single

(531 wyników)
  • Witam wszystkich, Tak sie składa, że również należę do grupy tzw singli Warszawy:) Zastanawiam sie, jak spedzacie swoj czas wolny... Gdzie sa wasze ulubione miejsca???, które możecie polecić. Pomału kluby zaczynają mi się juz nudzić i obawiam się ,że za jakis moment zabraknie mi miejsc na sobotnie wieczory:)Jestem ciekawa, wiec zapraszam do rozmowy. Dodam, że jestem w wieku 26 lat, wiec prosze o pomysły dla mojej grupy wiekowej:) Pozdrawiam
  • Czytając to forum można zauważyć, że większość tutaj piszących singli pochodzi z dużych miast. A co mają począć single i singielki z "końca świata"? Tutaj trudno znaleźć kogoś na "wyjście" do kina czy też na przysłowiowe piwo. Co o tym sądzicie?
  • jeśli ktoś ma dość samotności, znam sposób na przerażająco* skuteczne parowanie singli. ale nie mogę powiedzieć * kto sobie ceni status "singla" niech się boi! albo lepiej niech w ogóle nie pyta.
  • Czy często bywacie na portalach randkowych dla singli? Jeśli tak to czy możecie polecić jakieś konkretne, ale tak na poważnie ?
  • Dla banku nie ma znaczenia stan cywilny. To czy dostaniemy kredyt i w jakiej wysokości, zależy przede wszystkim od zarobków. gospodarka.gazeta.pl/Edukacja_w_finansach/1,104204,10522588,Singiel_w_banku__nie_mile_widziany.html
  • 1.Możesz mieszkać w obskurnym pokoju w najgorszej dzielnicy miasta i żywić się surowymi ziemniakami ale różniaści marketingowcy będą Cię uważali za bogatego, wolnego człowieka, który wprost marzy o tym, coby się wybrać w "podróż dla Singli" albo wydać dwie stówki na "komputerowe kojarzenie partnerów". 2.Jesteś Singlem, więc zapomnij,że sam wiesz co jest dla Ciebie dobre. Każdy człowiek z rodziny (a w szczególności ciocia) wie jak powinieneś żyć i z kim. Pogódź się albo kup pist...
  • [b]singiel zawsze moze miec nowy sex :-)[/b] i to wlasnie lubie najbardziej!!!!!! :D
  • www.emetro.pl/emetro/1,85648,6395518,Polska___to_nie_jest_kraj_dla_singli.html
  • Mam 32 lata, jestem singielką, rok temu rozstałam się z mężczyzną, który zostawił mnie dla młodszej. Od tamtej pory próbuje ułożyć sobie życie na nowo. Ostatnio przeczytałam ciekawy artykuł o tym, jaki jest singiel ( sympatia.onet.pl/singles/singlesarticles/bardzo-nietypowy-polak,4856494,singles-detail.html). Mówią, że single dzielą się na tych szczęśliwych, z wyboru i tych nieszczęśliwych, porzuconych lub owdowiałych. Ja należę chyba do obu grup. Zostałam porzucona, ale potrafię docenić wo...
  • Prędzej czy później ta kwestia zostanie poruszona. Nie chcę spędzić kolejnego sylwestra w samotności. Najbardziej chciałbym spędzić te dni na stoku. Skorzystałem z Googla. No i owszem, ofert sporo, ale kiedy wgryźć się w szczegóły, wszędzie tylko pokoje dwu albo czteroosobowe. Aż w końcu trafiłem na stronę "strefaaktywnych". Wydaje mi się, że ceny mają dość wygórowane, ale to raczej standard, że singli doi się ile można. Pytanie czy ktoś z was korzystał już z ofert tego biura? Jest z Wa-wy, a...
  • Mam 2 takie doświadczenia. Przez to straciłam 2 koleżanki. Jedna w związku od niedawna nie mal codziennie wypłakiwała mi sie przez telefon jak to jest samotna i nie wychodzi jej z facetami. Przyzywyczaiłam się myslałam ze będzie z tego przyjażń ale wystarczyło by znalazła sobie faceta i kontakt jest raz na miesiąc. Potrafi nie odpisasywać na smsy lub zrzucić połączenie. Odzywa się gdy ma problem:( przez to straciła moją symaptię i uwazam ją za daleką znajomą co jest dla mnie przykre bo przyzw...
  • Jak to jest z kredytami dla singli? Czy bank patrzy przychylniej na osobę samotną (bez współmałżonka/ki, dzieci) gdy chodzi o kredyt hipoteczny na mieszkanie? Czy ma w ogóle szansę na taki kredyt (ok. 400 tys.) ktoś samotny zarabiający powyżej średniej krajowej w Warszawie? Czy forumowicze mają i spłacają podobne kredyty? Jak sobie radzicie z takimi zobowiązaniami?
  • Witam, Chodzi mi o hotele, które specjalizują się w pobytach singli. Na wakacjach interesuje mnie rozrywka i atmosfera sprzyjająca nawiązywaniu kontaktów, a nie maluchy sikające do basenu i opustoszały bar wieczorem jak rodzinki siedzą w pokojach i niańczą swoje dzieci. Jest taki jeden hotel w Tunezji, gdzie przyjmują tylko dorosłych eturystyka.org/oferta/oasis_T02.html idealna sprawa dla ludzi nastawionych na rozrywkę. No ale nie ma miejsc. Szukam czegoś podobnego, możecie coś pol...
  • Dzień dobry. Mam prośbę do singli z Trójmiasta, bardzo trudną do zrealizowania, ale kto nie próbuje, ten nie znajduje:) Szukam kobiety lub mężczyzny z Gdanska, Sopotu lub Gdyni, singla na którego obecny kryzys ma wpływ. Czyli np. ma kredyty we frankach szwajcarskich - poszły do góry i nerwy. Albo prowadzi luksusowe uslugi, w dobie kryzysu ludzie najchętniej rezygnują z takich. Albo boi się, że straci pracę. Lub ma własną firmę etc. I teraz - singiel, ktorego szukam powinien się zg...
  • Hej, ponieważ jestem świeżo upieczonym singlem i nie bardzo sie orientuje czy istnieją jakieś miejsca spotkań singli, kluby, imprezy, kursy, cokolwiek? jakieś wyjazdy? portale internetowe? Jestem z Warszawy, więc tylko to miasto mnie interesuje :) pozdrawiam wszystkie single :)
  • I znowu samotny weekend ;-( postanowiłem założyć forum dla singli z Wrocławia (a może już takowe jest lecz ja o tym nic nie wiem?). W każdym razie zapraszam wrocławian tutaj:
  • Jestem na razie singielką i cieszę się tym,że na razie jestem sama, ale są osoby, które mają ogromny problem w tym, że jestem sama. I to bliscy znajomi. Po prostu jakby bycie singlem było skazą na czyimś charakterze i przez to jest się kimś mało wartościowym. Spotykam dobrą koleżankę, która rzuca od razu pytanie - "Ale promieniejesz, czy spotykasz się z kimś?". Kiedy pada odpowiedź "nie", mina mojej koleżanki więdnie. Z podejrzliwością wysłuchuje, jak fajnie udało mi się urządzić kuchni...
  • UWAGA!!LAST MINUTE!! Wojciech Eichelberger oraz trenerzy IPIS zapraszają na OSTANIE MIEJSCA! Wakacje rozwojowe dla singli -Pełnia w pojedynkę, pełnia we dwoje Wakacje dla singli łączą w sobie: Odpoczynek na łonie natury, Warsztat rozwoju osobistego, Możliwość poznania ciekawych ludzi, Dobrą zabawę , Jazdę konną Termin: 11-16 sierpień 2008r. Prowadzący: Trenerzy Instytutu Psychoimmunologii IPSI: Monika Popowicz, Oliwia Szczuka Cena: 1.700zł (cena ze zniżką) Cena obejmuje: Udział w wa...
  • duzo tu watkow o samotnosci, a ja za kilka miesiecy bede mama , no i kolezanka moja powiedzialami "nigdy juz nie bedziesz sama" usmiechnelo mi sie serce, no cosz ojca kochalam bardzo, mialam kilka nawet fajnych zwiazkow w moim zyciu, a teraz juz nie bede nigdy sama, pozdrawiam Singli i Singielki
  • poparzeni, sparowani - osoby w parze popłynąć - zakochać się smyczarstwo (smyczara, smyczarz) - uzależnienie od drugiej osoby shopping - zakupy jazzy - modny, fajny lans (lanser, lansować się) - kreowanie własnego wizerunku lajtowy - delikatny, lekki * źródło: raport "Wielkomiejski Singiel", MillwardBrown SMG/KRC gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,86007,5229909.html :) na ten shopping pewnie bym nie wpadła.. a przy okazji - artykuł całkiem niezły. szkoda, że ja jestem typem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna