Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      zimny

zimny

(10 wyników)
    • Lipiec zaskoczył wszystkich wysokimi temperaturami , osoby które odwołały rezerwacje w Lipcu mogą sobie w brodę pluć . Za to Sierpień mokry i zimny , więc osoby które mają wykupione lub poczynione rezerwacje na Sierpień mogą tylko teraz patrzyć jak nad Bałtykiem ludzie korzystają z pięknej pogody , i zazdrościć gdyż takiej pogody w Sierpniu będzie jak na lekarstwo
    • Czy to prawda??:(lato bez lata?
    • myslalem ze bedzie lepiej ale nie bedzie zle... Bujda bylo ocieplanie klimatu prawdopodobnie ma byc ale ozimnienie. www.paranormalne.pl/lofiversion/index.php? t15839.html I to by sie zgadzalo ostanio w Polsce lata i wiosna sa wstretne.
    • Powiedzcie mi co was ciagnie nas nasze morze, przeciez tak zwykle pada deszcz a woda jest taka zimna ze wejśc się nie da? Jadac z np.południowej Polski tyle kilometrów nad Bałtyk - jadąc w przeciwnym jest sie juz w ciepłych rejonach, a ceny sa porównywalne. Więc co was tam ciągnie?
    • Wybieramy się w tym roku z dziećmi do Jastarni. Będziemy mieszkać przy ul. Wydmowej.Czy ktoś mógłby nam powiedzieć, co warto zwiedzić w Jastarni lub w okolicy. Jaka jest tam plaża i czy często zdarzają się zimne prądy? A także gdzie warto zjeść dobry i niedrogi obiad. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
    • Mąż nie chce jechać nad morze pod koniec czerwca bo jego zdaniem Bałtyk jest jeszcze zimny. Jeśli o mnie chodzi to Bałtyk jest zimny lub zimniejszy ciepły to on chyba nigdy nie jest. Skaranie boskie z tymi chłopami. Akurat w połowie lipca będzie super ciepły wr...
    • Witam, szukam określenia na Kołobrzeg, możecie mi podpowiedzieć co Wam się kojarzy gdy myślicie o tym mieście? bardzo dziękuję i pozdrawiam ze słonecznego kurortu ;)
    • Kocham morze i nie wyobrażam sobie wypoczynku nad morzem bez pływania w morzu. Jak wiadomo Bałtyk wysoką temperaturą nie grzeszy, ale na pewno istnieją jakieś miejsca z cieplejszą wodą. 2 lata temu byłam Dziwnowie, morze miało tam około 20 stopni i było cudownie. Usłyszałam tam opinię, że najcieplejsze morze jest zawsze w tamtych okolicach czyli Zatoce Pomorskiej. Parę lat wcześniej byłam w Jastarni i morze było lodowate, ale nie było też pogody. Mój znajomy twierdzi że najzimniej...
    • Witajcie, chcemy w tym roku pojechac na ok.10 dni nad polskie morze. Najprawdopodobniej pod koniec lipca. Dwa lata temu bylismy w Kolobrzegu i choc bylo bardzo cieplo, woda byla nadzwyczaj zimna, nie miala nawet 10 stopni. Najwieksze rozczarowanie oczywiscie dla dzieci(10 i 12 lat). W tym roku pojedzie z nami tez 1,5 roczne dziecko. Dlatego chcialam zapytac, gdzie nad polskim morzem woda jest najcieplejsza, bo nie moge sobie wyobrazic, ze temperatura wody wszedzie taka jest. A ...
    • jak wyżej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się