zimny

(15 wyników)
  • www.polskieradio.pl/23/266/Artykul/849820 W ciekawych czasach żyjemy. W zeszłym roku bozon Higgsa i początek prac nad WARP (deklarowany, ale jednak), a teraz zimna fuzja. Oby tylko nie okazało się, że opłaceni przez koncerny specjaliści od energetyki skutecznie obalą wiarygodność Rossiego i jego urządzenia. Albo też może się okazać, że facet jest zwykłym hochsztaplerem.
  • Małżeństwo bez kłótni? Nie ma takiego. Dwoje tak różnych, obcych sobie ludzi na dotarciu, kiedyś musi się pokłócić. Kłótnia może być dobrą okazją do oczyszczenia domowej atmosfery z niedomówień i napięć. Rzecz jednak w tym, twierdzą psycholodzy, aby wiedzieć, na czym polega sztuka kłócenia się z klasą, pisze Danuta Pawlicka Ona wrzeszczy i sięga do trzeciego pokolenia swojego małżonka: - Wszyscy w twojej rodzinie byli narwani, ty masz to w genach po dziadach i pradziadach. On siedzi cicho...
  • no właśnie, bo ja piłam i właśnie wróciłam od lekarza. dostałam antybiotyk:-)) mam zapalenie gardła:-(
  • Chodzi za mną kompot z wiśni. A póki co woda gazowana i niegazowana i czasami coś smakowego np. bardzo niezdrowa Coca Cola.
  • Wyjątkowo zimny maj Dzień za dniem pada deszcz Słońce śpi, nie ma Cię Jest mi bardzo, bardzo źle Zimny kraj, zimny maj Kolty śpią, miasto śpi Czarodziejskie śnią się sny W moim śnie, cudownym śnie Tylko kocham, kocham, kocham Bawię się, laj laj, laj, laj W moim śnie, cudnym śnie Przez zieloność wolno płyniesz I do brzegu zbliżasz się Cudny kraj, cudny maj Słońce mruży twoje oczy Gdy całujesz, pieścisz mnie W moim śnie... /Zimno za oknem./
  • Powiedzcie sami, czy to normalne, żeby w maju były przymrozki, częste deszcze i barowa pogoda w wekendy?:( Ten najbliższy weekend też ma być niespecjalnie ciepły... Jutro Zofii - jak to było z zimną Zośką?
  • Kawa mi wystygła, ale nie chce mi się robić kolejnej, będę popijał kawę na zimno. Niedzielny wieczór, leniwy, nie zimowy choć grudzień. Weekend przemknął niepostrzeżenie. Co u Was?
  • Wróciłem do domu, na biurku kubek zimnej herbaty na mnie czekał. Wiosna to pora huśtawki nastrojów, mówią że i hormonów - może. Nie mam żadnych melancholii, ani spleenów. Jakoś taki czuję się zawieszony w przestrzeni, jakbym przemykał bokiem, ale nie chyłkiem, raczej dostojnie w tle czegoś co dzieje się tuż obok mnie, a w czym z własnego wyboru od jakiegoś czasu nie uczestniczę. Nawet się nie przyglądam. Każą wszystkim zakwitać, no to muszę i ja.
  • Wystarczy klaps lub dwa wypite piwa, żeby urzędnik mógł odebrać rodzicom ich dziecko. Żarty? Nie. To tylko nowe pomysły „prorodzinne” minister pracy Jolanty Fedak. Upragniony cel Jolanta Fedak, minister pracy i polityki społecznej, wreszcie osiągnęła. Kilka tygodni temu rząd przyjął przygotowywany przez nią od wielu miesięcy projekt nowelizacji ustawy o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie. Minister zawarła w nim kilka pomysłów na wychowywanie dzieci i zwalczanie r...
  • - W taki dzień to tylko zimne piwko - słyszy się ostatnio na ulicy i w autobusach. Czy to rzeczywiście dobry pomysł? Broń Boże mocnego alkoholu i piwa - mówi dr n.med. Marian Futyma, kardiolog z Asklepiosa w Rzeszowie. - Dopuszczalny jest kieliszek czerwonego wina do kolacji. Upały i alkohol nie idą więc w parze, choć przy takich temperaturach pić musimy. I to bardzo dużo. Najlepiej zaś napoje z dużą zawartością magnezu i potasu! Powinni pamiętać o tym wszyscy: starsi i młodsi, ...
  • Czołem:) Z historii, do posłychania i obejrzenia: www.youtube.com/watch?v=ky6jeUuVNgo Pozdro Krzysztof
  • Nie pijam, ewentualnie koktaile (co są na mleku)czy kefiry lub maślanki...Owsianki nie cierpię...
  • Zbadaj sama swoje piersi! Dzięki temu natychmiast wykryjesz w nich wszelkie niepokojące zmiany. Samodzielne badanie piersi jest proste i zajmie ci tylko kilka minut w miesiącu. samozdrowie.interia.pl/seks/karnet_news?inf=509636&tyt=To%20wa%BFne!&cc=d8b7819356dd0275c2ebde95391bcc39
  • On zimny, on zimny, ona gorąca On nie chce, on nie chce, ona go trąca. l prawą rękę na niego kładzie: „Ruszaj się, ruszaj się, ty stary dziadzie!" On zimny, on zimny, ona gorąca On nie chce, on nie chce, ona go trąca. l lewą rękę na niego kładzie: „Ruszaj się, ruszaj się, ty stary dziadzie!" On zimny, on zimny, ona gorąca On nie chce, on nie chce, ona go trąca. l prawą nogę na niego kładzie: „Ruszaj się, ruszaj się, ty stary dziadzie!" On zimny, on zimny, o...
  • Wpojono nam, że dzięki niemu zęby będą białe, kości mocne, a organizm zdrowy i silny. Coraz więcej jest jednak ludzi, których organizm nie toleruje mleka. Mleko krowie, w odróżnieniu od mleka ludzkiego, zawiera bardzo dużą ilość białka – kazeiny, dzięki której cielak buduje twarde kopyta i rogi. Mleko krowie dostając się do żołądka człowieka, ścina się pod wpływem kwasów trawiennych.. Układ trawienny noworodków jest niedojrzały i nie radzi sobie ze złożonym białkiem, jak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się