testy

(57 wyników)
  • TOEFL test............. witam,czy moze ktos taki test robil z angielskiego?jak tak to bede wdzieczna za pare info.co mozna sie tam spodziewac za pytan itp.dziekuje z gory.milego dzionka
  • I just took Tickle's IQ Test and got my free IQ score. Try it, it's fun! Especially as English Test, as well! web.tickle.com/tests/uiq/ <<Congratulations, zbig! Your IQ score is 131 This number is based on a scientific formula that compares how many questions you answered correctly on the Classic IQ Test relative to others. Your Intellectual Type is Visual Mathematician. This means you are gifted at spotting patterns — both in pictures and in numbers. These ta...
  • Witam, poszukuje testu z unitu 1-3 ksiazki INSIDE OUT intermediate, czy ktos z Was jest w jego posiadaniu ? pozdrawiam :-)
  • Proszę o wiadomość-jaką polecacie książkę do przygotowania sie do ww egzaminu- syn jest teraz na roku szkolnym w USA,prosi o przesłanie mu książki,z której mógłby się przygotowywać-czy jest coś w księgarnich językowych,co pokazywałoby równiez róznice między amerykańskim i brytyjskim angielskim ? A może odpuściś proficiency i robiś advance? Proszę o radę !!
  • Sukcesywnie będę zamieszał tego typu testy na mojej stronie. Ciekawy jestem Waszej opinii. oto adres: www.andola.torun.com.pl/IndexTesty.html
  • Hi I have a problem again. I'm going to study at SGH and I'll take the exam in English. On the whole, the tests aren't very difficult, but I am not sure about the following sentences: 1. We talked until the early hours of the morning, .........., I overslept 2. (pick up) ......... his luggage, he went to look for a taxi. 3. Gerald always knows what he wants and usually gets it. He is so strong- ....... 4. The couple of miles is the........ I can walk. Then I'll have to take the ...
  • Czy moglibyście mi polecić dobrze przygotowujące do examu Cae testy z practical english???? Thank You from the mountain!!! Aha i proszę o podanie jeśli ktos ma linka do stronki z takimi testami.
  • Witam, mam problem w rozwiazaniu testu ze strony www.gazetaprawna.pl/ang/ . Mam problem jedynie z jednym podpunktem. Nie wiem co jest prawidlowe w tym zdaniu. Please take care when opening the overhead as 8) may have moved during the flight. 8)a) goods b) items c) something Z gory dziekuje za podpowiedz. Artur
  • ...z angielskim. Na teście gimnazjalnym z języka angielskiego nalało m.in. uzupełnić list (podany poniżej) jednym ze słów, które również były podane. Chodzi mi o lukę 6.1 (pierwsza). Podane były trzy możliwości: 1) going 2) doing 3) making Wg ekspertów z gazety.pl opcja prawidłowa to "doing". Ja jednak zastanawiam się, czy "going" też nie byłaby prawidłowa. Proszę o Wasze opinie i ewentualne rozwianie moich wątpliwości. Z góry dziękuję za okazaną pomoc! Dear Mark, Just...
  • Hej, zdałem w maju 2010 roku rozszerzoną maturę pisemną na 91%, ustną na 75%. Ile czasu, zakłądając, że posiadam pewne zdolności językowe (do angola przygotowywałem się tylko przez rok, ale intensywnie) zająć powinno przygotowanie do zdania CPE na powiedzmy B? 2, 3 lata? Więcej? Proszę też o rady dotyczące sposóbów nauki, dzięki.
  • Hi I have a problem. I don't know the correct answers in the following sentences: 1.The Prime Minister visited ...... prison yesterday to talk to the prisoners 2. He always buries his head in the sand He shouldn't try to....... problems 3. The only thing Mozart cared about was his music All...............his music 4. It's bad news about Janet crashing her car, isnt'it? Yes, she (save).............for months to buy it. My answers: 1. to 2. run away from 3. that Moz...
  • gdzie moglabym sprawdzic poprzez test jaki jest moj poziom jezyka angielskiego bo nie mam pojecia :( na pewno Panstwo znacie jakies strony z testami on-line.
  • A young boy comes down to breakfast. Since they live on a farm, his mother asks if he had done his chores. "Not yet," said the boy. His mother tells him no breakfast until he does his chores. Well, he's a little pissed, so he goes to feed the chickens, and he kicks a chicken. He goes to feed the cows, and he kicks a cow. He goes to feed the pigs, and he kicks a pig. He goes back in for breakfast and his mother gives him a bowl of dry cereal. "How come I don't get any eggs and...
  • Pytanie jak w temacie. Ostatnio zacząłem naukę na poziomie pre-CPE i muszę przyznać, że jak przeglądam testy CPE to doszedłem do wniosku, że ten egzamin może zdać chyba tylko osoba, która ukończyła studia na filologii angielskiej. Inna sprawa, że niektóre z pytań testowych są bez sensu;)
  • is there work for translators in Poland ? Zastanawiam sie czy zrobic podyplomowe studia w translating (English - Polish ),nie w Polsce a w RPA gdzie mieszkam.But is there any point in doing so ? Czy to w ogole ma jakis sens ? Wydaje mi sie (just from the Internet) ze there are thousands of translators in Poland all competing for work !Is this true ???? Please ,someone ,I need advice ....
  • Możecie sprawdzić, czy dobrze uzupełnione? ......(Dear)...... Susan and Tom, Thank you ......(so)...... much for your invitation to stay ...... (with)...... you for three weeks in the summer. That ......(will)...... be wonderful! I'm looking ......(for)...... seeing you again and visiting London. The dates ......(which)...... you suggested are fine with me. You asked me what I ......(want)...... to do in London. I've ...... (had)...... been to London before so everything ......(wil...
  • Dwa lata temu zdałam Cae i nie mam kontaktu z językiem, mieszkam w Polsce i przestałam się uczyć. Mam wrażenie że spadłam sporo choć jeszcze dużo pamiętam i z filmami w oryginale nie mam problemu. Chciałabym wzowić naukę. Od jakiego poziomu zacząć? Jak daleko mogłam spaść?
  • Czy pomoglby ktos przetlumaczyc tych pare zdan? 1. Bede studiowal prawo lub medycyne. 2. Dostane z klasowki 4 lub 5. 3. Nie znam rosujskiego ani francuskiego. 4. Widziales ten film juz, nieprawdaz? 5. Pomozesz mi, prawda? 6. Nie lubisz przemocy, prawda? 7. Masz teraz chwileczke czasu, prawda? 8. Umiesz plywac, prawda? 9. Urodziles sie w Warszawie, prawda? Z gory dzieki za pomoc. pozdrawiam
  • Pytanie szczególnie do tych, którzy już zdawali egzamin. Które książki najlepiej pomagają przygotować się do FCE? Czy w ogóle da się samemu przygotować do egzaminu?
  • Hi, Would you be so kind, and help me to transalate it (below) from english into english? In simply words, PLS :) record of accomplishment to propel them up the corporate ladder white-collar jobs to submit to a test to evaluate candidates on intangrible qualities entepreneurial sense of urgency top job senior executives -- Ixtlilto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się