Forum eDziecko edziecko Żłobki
ZMIEŃ
      zainteresowany

zainteresowany

(58 wyników)
    • Witam Wszystkich Rodziców, Planuję otworzyć klub malucha (prywatny żłobek) w Osowie (w domku jednorodzinnym z ogródkiem) dla dzieci od roczku do 3 lat. Myślę o Osowie choć nie wykluczam Zaspy lub Przymorza (w tym wypadku lokalizacja blisko placu zabaw), bo o tych miejscach myślałam pierwotnie. Na razie pokonuję biurokratyczne przeszkody, ale myślę, że już niedługo i będzie po wszystkim (planowane otwacie listopad 2007). Napiszcie czy bylibyście zainteresowani takim miejscem dla ...
    • Witam serdecznie:) Planuję niedługo otworzyć klub malucha i jak większość założycielek mam problem z wyborem lokalizacji. Stąd moje pytanie, czy byłoby zainteresowanie takim miejscem na Pradze Płd, Wawrze? Z góry dziękuję za pomoc:)
    • Witam serdecznie wszystkich rodziców. We wrześniu chciałabym ruszyć z klubikiem w centrum Warszawy. Jestem na etapie wybierania odpowiedniego lokalu. Klubik stanowiłby miejsce zabaw i odpoczynku dla grupy 8-10 maluchów w wieku do 3 lat. Jestem mamą dzieci w wieku 7 lat i 6 miesięcy i zdaję sobie sprawę z tego jak trudno jest oddać małe dziecko komukolweik pod opiekę i ile wątpliwości budzi taka decyzja, dlatego chciałam zapewnić że to miejsce to nie przechowalnia dzieci. Ma to b...
    • Witam, Widzę ogromne zinteresowanie klubami maluszka w Krakowie, Warszawie, Wrocławiu... a jak wygląda sytuacja w Katowicach? Jestem w trakcie przygotowań do otwarcia od września Klubu w Katowicach i prosiłabym o informacje, czy są rodzicce z Katowic i okolic, zainteresowani taką formą opieki dla swojej pociechy? Na ile godzin chcieliby zostawić pod opieką Klubu z wykwalifikowanymi opiekunkami oraz niewielkimi grupami maluszka i jaką kwotę byliby skłonni zapłacić? I generalnie w...
    • Planuję założyć miejsce opieki dla dzieci (począwszy od maluszków do dzieci do 6 roku życia).Opieka byłaby na godziny oraz całodzienna (mozna by zostawiać maluszka np.gdy trzeba coś załatwić albo na czas pobytu w pracy). Zapewnione miałyby fachową opiekę, posiłek, zabawę i zajęcia rozwojowe. Oferta skierowana także dla dzieci które nie chodzą do przedszkola oraz dla maluszków które dopiero do przedszkola pójdą i potrzebują "oswojenia" się z dziećmi.Dokładnego miejsca nie podam b...
    • Witam serdecznie. Za kilka miesięcy planuje otworzyć prywatny żłobek w Radomiu. Do tej pory działaliśmy w Warszawie a najprawdopodobniej od września rozpoczniemy działalność w Radomiu. Będe bardzo wdzięczna za pomysły rodziców, chcemy, żeby było to miejsce, które pod każdym względem będzie spełniało oczekiwania naszych maluszków. Do żłobka będą przyjmowane dzieci od 4 m-ca życia. Wyżywienie będzie przygotowywane na miejscu. Będzie też możliwość karmienia maluszków odciągniętym p...
    • Chciałabym otworzyć prywatny żłobek tzw. Klub maluszka w Poznaniu. W salach monitoring połączony z netem tak aby rodzice mogli podglądać maleństwa na ekranach swoich komputerów siedząc w pracy... codzienne spacerki, muzykoterapia, raz w tygodniu wyjazd na basen z rodzicami... Czy są na form jakieś zainteresowane mamy?
    • Witam wszystkich!!! Zamierzam założyć pod koniec stycznia 2008 r w Rembertowie Klub Maluszka. Będzie to ciepły dom dla dzieci w wieku od 7 miesięcy do 3 lat. Ponieważ jesteśmy w trakcie organizacji tego miejsca chciałabym poznać Waszą opinię co o tym sądzicie. - Dzieci będą przebywały w dużym domu z ogrodem w cichej okolicy Rembertowa (Karolówka) - Dziećmi będa opiekowały się: pielęgniarka i wykwalifikowane opiekunki - wyżywienie domowe - zajęcia dla dzieci będą dostosowane do ...
    • zastanawiam się nad otwarciem prywatnego żłobka lub klubu malucha w Bielsku. czy są zainteresowani?
    • Witam W marcu planuję otworzyć na Białołęce klubik dla maluszków od 6 mies do 3lat, czy byłyby zainteresowane osoby? Czekam na odzew, zależy mi na opiniach, doświadczeniach z innych klubików, sugerowanych cenach, organizacji. Czego Wam drodzy rodzice brakuje i co chcielibyście aby w takim klubiku było dla waszej najdroższej pociechy. Na maila gazetowego bądź na forum. Pozdrawiam
    • Witam! Czy są zainteresowane Mamy powstaniem domowego klubu malucha mini żłobka na Ratajach(os.Czecha,Rusa,Lecha ,Tysiąclecia)?
    • Chcę otworzyć KLUBIK MAŁEGO DZIECKA.Jestem dyplomowaną opiekunką z trzydziestoletnim doświadczeniem pracy w zawodzie.Czekam na odzew z Waszej strony.
    • Witam! W zwiazku z tym, ze moja córeczka nie dostala sie do żłobka idąc śladem założycielki Różowej Chmurki i innych klubów maluszka zakładam taki klub w prywatnym domu z ogródkiem pod Wieliczką. Posiadam wykształcenie pedagogiczne. Czy jesteście Państwo zainteresowani? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie oraz pytania. Proszę pisać na adres gazetowy, wtedy zainteresowanym podam więcej szczegółów. Pozdrawiam serdecznie
    • Witam Mam do Was pytanie - czy uważacie, że w Kielcach potrzebny byłby prywatny żłobek? Czy bylibyście zainteresowani jego otwarciem? Jaka według Was opłata miesięczna za pobyt dziecka byłaby możliwa do zaakceptowania dla mieszkańców Kielc? Będę wdzięczna za wszelkie opinie i uwagi.
    • Witam Wszystkie Mamy... Planuje otworzyć prywatny żłobek we Wrocławiu, najprawdopodobniej na Psim Polu, ale to zalezy od Waszych wskazówek. W związku z tym, że chciałabym jak najlepiej dopasować jego profil do Waszych oczekiwań proszę Was o opinie. 1. jaka dzielnica najbardziej by odpowiadała, czy Psie Pole leży w polu Waszych zainteresowań ? 2. Dom z ogródkiem? 3. Od jakiego wieku? Od 6 m-cy do 3 lat? 4. CZy jedna opiekunka na 5 dzieci to dobre rozwiązanie? 5. Godziny: 7.00 - 18...
    • Zapraszamy Rodziców oraz ich Maluszki w wieku od 3 miesięcy do 3 lat do nowego klubu malucha na Mokotowie. "Kasiulek" mieści się w przytulnym mieszkaniu przy ul. Dolnej (między ul. Puławską, a ul.Sobieskiego)i czynny jest od poniedziałku do piątku w godzinach 7-18:30 z możliwością dostosowania czasu opieki do indywidualnych potrzeb Rodziców. To miejsce pełne ciepła i troski, gdzie ogromny nacisk kładziemy na higienę i bezpieczeństwo. Planujemy utworzyć trzy 4-osobowe grupki (Dzidziusie,...
    • Witam mam w planach otwarcie mini żłobka na Białołęce -Tarchominie. Planuję opiekę nad dziećmi od 6 miesięcy. Poszukuję osób zainteresowanych taką opieką nad ich pociechami. Pozdrawiam.
    • Witam wszystkich zainteresowanych. W lipcu lub wrzesniu otwierany bedzie prywatny zlobek w Poznaniu, aktualnie jest brana pod uwage lokalizacja na Winogradach, Piatkowie lub Grunwaldzie. Prosze o sugestie zwiazane z organizacja placowki. Pozdrawiam.
    • dzielnicy? Przymierzam się do zorganizowania miejsca opieki nad dzieckiem. Poprzednia lokalizacja okazała się niestety niemożliwa ze względu na trudności w wynajmie lokalu. Ponawiam więc pytanie, czy miałoby sens otworzenie takiego miejsca dla dzieci w Wawrze? Organizacyjnie: małe grupy dzieci, wiekowo: 1- 3 latka. Opiekunki wykwalifikowane. Ew. pielęgniarka. Kwestia wyżywienia do uzgodnienia. Opieka całodzienna, jak też kilkugodzinowa. Także możliwość pobytu i spotkania mam z dziećm...
    • witam, czy ktoś może wie jakie są na bemowie i czy w ogóle są prywatne bądź domowe złobki, gdzie są małe grup dzieci? aktualnie mój syn ma 13 mcy i włąsnie myślę nad oddaniem go do złobka. dziękuje za odpowiedź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się