Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      testy

testy

(85 wyników)
    • witam was! mam pytanie , moze troche dziwne ale prosze o odpowiedz... czy sa jakies sposoby zeby podrobic wynik testy ciazowego na pozytywny.. jak tak to jakie... z gory dziekuje.
    • po ilu dniach od stosunku mozna wykonac? do miesiaczki raczej nie wytrztymam. ten temat byl tu pewnie 100 razy, ale nie chce mi sie szukac. pozdrawiam serdecznie.
    • czy hormony znajdujace sie w tabletkach maja wplyw na wynik testu ciazowego ? Jestem pod koniec 7-io dniowej przerwy i nie mam krwawienia.
    • kto wie cos na ich temat i jakie jest prawdopodobienstwo skutecznosci ? pozdrawiam
    • jesli biore ECA (efedryna,cofeina,aspiryna) jako wspomagacz ptzy intensywnym wysiłku fizycznym, to czy przy teście na obecność amfetaminy w organizmie może mieć ona wpływ na wynik. Zaznaczam ze amfetaminy nie bralam.
    • Jak byście zareagowali, gdyby twój nowy chłopak/dziewczyna zaproponował/a, żebyście zrobili sobie testy na choroby przenoszone drogą płciową zanim pierwszy raz pójdziecie do łóżka?
    • kupiłam sobie test ciazowy bo moze spodziewam sie maluszka !!:]dostosowalam sie dokladnie do ulotki.. a test nie wyszedł (naprwno zrobilam all ok) czy któras z was kobietek tez tak miała?
    • spoznia mi sie okres wiec zeby sie nie denerwowac chce kupic test ciazowy,ile on kosztuje?
    • Tak wygląda zderzenie Forda Ka ze ścianą w czasie testu. Całkiem dobrze wypada www.automoc.pl/testy-zderzeniowe/testy-zderzeniowe-menu/ford-ka.html
    • Test(4)

czy jezeli na teście ciążowym pojawi się jedna kreska bardzo widoczna na polu C a na polu T mało widoczna .Czy to jest ciąza.Czy powinny sie pojawić 2 bardzo wyrazne pomózcie
    • powiedzcie mi po ilu dniach mozna robic test ciazowy?
    • Która z Was robiła sobie test ciążowy?Jaki to był i po ilu dniach po stosunku daje wiarygodny wynik?Z góry dziękuję za odpowiedź!
    • WItam. Zalogowałem się tutaj poniewaz Ja i moja dziewczyna mamy pewien problem. Za pewne wyda sie on banalny... otóż od dłuższego czas nie występuje u niej miesiaczka pomimo że powinna. W poniedziałek wykonała test ciążowy - negatywny. Dzis rano drugi też negatywny. Aptekarka powiedziała mi żeby poszła do lekarza i ewentualnie "sztucznie" wywołać miesiączke. Tak wygląda sytuacja dzisiaj i mam parę pytań: 1. Czy dwa testy ciążowe (RÓŻNE) mogą się mylić ( nie w teorii tylko w praktyce :...
    • Mam pewien problem. Zazywam pigulki antykoncepcyjne Jeanine. W czasie mijającego właśnie miesiąca miałam "poślizg" z jedną tabletką o 7 godzin. Na ulotce była co prawda informacja o tym, że jeśli poślizg jest mniejszy niż 12 godzin, to działanie tabletek nie jest mniejsze, ale wlasnie mam 3 dzien przerwy, a krwawienia ani sladu. Zastanawiam sie, czy nie jestem w ciazy, ale do ginekologa sie raczej nie wybiore, bo leze w domu z grypa i 40 stopniowa goraczka. W takim razie pozostaje mi ty...
    • Czy test na narkotyki wykryje ze cos sie bralo np miesiac wczesniej??Po jakim czasie taki test moze nic nie wykryc??Pomozcie!!!!!!!!!!!
    • napewno niejedna z was robila jzu go.ja planuej kupic sobie taki bo podejzewam ze jestem w ciazy.jaki jest najlepszy,albo przynajmniej zeby nie byl za drogi a dobry.nie sypie kasa z rekawa:/
    • CZY NIE WIECIE ILE TAKI KOSZTUJE?I PRZEZ JAKI CZAS UTRZYMUJE SIE TO W MOCZU??? BARDZO PROSZE O SZYBKIE ODPOWIEDZI. sorrki ze z caps lockiem ale to niechacy! dzieki za odpowiedzi
    • Mam pytanie. Nie jestem pewna jak to rozumiec. Dwa tygodnie temu dostalam okresu wiec niby wszystko ok, byl mniej bolesny i krotszy(o dzien). 3 dni po nim spochly mi piersi duzo bardziej niz normalnie i nie wiem co o tym myslec. temperatury zabardzo podwyzszonej nie mam bo 36.8 nawet zrobilam test ciazowy ale wyszedl negatywny.Wiec czemu moje cialo sie tak zachowuje?
    • hej, miałam dostać okres przedwczoraj, no i nie dostałam, od wczoraj wieczór mam dalikatne plamienie (wystarcza wkładka i jest Ok) no i żadnych okresowych objawów (zwykle zwijam się z bólu i pomaga dopiero któraś tabletka) czy to może być objaw ciąży ?
    • Witajcie kochane, pozwoliłam sobie zajrzeć na wasze forum – i poprosić Was o pomoc. Piszę waśnie pracę magisterską i muszę przeprowadzić trzy testy psychologiczne na kobietach w wieku 25-35 lat. Cztery miesiące temu urodziłam córeczkę i robienie badań drogą elektroniczną jest dla mnie jedyną szansą. Gdyby któraś z Was znalazła chwilkę czasu i zgodziła się wypełnić testy byłabym ogromnie wdzięczna- może przy okazji czegoś się o sobie dowiecie( bo wyniki oczywiście każdej prześ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się