partner

(81 wyników)
  • Witam 5 pięknych lat związku, nagle się rozpadło. Nie wiem co robić, chce go odzyskać. Pomóżcie prosze
  • Panie Januszu, Jestem numerologiczna piatka 04.01.1980 .Tyle, ze jakos zupelnie ne pasuje do mnie obraz zwariowanej niestabilnej osoby, ktora czeka tylko na nastepny dzien... Jak nieczego tak bardzo nie pragne w zaciu jak stabilizacji, ciepla domowego ogniska i poczucia bezpieczenstwa. Moim najwiekszym problemem jest natomiast Duma ( glupia duma), ktora nie pozwala prosic o pomoc i przyznac sie do slabosci. Wole czegos nie zrobic, anizeli wykonac dana rzecz nie dokonca dobrze, jezeli potrzeb...
  • Witam Pana serdecznie Prosiłabym bardzo o sprawdzenie czy jest sens dalej brnąć w tą znajomość, szczególnie gdy partner mieszka zagranicą. Bardzo mi zależy na odpowiedzi. ja 29.05.1986 partner 18.07.1986 Dziękuję i Pozdrawiam
  • Mój tata jest z ur. 6/33 oraz posiada wibracje 6 1 7 ... Czy coś w tych numerkach jest takiego ze z moim tata nie da sie wytrzymac? Ja jestem numerologiczną 1 ,potrzebująca akceptacji i wolności natomiast mój tata mna na kazdym kroku dyryguje i nadzoruje ...:( przez co nie mam swojego zycia bo "całe" życie go zadowalam by byc akceptowana .Proszę o odp POZDRAWIAM Marta
  • Dzień dobry, Mam do Pana ogromną prośbę. Właściwie zastanawiam się co jest nie tak. Rok 2011 był dla mnie rokiem relacji międzyludzkich, ale w negatywnym aspekcie. Niektóre sprawy związane z nauką niedokończyłam i czekają na finalizację. Dodatkowo mój związek stoi pod znakiem zapytania.....Za wszystko odpowiadam ja. Jakby szykował się jakiś przewrót, a ja tego wszystkiego nie rozumiem.Podam Panu moją datę urodzenia : 25.02.1982 g.19.55, oraz mojego mężczyzny 31.10.1981. Będę wdzięczna z...
  • prosba(12)

Witam panie Januszu mam prosbe,chodzi o drugi slub.Czy moze pan pomoc ustalic date.Ja ur.sie 16.02.1968 partner 29.12.1957 jestesmy po przejsciach,dziekuje
  • Witam p. Januszu, W zeszłym roku intepretował Pan moją datę urodzenia odnośnie milosnych związków. Od jakiegoś czasu jestem szczęsliwa w związku, ale chcialam sie podpytac na co zwracac uwage, bo nasza wspolne droga nie jest latwa - 4/13. Przypomne moja date urodzenia - 19.11.1981, partnera 26.06.1984. Data pierwszego spotkania 2.10.2010. Z góry dziękuję za odpowiedź.
  • Panie Januszu, piszę w imieniu mojej serdecznej przyjaciółki, która prosi o krótką analizę swojego związku oraz wyznaczenie najbardziej korzystnego roku ich ślubu. Ona urodziła się 22.03.1968r. , jej partner: 04.12.1969r. W tym roku upłyną już trzy lata od kiedy są razem i planują zalegalizować swój związek. Bedziemy panu bardzo wdzięczne za pomoc. Pozdrawiam serdecznie!
  • PARTNERKA 25.03.1974 PARTNER 02.10.1955 CZY TEN ZWIAZEK MA PRZYSZLOSC CZY NAM SIE POWIEDZIE JAKIE ZALETY A JAKIE WADY TEGO ZWIAZKU POZDRAWIAM
  • Witam:)! Jeżeli znajdzie Pan czas, Panie Januszu miałabym prośbę o interpretację związku mojego z aktualnym partnerem. Moja data urodzenia: 12.03.1981, a jego 09.08.1973. Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
  • Chciałabym prosić o interpretację możliwości związku z liter imion i nazwisk. Moje to: A-6, M-2, B-1, I-1, J-1, Ń-1, S-1, L-1, R-1, T-1, K-1, natomiast potencjalnego partnera: P-3, A-1, I-1, T-1, R-1, O-2. Dziękuję bardzo!
  • Witam:) Uprzejmie proszę o sprawdzenie następujących relacji. Czy to są związki karmiczne?? Ja - 08.12.1984 - 6 z 33 z 1 osoba - 03.12.1982 - 8 z 26 2 osoba - 16.10.1980 - 8 z 26 Pozdrawiam Generosa:)
  • Witam panie Januszu to moj pierwszy raz stycznoscia z numerologia Tak naprawde nie wiem co mam napisac ... Duzo tu pan interprtuje , za co bardzo podziwiam Czy mogly by mi pan o dacie mej napisac oraz o mnie ? o zyciu ? czego powinnam sie strzegnac? co mi pisane ? moja data to 05.11.1986 i gdyby jeszcze pan na partnera spojrzal 10 03 84 i powiedzial czy zwiazek ten w gwiazdach stabilny pisany jest bardzo by mnie ucieszylo pozdrawiam i podziwiam .
  • Witam serdecznie, bardzo proszę o sprawdzenie relacji między mną i partnerem. moja data urodzenia to 12.07.1981 (numerologiczna 11 (2), zaś partnera to 08.03.1979 (numerologiczna 1) Poniżej wysyłam nasze "diamenty" oraz informacje dotyczące imion i nazwisk: Mój „diament”: ………………….8…………………. ………………./….. \........................... ……&#...
  • bardzo prosze o inerpretacje,czy cos nas do siebie zbliza czy wrecz przeciwnie ???? moja piramidka : 4PZ----------------------3/12/21----------------------4PZ 3PZ--------------------6/15/24/33---------------------3PZ 1PZ------------8----------------------7/16/25---------2PZ C--------2------------------6---------------1/10/19-----C = 9/18/27 1WW------------4-----------------------5 v 1----------2WW WG------------------------1 v 3------------------------WG Cykl formujący do: 01.01...
  • Panie Januszu (lub inna dobra duszo), mam prośbę o pomoc w interpretacji.. mam chyba dość trudnego osobnika u swojego boku - data urodzenia: 8 lipca 1968, osobnik ze skłonnościami do popadania w melancholię, ogólne poczucie bezsensu, straszne wahania nastrojów... a gdzieś wyczytałam, że trójki ponoć tryskają optymizmem :) rozpisałam sobie piramidkę wg. pańskich zaleceń ale niewiele umiem z niej wyczytać czytając charakterystykę poszczególnych liczb, moja "trójka" bardziej przypomina...
  • Witaj Januszu :) nie tak dawno pomogłeś mi w sprawie brata za co bardzo dziękuję i pomyślałam że może i ja poproszę o pomoc (jeśli nie miałbyś nic przeciwko) a właściwie o interpretację dwóch dat urodzenia mojej i mojego partnera którego poznałam niedawno i chciałabym wiedzieć jak numerologia widzi ten związek bo jakoś do tej pory nie bardzo układało się moje życie uczuciowe :( a już bym chciała być z kimś na stałe i do końca :)) moja data : 10.09.1970 ( 9 ) jego data : 25.04.1976 ( 7 ) Ja...
  • Chodzi o moją kuzynkę, data ur. 24 czerwca 1980, wszystko jej sie ostatnio wali, jedna po drugiej zmarła babcia i ukochana mama, w pracy ktora do niedawna wyglądała obiecująco wszystko sie rozpadło, a nowe przedsięwzięcie nie wyszło, odwleka sie planowana budowa domu. mam tez wrażenie, ze ona trwa w jakims wampirycznym związku, narzeczony izoluje ją od ludzi, tak jakby chciał ją mieć tylko dla siebie, napuszcza na całą rodzinę, ciągle jej pilnuje i nigdy nie zostawia samej, z te...
  • Kiedyś miałam tutaj swój wątek,ale chyba zapomniałam o nim.... Odpisał Pan,że chętnie pomoże,ale wówczas nie podałam daty urodzenia,ani swojej,ani partnera. Chodzio to,że nie wiem co mam myśleć. Jestem zaręczona i nawet mamy zamówioną salę i inne potrzebne rzeczy.Chcieliśmy wybrać sierpień z wielu względów. W tym celu odezwałam się do pewnej pani numerolog,żeby to sprawdzić i co? Powiedziała,że BROŃ BOŻE 2011.Że jeśli się zdecydujemy to szybciej się to skończy niż zacznie Że w 90% grozi ...
  • Panie Januszu proszę o pomoc różnie jest w naszym związku i mam pytanie jak to wygląda z punktu numerologi. Może to ten gorszy czas ..... ja z 08.01.1981. A-6,N-2,G-2,R-2,Z-2,E-1,L-1,K-1,M-1,Ł-1,O-1,T-1 on 28.01.1977 T-2,O-2,M-1,A-2,S-1,Z-3,B-1,I-3,G-2,N-1,E-2,W-1,R-2,L-1,K-1,P-1 imiona z bierzmowania też podałam Pozdrawiam Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się