testy

(175 wyników)
  • Czy ktoś zna jakąś stronę z testami sprawdzającymi poziom francuskiego lub niemieckiego? Potrzebuje szybkie info.
  • Mysle o podjeciu studiów wieczorowych.Przegladałam wczesniej ksiazki prawnicze i tak sobie mysle...Jak wygladaja zaliczenia,bo jesli ustne i trzeba to wszystko recytować to chyba sobie oduszcze..Na testach pewnie dałabym rade...wiec jak to jest?Ustne czy testy?
  • Mam prosbe do osob ktore maja juz za soba te dwa przedmioty i posiadaja z nich testy najlepiej z ae w katowicach,prosze o przeslanie ich na meila wanilia19@wp.pl,za pomoc ogromnie dziekuje
  • mam pytanie, czy wiecie cos na temat tego testu, jak wyglada, przykladowe pytania, co trzeba wiedziec??? bede wdzieczna za info :)
  • czy ktos wie gdzie moge znalezc jakies przykladowe testy pedyspozycji jezykowych. zdaje na kilka filologii na uw i chcialabym wczesniej pocwiczyc sobie takie testy
  • Witajcie, w pryszłym tygodniu piszę testy analityczne w Pricewaterhouse Coopers. Znam stopien trudności i bardzo krótki czas na odpowiedź. Ale słyszałam też, że trzeba wiedzieć jak do nich podejśc, mieć jakąś swoją strategię. No właśnie, czy ktoś z Was może coś doradzić? Może macie takie testy za sobą? PZdr.
  • hej ! wybieram sie na studia , w pzryszlym roku bede zdawal mature . slyszalem ze istnieja testy predyspozycji . czy wy cos o tym slyszeliscie ? znacie moze jakis link albo ksiazki w ktorych takie teskty sa ?
  • Interesuje mnie jaki w AJD w CZestochowie jest test sprawnosciowy na wychowanie fizyczne(co jest i czy jest pływanie),jeśli ktos wie to bardzo bym prosil o odpowiedz:)
  • Chodzi mi o test z angielskiego i matematyki....jak to wyglada? Czy test z angielskiego jest b. trudny? Na poziomie fce czy trudniejszy? A jak z matematyka?
  • Powiedzcie czy rzeczywiscie taki skomplikowany i trudny? Mam zamiar probowac w przyszlym roku na uw. p.s. a nie wiecie jaki byl prog na germanistyke ? (na anglistyke juz wiem) dzieki za wszelkie info! pzdr
  • No właśnie jak wam poszło bo ja sama nie wiem co mam o nim myśleć.....Chyba będzie źle..Pozdro
  • czy ma ktoś może rozwiazane wszystkie testy z CEWM z poprzednich lat, albo wie gdzie można znaleźć w necie coś takiego ??? Mam klucz odpowiedzi,ale niektórych zadań ( ba, większości) nie mam pojęcia jak ruszyć ,a te co mi wyszyły to występują drobne rozbieżności ;) Wiem, że jest cięzko i dlatego już się za nie wziąłem :D i zamierzam się dostać w przyszłym roku na MIMUW :D więc proszę ??? pomożecie ??? :D
  • czy ma ktos przykładowe pytania lub całe testy sprawdzające wiedze ogólną(z kierunków humanistycznych:socjologia,psychologia.pedagogika ,politologia itp)???bardzo prosze o szybka pomoc
  • Nie wiem co mam zrobić. Test zdaje już w Pon i dość dobrze sobie radze z testami, jdnak brakuje mi czasu. Niby odpowiadam poprawnie na pytania, jadnak jestem w połowie testu a tu się już czas skończył. Co mam zrobić? Znacie jakis sposób na razwiązywanie tego testu, bym sie zwieścił w czasie 90min, choć w tamym roku było tylko 75min ;-(
  • Ej, ludziska drogie, jak to jest z testami na uniwersytet wrocławski, czy są tak samo trudne i skoncentrowane na współczesności jak te z warszawy, czy może troche bardziej laitowe i podobne do programu liceum. Blagam napiszcie jak wiecie!!!
  • Co sądzicie o tym wspaniałym "teście"? Wg mnie bardziej przypominał teleturniej albo toto lotka - ludziom u mnie na sali zabrakło czasu, część pytań strzelali, nie doczytali tekstu do końca i takie tam. Ja nie wiem, co oni chcieli sprawdzić na tym teście - czy umiemy grać w totka czy wszyscy jestesmy po kursie szybkiego czytania? Dla mnie mogli by sobie dac siana z tymi 10 pkt z 310 - ludzie przejechali czasem pół Polski a tu taki zonk. Ale moze to tylko moje zdanie..
  • Czy ktoś może orientuje się gdzie można kupić lub kserować testy na ae katowice. NIe chodzi mi o informator ( w którym są przykładowe testy ), ale o oryginalne z lat ubiełgych. PZDR abx
  • czy ktos moglby mi wyslac test z tegorocznego informatora? albo moze jest on juz gdzies w internecie tylko ja nie umiem sie poslugiwac goglami? :) prosze o pomoc, zrewanzuje sie w miare mozliwosci. pissedoff@o2.pl
  • Czy ktos ma testy z lat ubieglych na w/w kierunek na UWr?Bardzo chetnie kupie,oczywiscie po rozsadnej cenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się