zimny

(13 wyniki)
  • Ile bedzie u Was dan zimnych? Bo u mnie 10, nie liczac oczywiscie chleba, ogóreczkow i takich tam. Mało, dużo? I czy norma jest, że do bufetu donoszą dania do końca?
  • Hej, biorę ślub w grudniu, jestem na etapie wyboru sukni i wymyślania stylizacji no i tu zaczyna się problem. Jestem ciemną brunetką o bardzo bardzo jasnej karnacji (coś Dita Von Teese albo Kate Backinsale w Underworld :)) i nie wiem w jakim kolorze sukni mi będzie do twarzy, niby marzy mi się sukienka ecru ale nie chcę też wyglądać w takiej sukience jak topielica. Jeśli macie jakieś pomysły na suknię, stylizację (cokolwiek byle nie beza) i bukiet to napiszcie.
  • Witam wszystkie forumowiczki. Mam swój ślub pod koniec października wieczorową porą. Pewnie będzie już chłodno. Co oprócz futerkowej etoli (którą zaproponowano mi w salonie) mogę na siebie włożyć. A może macie jakieś fotki?
  • Mam plan zeby zamiast tradycyjnego zasiadanego obiadu , zupki, obiadku, deserków, zimnych sałatek na stole potem kolejnego dania, a o północy kolejnej zupy był na weselu bufet. żeby były w nim na poczatek zimne sałatki, wędliny itp, potem wjechały ze dwa trzy dania ciepłe w podgrzewaczach (nie wiem jeszcze jakie bo to plan np. gulasz, pieczone ziemniaczki, jakieś faszerowane warzywa, moze jakieś kawałki kurczaka, czy plastry schabu ze śliwką w środku... etc.) oczywiście równiez słodk...
  • W jaki sposób dobierać kolory przy wyborze koszuli i kamizelki dla Pana Młodego? Kolor koszuli powinien odpowiadać kolorowi sukni (moja jest ecri), a co z kolorem kamizelki? Czy bukiet powinien być kolorystycznie dobrany do jakiejś części garderoby Pana Młodego?
  • jestemy juz po slubie. 30 lipca odbyl sie nasz slub i wesele. Nie ma sie czego bac:) Mialam kazda minute od Blogoslawienstwa po Poprawiny wyrezyserowana. I co? Scenariusz padl ( w pozytywnym tego slowa znaczeniu) po 1 szym toascie. Gdybym mogla przezylabym TO jeszcze raz! Sluze rada, podpowiedzia. Pytajcie smialo:) No i przyszle Panny Mlode-glowa do gory!
  • Jaki kolor powinam wybrac do sukienki białej ze srebrem, bedzie miała tez w spódnicy biało - sredne kwiatki - tak ok 3-4 - slub 2.08.2008 moje N zamowilismy juz srebna musze i pas do smokingu:)no i zastanwiam sie jeszce nad kwiatami na sali - muszą byc takiego samego koloru?sala bedzie na biało- złoto
  • chodzi o to, żeby było inaczej, nietuzinkowo, niespotykanie. Aby były jakieś elementy, które się gościom spodobają. Ja już wymyśliłam, że jak będą podziękowania dla rodziców każdy z gości parę minut przed dostanie małą świeczkę (podgrzewacz zapachowy). Przy podziękowaniach wszyscy goście będą tworzyć koło z zapalonymi podgrzewaczami a my (para młoda) z rodzicami w środku. mysle ze będzie to pięknie wyglądać. Macie jakieś inne pomysły ??
  • witajcie. wczoraj dostałam od pani, która nam organizuje wesele rozpiske o których godzinach podawane beda jakie dania gorace. 17.00 - obiad (zupa + drugie danie) po obiedzie ciasto i kawa zimne zakaski 19.00 - flaki / zupa gulaszowa 20.oo - lody 22.00 - udko kurczaka + bukiet surówek 23.00 - tort 1.00 - barszcz z krokietem 2.30 - szaszłyki wesele planowane jest do 4.00. i tak sie zastanawiam czy zostawic tak jak zaproponowała pani, czy na "po oczepinach" zost...
  • Biorę ślub 12 maja. Obawiam się, że może być chłodno - to w końcu pierwszy dzień "zimnych ogrodników". macie pomysł na jakieś "ubranko" i miejsce, gdzie można je kupić (Łódź, W-wa)? Dodam, że w sklepach z sukniami proponowali mi tylko narzutkę z piór marabuta (!), która ani ciepła, ani skromna, a w pozostałych kolekcje sylwestrowo-karnawałowe, w których były jakieś akceptowalne sztuczne futerka, dawno sie skończyły:-(
  • Dziewczyny pomózcie mam suknie ecri złoty gorset (koronka) i spódnica też z dodatkiem złotej koronki. Makijaż będę miała w odcieniach różu i filoetu.Cz w związku z tym pasują mi kwiaty w kolorze różu czy do ecri róż nie pasuje ???
  • Witam serdecznie, to juz niedlugo, bo 10-go czerwca:) Zastanawiam sie ile alkoholu musimy kupic - na 30 osob. Liczymy po 0,7l wodki na osobe. Do tego koniecznie piwo (ile??), no i wino, bo nie wszyscy pija wodke. Ile tego kupic dodatkowo? Wino do obiadu, planuje kupic rozowe i czerwone, dla tych co nie pija wodki. Ale ile kupic piwa? Sa moze w sprzedazy 50-litrowe puszki? Bylaby to dodatkowa atrakcja nalewanie z takiej wielkiej puchy... chociaz z drugiej strony ktos musialby sie za...
  • czy ktos z Was organizowal impreze dla mlodych w jakims klubie, knajpie w Warszawie? dla rodziny robimy obiad, mlodych chcielibysmy zaprosic na impreze... bardzo prosze o rady, wskazowki, prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się