dyzio.marzyciel 26.11.04, 12:51 a mi się marzy ciepła dziewczyna co motyle we włosach ma kolorowe śpiewem radosnym swój dzień zaczyna i wierszy ciągle pełną ma głowę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandaryn_ka Re: marzy mi się 26.11.04, 13:13 "Położył się Dyzio na łące, przygląda się niebu błękitnemu i marzy...";-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio.marzyciel Re: marzy mi się 29.11.04, 09:21 a mi się marzy ciepła dziewczyna co motyle we włosach ma kolorowe śpiewem radosnym swój dzień zaczyna i wierszy ciągle pełną ma głowę na spacerze tulić się ciepło będzie wciąż opowiadać co jej się marzy kotka przytuli, ślimaczka podniesie niech im się tylko zło nie przydaży ! ..... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio.marzyciel Re: marzy mi się 30.11.04, 09:38 a mi się marzy ciepła dziewczyna co motyle we włosach ma kolorowe śpiewem radosnym swój dzień zaczyna i wierszy ciągle pełną ma głowę na spacerze tulić się ciepło będzie wciąż opowiadać co jej się marzy kotka przytuli, ślimaczka podniesie niech im się tylko zło nie przydaży ! włóczyć po świecie się ze mną będzie wspinać na góry, przez morza żeglować na nartach jeździć w szalonym pędzie a czasem nawet ciężko pracować gdy taka się zdarzy zaraz ją zoczę przygarnę mocno i już nie wypuszczę czarem i serca ogniem mocno zauroczę serca i dusze połączymy na zawsze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: marzy mi się 30.11.04, 10:09 widze dyzio że ...fizyczność kobiety jest ci obojętna byleby byla miła i pojętna oraz robiła wszystko tylko z tobą tedy bedzie tą wymarzoną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna4 Re: marzy mi się 03.12.04, 07:49 dyzio.marzyciel napisał: > a mi się marzy ciepła dziewczyna > co motyle we włosach ma kolorowe > śpiewem radosnym swój dzień zaczyna > i wierszy ciągle pełną ma głowę > > :-)) ------ dyzio podobaja mi sie Twoje marzenia,chyba nimi dzisiaj zaczne swoj dzien.... Odpowiedz Link Zgłoś