Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      testy

testy

(253 wyniki)
    • Cześc dziewczyny Jestem tutaj nowa nie wiem czy dobrze trafiłam ale i tak bardzo was proszę o pomoc!! Zrobiłam test ciążowy( taki najtańszy kupiony w Tesco) we wtorek po południu i były dwie kreseczki tzn. jedna bardzo widoczna a ta druga to taki cień cienia i pomyślałam że, skoro z popołudniowego moczu to ma prawo byc prawie niewidoczna. We środę rano zrobiłam następny i wyszło tak samo. Dodam, że wynik nie pojawił się natychmiast ani po 5 minutach tylko po dłuższej chwili.Myślałam że to ...
    • Witam! Czy słyszałyście kiedyś o przypadku, by test ciążowy płytkowy wskazał, że jest ciąża i test ten pomylił się - tzn. Ciąży faktycznie nie było?
    • Miałam wczoraj ciekawą rozmowę z siostrą. U niej w pracy - duży zakład zatrudniający kilkaset osób od jakiegoś czasu przeprowadzane są testy psychologiczne, którym poddawani są pracownicy już zatrudnieni, czasami od wielu lat na danych stanowiskach. Okazało się niedawno, że z powodu wyników tych testów kilku osobom przedstawiono propozycję "nie do odrzucenia", albo przyjmą przeniesienie na niższe, gorzej płatne stanowisko, albo adios. Nie powiem, trochę mnie to zamurowało, bo nie słyszałam ni...
    • wyborcza.pl/1,75477,12348191,Masowe_testy_na_zespol_Downa__Bedzie_wiecej_aborcji_.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza Co o tym myslicie? Zakazac? To nic innego niz ograniczac ludziom dostep do wiedzy i odbieranie im prawa wyboru.
    • Przed chwilą przeczytałam poniżej temat o teście kompetencji 3klasisty. Myślałam, że to jest jakiś żart ale nie...są testy 3 klasistów. Nie uwazacie, ze to wszystko zaczyna być chore? test 3klasisty, test 6klasisty, egzaminy gimnazjalne, matura z matematyką. Dzieci od maleńkości będą zaprogramowane na rywalizację. W wieku 20lat będą to znerwicowani młodzi ludzie. Wcale się nie zdziwię jak niedługo będą egzaminy przedszkolne po zerówce, no i może jeszcze egzaminy 3latków w końcu im wczesniej t...
    • Łatwy, 10/10, chociaż strzelałam z Wyspą Wielkanocną, ale strzeliłam dobrze.
    • Czy zakladajac ze szkola podstawowa jest lączona z gimnazjum a jutro sa podobno testy gimnazjale reszta dzieci ma wolne od zajec lekcyjnych? Wie ktos z Was?
    • Ostatnio mamy trudna sytuację finansową, córka od września ciągle chora, m-cznie na leki , wydajemy dla niej 1/3 mojej pensji.( Wczoraj lekarz zaproponował sanatorium dla dzieci i dla mnie jako opiekuna, super nawet niedrogo, tyle że ja na hotel muszę czekać długo one już by mogły jechać, poczekamy, Teściowa zaproponował kasę na paliwo by maż nas tam odwiedzał a dziś teście kupili mojej starszej córci kurtkę,( ma kurtkę ale za m-c byłaby za mała) normalnie popłakałam się ze szczęścia ż...
    • Czy któraś z Was miała, albo słyszała o takim przypadku? Testy wyChodzą negatywne, a pomimo tego kobieta jest w Ciąży? Siostrze nie wyszły 3 robione płytkowe a dzisiaj na wynikaCh krwi ewidentna Ciąża :)
    • Poczytajcie i nie bądźcie zdziwione... i zastanówcie się nad 6-latkiem w szkole.To jest test kompetencji trzecioklasisty odnoszący się do nowej podstawy programowej. www.gloswielkopolski.pl/artykul/580331,sprawdzian-trzecioklasistow-test-2012-arkusze-odpowiedzi,11,id,t,sg.html#galeria-material List do prezydenta ( zad 10) , czyli hit absolutny www.gloswielkopolski.pl/artykul/580331,sprawdzian-trzecioklasistow-test-2012-arkusze-odpowiedzi,4,17,id,t,sm,sg.html#galeria-material
    • Okres spóźnia mi się ponad tydzień (co się wcześniej już zdarzało), od 16 dni mam podwyższoną temperaturę, zrobiłam do tej pory dwa testy (różnych firm) i oba wyszły negatywne (przypatrywałam się czy aby na pewno nie ma tam tej drugiej kreski). No i nie wiem co jest grane. Wcześniej, przy poprzednich ciążach, testy pokazywały drugą kreskę niemal od razu. I nie wiem czy do lekarza mam iść już teraz czy poczekac jeszcze z tydzień czy dwa...
    • ciążowy. Jest negatywny, w sumie się spodziewałam bo mam spiralę ale nie mam okresu. nic mnie nie boli. zawsze był punktualnie a teraz nie ma. w zeszłym miesiącu byłam na rezonansie, chyba jej nie zwichrował? poczekać jeszcze czy gnać do ginekologa?
    • jak nastroje, dzieciaki bardzo zdenerwowane?
    • test na stronie iledzieci.pl kosztuje 25zł netto !!!!!!!!!!!!
    • Dziś Gazeta Wyborcza drukuje niektóre pytania. I powiem wam szczerze, że niektóre są głupie. To nawet nie chodzi o wykucie się kodeksu na blachę, ale na sformułowanie pytania. Na przykład to: - czy godzinę po wyrwaniu zęba ze znieczuleniem można prowadzić samochód? - ale jakim znieczuleniem? Przecież sa różne. I ludzie różnie na nie reagują. Czasem pacjent ma wyrywany ząb w znieczuleniu ogólnym (ja tak miałam) i wtedy prowadzić raczej nie należy :/ Nie podeprę się żadna statystyką, ale ...
    • jak w temacie,bo nie mogę znalezc :(
    • staramy się o drugie dziecko. owulację miałam tydzień temu, zrobiłam dziś test i niestety jedna kreska :( czy możliwe, że za wcześnie? za pierwszym razem ciąża była nieplanowana, ale czułam się "inaczej" i zrobiłam test jeszcze przed spodziewaną miesiączką - wyszedł pozytywnie. myślę, że i tym razem tak będzie, ale wygląda na to, że jeszcze nie w tym cyklu :( a może test za wcześnie zrobiłam? piersi mi urosły, często siusiam i dziwnie mnie ciągnie w podbrzuszu... tak się łudzę...
    • Jeszcze raz ja:)Martwię się, pewnie na zapas, ale boję sie alergii na psią sierść. Mam 2 dzieci, jedno alergik pokarmowy (testy skórne i z krwi wyszły ujemnie na pieska), ale gdy byłam dziisaj w hodowli goldenów po 2 godz pojawiała się wysypka, bardzo mała, ale jednak. Nie da sie wypożyczyć pieska "na próbę", to mogło być cokolwiek innego w otoczeniu albo po prostu zbyt duzy czynnik alergiczny (hodowla spora. Chciałaby wziąć pieska na zawsze, a nie oddawać potem. To przemyślana de...
    • Mam problem... od pierwszego dnia ostatniej miesiączki minęło 42dni. Zorientowałam się dopiero wczoraj że nie miałam miesiączki w czerwcu. Miałam troche stresów w pracy i intensywny miesiąc więc wyleciało mi to z głowy.Zrobiłam dziś dwa rózne testy ciążowe - wynik negatywny. Nie mam powiększonych piersi jak w pierwszej ciąży ani innych objawów - no może tylko czestsze sikanie -ale tak miewam tez przd okresem. Martwię się bo od porodu cykle miałam regularne -co 27-29dni a tu juz ponad 40... a...
    • Co sądzicie o dość powszechnym na forum wklejaniu zdjęć obszczanego testu ciążowego? Ja bym się wstydziła pokazywać innym obcym osobom dowolny obszczany przeze mnie przedmiot...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się