik [b]Co zamierza zrobić w najbliższym czasie[/b]: 8 kier, 10 trefl, Q pik [b]Co partner ukrywa[/b]:...
  • Moja data ur. to 20 listopad 1982 godzina 19.40 miejsce Kraków. Znalazłam taką stronę do obliczania asc i wyszedł Rak. Niestety tam się prawie nic nie zgadza. Napiszcie coś na ten temat. Noi czy ten asc jest prawidłowy. Pozdrawiam Agata
  • Powiem Wam czy do siebie pasujecie:)
  • Czy mógłby mi ktoś przeprowadzić analizę numerologiczna osoby urodzonej 8.07.1985 roku dodam ze jest to facet. Trudno jest mi samej rozgryść tego człowieka bo ma dośc skomplikowany charakter.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się