Forum eDziecko ciąża :-)
ZMIEŃ
      testy

testy

(468 wyników)
    • Czy Któraś z Was tak miała, i rzeczywiście była w ciąży? W instrukcji testu pisze, że taki wynik jest nieważny? Co o tym sądzić? Nadmieniam,że w pierwszej ciąży wynik był odrazu dodatni po zrobieniu testu ( po 3 min.)
    • wczoraj kochalam sie z chlopakiem na maxa. pierwsy dzien miesiaczki mialam 3 listopada. cykl mam 26 -28 dniowy. prosze o odpowiedz. pozdrawiam.
    • zrobilam test bo nie wytrzymalam i wyyszedl negatywnie....jestem rozczarowana. chociaz wiem ze moze byc jescze za wczesnie ale juz nie mam nadziei :(
    • witam czy jest możliwość żeby test ciążowy wyszedł pozytywnie a ja nie byłabym w ciąży? Wiem że test może wyjść fałszywie ujemnie, ale czy fałszywie dodatnio też? Pozdrawiam
    • Witajcie kochane:)mam takie pytanie..spoznial mi sie okres i to ponad tydzien..wlasciwie to 3 tygodnie mialam objawy takie jak na @,wczoraj kupilam dwa testy,jeden zrobilam popoludniu i wyszly dwie krechy-jedna z nich troche slabsza,dzis rano powtorzylam test i tez dwie krechy i ta jedna tez slabsza od drugiej-w tescie jest napisane ze przy wyniku pozytywnym moze byc ta druga kreseczka slabsza..dwie godziny pozniej bol znow mi sie nasilil i jest krwawiene,tyle ze spoznione..nie wiem co ...
    • Moze bede przynudzac, ale sprawa ma sie tak: Wszystkoz zaczelo sie od podejrzanych bolow podbrzusza ok. 5 dni po owu, takich jakby ciagnacych, a potem umiejscowionych bardziej w pachwinach - nigdy wczensiej nie mialam tak wczesnie objawow @, no ale pomyslalam ze moze to jakies zaburzenia hormonalne.Mialam tez mdlosci, 2 razy po poludniu i zaraz mijaly a ostatnio rano i trwaly do poludnia. Od tamtej pory nic. Bole sa, ale dosc lekkie, piersi nie bola (a ok. tydz temu bolaly mnie tak dzi...
    • na wczorajszej wizycie moja pani ginekolog zaproponowała mi zrobienie dwu- stopniowego testu na przezierność karku. Jedyną rzeczą, która mnie hamuje przed tym badaniem jest cena: 500 zł. Robiłyście taki test?
    • Dziewczyny, w którym dniu cyklu wasz test ciążowy wyszedł już pozytywnie? Ile czasu po zapłodnieniu? Z góry dziękuję za wszystkie odp :)!!! Pozdrawiam!!
    • 3 testy negatywne a ja juz nie mam miesiaczki od marca ,mam mdlosci z rana i po poludniu i na wieczor w nocy wstaje jak nigdy w zyciu i musze sie napic czegos lodkiego lub zjesc zawsze mialam bole przed miesiaczka i ich nie mam brzuszek mi urusl ale dziwnie taka kulka ale wyszly 3 testy negatywnie jeden robilam miesiac temu inne tydzien temu i przedwczoraj chce tylko wiedziec czy jest jakas mozliwosc lub czy cos lyszalyscie o takim czyms ze testy nie wskazuja a jest sie w ciazy .N...
    • Zrobiłam dziś test.Ostatni okres miałam w połowie grudnia i w końcu się zdecydowałam na ten krok. Wynik wyszedł następujący: standardowo ciemna linia próbna, ale linia wskazująca ciąże była taka "przeźroczysta" jakby biała na zaróżowionym tle. To znaczy że ta linia jest???? Czy nie jest??? Czy linia powinna być w kolorze lini próbnej??? Jezu, nie wiem ;( DZIEWCZYNY RATUJCIE!!! :)
    • witam! Kobbietki jak myslicie, bo ja juz zwątpiłam. We wczesniejszym poście pisałam, że byc moze moge byc w ciazy. Potem jednak dostałam miesiączke. Ba ale dziwna była - dwa dni trwała (ale konkretna była), potem nic. A po dwóch przerwy dniach troszke plamię. Od paru dni strasznie mi niedobrze. No i nic nie chce mi sie jeść. Zrobic test? jest sens? nic nie rozumiem juz.
    • zastanawiam sie czy test ciazowy moze sie mylic tzn.wskazac brak ciazy kiedy sie w niej jest.Okres mialam dostac 4 dni temu (test robilam dzis) ale czuje ze jestem. nie mam jako takich objawow.Mam natomiast wrazenie (po sprawdzeniu) ze "w srodku" wszysto mi sie powiekszylo.Nawet moj maz to potwierdzil.
    • 16 sierpnia miałam OM ... i dotąd cisza... test nic nie wykazał, powtórny po 3 dniach też nic :( Czy to znaczy, że fałszywy alarm? :( ech... a tak się cieszyłam... :(((
    • W którym dniu od zapłodnienia dowiedziałyście sie za pomocą domowych testów że jesteście w ciąży? (Testuje wiarygodność informacji, że wykrywają ciążę już 6dni po zapłodnieniu).
    • cykle mam nieregularne od 22dc 10 dni plamilam test 24,34 (ale caly mokry i rozowy) 37dc negatywne od jakis 16dni tempka pow.37 caly czas czulam sie jak na @ od wczoraj tylko bardzo bolace przy dotyku sutki i bolgotanie i naciaganie w jajnikach
    • czy warto po 6 dniu od współżycia zrobić test ?okres mam dostać dopiero 15- stego, czekać czy robić , czy testy po 6 dniu sa dość obiektywne? prosze odpowiedzcie?
    • witam u mnie 37dc cykle 35,27,32 ;tempka zazwyczaj od 36,7 do 37,5 objawy owu okolo 15-17 przytulanko 8,10,13,15,17,19,25 i poźniej ale to juz tylko tak 24,26,28 plamienie w miedzyczasie kluchy wielkie 25 strasznie napuchly mi piersi test 27dc rano,33dc wieczorem brak efektow czasami pobolewa brzuch w zeszlym tygodniu byłam pewna ze przyjdzie juz @, dlaej nie ma nie wiem chce sie zapisac do lekarza zeby cos doradzila i uregulowała cykl a moze jest jednak fasolka ??
    • Zrobilam go 6 dni po owulacji z popołudniowego moczu????proszę o odpowiedż to dla mnie baardzo wazne!!
    • jaki wybrac test? jaki jest waszym zdaniem najlepszy? tylko nie beta z krwii bo jak wydam 40zl i bedzie negatyw to chyba sie potne! prosze piszcie szybciutko, musze do apteki:) czy tez was tak sciska/lo w zoladku z rana?
    • sorry, ze wpominam o tym, wiem ze juz jest ten temat na forum ale z waszych postow chyba niezbyt lubilyscie ta dziewczyne co to pisala, dlatego ponawiam temat, bo jej post mnie zmartwil, sama robilam ten test niedawno i nie wiem czy takie pomylki pre testu czesto sie zdarzaly? Kaska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się