testy

(210 wyników)
  • Znacie może jakieś strony gdzie można znależć testy maturalne, bo kurcze kupowanie książek z arkuszami to masa kasy pójdzie skoro w książce jest z 10 arkuszy tylko. Znam tylko szeroko reklamowana na tym forum mojamatura.pl na której jest 1 test :| chyba zrobili przedwczesna reklama hehe. Proszę o pomoc :)
  • Bardzo proszę o pomoc. Szukam w necie jakichś namiarów na przykładowe testy maturalne z języka polskiego. Mamy strasznie upierdliwą polonistkę i trzeba sobie jakoś radzić... Z tego co udało mi się znaleźć to tylko strony CKE, które zawierają arkusze z poprzednich matur. Może macie jakieś inne, ciekawe namiary? Za wszystkie będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam :)
  • Co roku obserwuję stopień trudności testów maturalnych i muszę stwierdzić, iż zauważalnie wyższy jest nacisk na przedmioty humanistyczne, głównie język polski, a właściwie literatura polska. Czemu to ma służyć? Spróbowałem rozwiązać sobie test z biologii i pomimo, że 11 lat temu sam pisałem maturę z biologii, więc mogłem pozapominać, i test jest banalnie prosty. Nawet osoba bez specjalnego przygotowania może go rozwiązać, czego nie można powiedzieć o jezyku polskim. Czemu w polski...
  • witam wszystkich:) w maju 2007 będę pisała po raz pierwszy polski na poziomie rozszerzonym i jestem przerażona ZUPEŁNYM brakiem jakichkolwiek arkuszy maturalnych w księgarniach!Arkusze, owszem są,ale nie zawierają zmian wprowadzonych przez Romusia.Jak powiedziała mi sprzedawczyni,aktualne arkusze będą dopiero po maturze 2007!Jak sie zapytałam ,,Ale na czym mam ćwiczyć testy?",bezradnie rozłożyła ręce.W związku z tym, moje pytanie jest następujące:czy ktoś wie, gdzie takie testy ...
  • nie wiecie kiedy bedze test z biologii i chemii?
  • Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić: 1)ile trwa test 3 czy 6 godzin? 2) czy jest gdzieś jakiś ranking po wstępnej kwallisyfikacji 3) kiedy będą ostateczne wyniki? Dzięki za odp.^^
  • Dobra jest tak... mam wyniki nastepujace: biol 94% i 98% chem 93% i 88% zlozylam dokumenty na weterynarie, biologie i analityke medyczna Jutro jest ten przeklety test kompetencji na akamdemie medyczna, ale zastanawiam sie czy musze isc, poniewaz analityka medyczna to moj trzeci wybor i za bardzo nie chce na to isc... jesli tylko dostalabym sie na dwa poprzedzajace kierunki to nie byloby mowy o analityce... Teraz pytam was czy z takimi rezultatami sie dostane na dwa wymarzone? Pom...
  • Hmm nie wiem czy mozna sie do tego jakos przygotowac?? A moze znacie jakies strony z przykladowymi testami kompetenci (predyspozycji do studiowania). A wy jakie zajeliscie stanowisko w sprawie tego testu?? Ja to olalam kompletnie i zastanawiam sie czy slusznie...
  • Jak myślicie Ile będą trwały testy na Uj na Stosunki?? BO zaczynają sie o 16 i jestem ciekaw do której to moze byc...
  • zastanawiam sie zy ktos z was przygotowuje sie jakos do tych testow, ja sama na faracje startuje i wsumie nie mam pojecia co to jest ten test i jak on wyglada?;/ moze ktos ma jakies info...help
  • mam pytanie do kompetentnej osoby - czy na testach na prawo i administracje na UJ może się pojawić pytanie, bo wyjaśnić jakieś pojęcia łacińskie ??
  • na ile napisaliście ten przykładowy test predyspozycyjny? Było do zdobycia 24 punkty, ja napisałem na 22/24 (błąd z władcami (dałem Jagiełłę) i (tu aż wstyd się przyznać :)) w logice w zadaniu z lwem). piszcie jak wam ten test poszedł!!!
  • czy ktoś może wie czy są jeszcze te testy( na prawo) do nabycia na UW??Mam przykładowy test ale chciałabym coś więcej:))
  • Mam pytanie:) Mozna gdzies dostac/kupic przykładowe testy? (konkretnie chodzi mi o testy na am) Wiem, ze do tego nie mozna sie przygotowac ale chcialam luknąc jak toto wyglada wogole, jakiego typu sa pytania itp :)
  • Czy to prawda ze ten test bedzie oparty na wykladzie, ktorego nigdzie pozniej nie bedziemy mieli na pismie??
  • i jak myślicie czego może on dotyczyć na AM ??? czytałam że to ma być krótki tekst do przczytania a następnie test do niego :) co o tym sądzicie moja koleżanka mówiła że mogą to być pytania z życia codziennego a ja zabardzo nie interesuje sie polityką hehehe więc mam nadzieje że to ściema POZDRO WSZYSTKIM
  • Gdzie mogę znależć tegoroczne testy z ang (te co robią w ramach przygotowania, co codziennie były na gazecie publikowane nowe jakieś) , bo mam tylko testII. proszę o pomoc, lub najlepoeij linki. z góry dzięki
  • jak to bezie wygladało?? ma ktoś moze jakieś arkusze??
  • www.mojamatura.pl Umieściliśmy dzisiaj wersję testową DEMA platformy e-learningowej. Zachęcamy zarejestrowanych użytkowników do jej sprawdzenia i podzielenia się z nami uwagami na temat jej funkcjonowania na forum lub poprzez email. Aby uruchomić DEMO należy w menu wybrać zakładkę: PLATFORMA -> Demo. Co jest dostępne w wersji DEMO? Wersja DEMO umożliwia przeprowadzenie testu, dostępna jest jedna kategoria chronologiczna, a w niej 200 pytań testowych. Dlaczego mamy tes...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się