zimny

(24 wyniki)
  • Kupilam dziecku pierwszy raz kozaczki firmy ecco. Naczytalam sie, ze sa takie dobre, cieple, wiem, ze maja dobra membrane. Moje dziecko jednak co wyjdziemy w tych butach na spacer, po pieciu- dziesieciu minutach, skarzy sie, ze mu zimno w nozki i chce wracac do domu. I faktycznie, jak wracamy i zdejmuje mu buty, to ma stopki naprawde zimne. Czy to normalne? Do tej pory uzywalismy bucikow naturino rainstep na zime i tego problemu nie bylo. Nie wiem, czy mi sie dziecko tak uw...
  • witam moja córcia chce na mikołaja psa "zimnego noska" , ja teraz mieszkam w bukareszcie i tutaj takich pieskow niestety nie ma , ale mała widziała w Polsce jak była u babci reklame i cały czas mówi mi ze zimny nosek zimny nosek ogladałam to w necie ale moze ktos widział na zywo , jak to wyglada, i ogolnie czy fajne????
  • Co zakładacie przedszkolakom, szkolniakom gdy idziecie do przedszkola/szkoły gdy jest zimno? U młodszego (4l) moze jeszcze zestaw rajstopy + krotkie spodenki by przeszedł, ale starszemu musze wymyslec cos innego. Starszy (6l) ma dosc blisko do szkoły, ale juz teraz mówi ze mu zimno rano. Nie zaloze mu rajstop pod spodnie, bo w ciągu dnia sie ugotuje, czesto gdy go odbieram jest w bluzeczce z krótkim rekawem. Zmiana spodni np ocieplanych sztruksów na cienkie jeansy w szatni tez nie wyda...
  • Dziewczyny czy któraś z Was reklamowała buty Tchibo? Chodzi mi o te zimowe z membraną? Dzisiaj synek wrócił z mokrymi nóżkami i w środku butów też mokro :( Pierwszy raz kupiłam mu buty z Tchibo i najpierw nóżki zimne mimo ciepłych skarpetek i 2 wkładek, a dziś mokro :( Jak jest załatwiana reklamacja? Macie jakieś doświadczenia? Z butami Ecco nie było takich problemów i nie wiem co mnie podkusiło na Tchibo :/
  • dziewczyny, kupiłam dzisiaj mojemu dziecku pieska, Najpierw była opowieść o mikołaju, który przyszedł spytać czy taki piesek spodobałby się Paulisi (chciała bobiego, ze względu na gwizdki i moje migreny odpada:))) Paulisia miała obejrzeć pieska i zdecydować czy chce go dostać 6 grudnia, a potem mikołaj miał zabrać pieska z powrotem i wręczyć wspomnianego dnia. Paulisia oznajmiła, ze w piesku się zakochała:) Odetchnęłam z ulgą, odpakowaliśmy go żeby pokazać jak działa ... i d... ...
  • polećcie dorogie kobiety jakąś dobrą lokówko-suszarke do włosów, ale taką sprawdzoną, z dyżą szczotką, żeby się sprawdzała codziennie rano przy suszeniu cienkich włosów ściętych mniej więcej na boba miałam dwie - jedną boscha jakiegoś tam, to miała kłopotliwe zmienianie końcówek i szczotke nie za szeroką i co najgorsze dwa poziomy gorącego powietrza - jeden gorący że aż parzył, drugi zimny;/ nie chce znowu kupować i dopiero w domu przekonywać się jak to działa
  • Kupiłam córce buty zimowe Ecco pierwszy raz i niestety jestem rozczarowana. Wystarczy, że córka wyjdzie na dwór na pół godziny i wraca z zimnymi stopami. Gdy wsadzam rękę do buta, to wkładka jest zimna. Nie tego się spodziewałam niestety... Córka ma 5 lat i nie siedzi na sankach, tylko biega i chodzi po śniegui. Nie wiem, czy to ten model snowride taki mało utrzymujący ciepło?? W jakim modelu butów ecco nogi są naprawdę ciepłe??
  • kupiłam synkowi jedno z autek zmieniających kolor, w gorącej wodzie udało się i autko faktycznie kolor zmieniło (po kilku minutach) ale w zimnej nie zmienia, no może bardo, bardzo wolno i chyba ze2 godziny musiałoby w tej wodzie leżeć. może woda powinna być lodowata a może wszystkie te autka tak mają a reklama jest mocno naciągana? w reklamie autko, którejest zamoczone zmienia kolor natychmiast. do znawczyń tematu mam jeszcze jedno pytanie. który z torów hot wheels jest wart uwagi, który ...
  • nie marznie dzieciom noga ??? Dziś pierwszy raz założyłam je synowi na sanki - nie miał zbyt ciepłych nóg :-(.........a jak u Was ? Pierwszy raz kupiłam kozaki tej firmy więc bacznie obserwuję :-)
  • Czy pościel z satyny bawełnianej jest zimna w dotyku? Nie chciałabym kupić pościeli typowo satynowej, połyskliwej, zimnej. A muszę kupić przez internet.
  • raz zmienił i więcej nie chce;/ u was tez tak jest? do bani toto;/
  • Chcę kupić termoopaowanie, żeby móc zabierać mojej córeczce soczki na spacery. Przejrzałam kilka stron ale jest tego tak dużo, że zupełnie nie wiem które wybrać (z samym steropianem, steropian powleczony plastikiem, czy może wogóle zrezygnować ze steropianu i kupić materiałowe??? Doradźcie mi, proszę. Z góry dziękuję. Kasia
  • Chciałabym kupić w tym roku synkowi buty ecco, jedne butki do kostki - ocieplane i drugie normalne kozaki- możecie mi coś polecić? Rozmiar 24, cena nie gra roli. W zeszłym roku miałam trzy pary butów Primigi i były beznadziejne - przez gore-tex chyba. Mały miał ciągle zimne nóżki. W sumie najlepiej spisały się zwykłe Nexty a la emu - przynajmniej nogi były ciepłe - no ale mały wtedy jeszcze nie biegał ;) Jakie ecco polecacie?
  • Co sądzicie o kozakach firmy Kornecki?
  • To czwarta zima mojej cóki. Poprzednie trzy przechodziła w butach ze smyka Cool Club. Po spacerze stopy miała zimne, zakładałam grube skarpety i nic to nie pomagało. Na tą zimę postanowiłam kupić porządniejsze buty. Kupiłam Mrugały z membraną takie www.mrugala.pl/?trzewiki-dziewczece-z-membrana-te-por-model-7280-7380,181# i stopy są tak samo zimne. Przed chwilą wróciłyśmy ze spaceru. Niecałe 45 minut zabawy na śniegu w ruchu. Córka nie mogła dłużej wytrzymać, bo bardzo było jej zimno w sto...
  • Znalazłam w miarę tanie ecco z wiosennej kolekcji, na rzepy, za kostkę. Buciki raczej przejściowe, nieocieplane. Sprzedawca namawiał mnie na goretex, bo nie przemoknie i można spokojne nosić do grudnia. Tyle ze ecco z goreteksem to ponad 200 zł, primigi - 180 zł. A później i tak trzeba kupić kozaki zimowe... Czy dziecku które ma 16-18 mc na jesień potrzebne są naprawdę goreteksowe buty?? Mały chodzi sprawnie, ale dłuższe spacery odbywa w wózku, nie wychodzi z domu w czasie deszczu, o...
  • Witam, kupiliśmy nasz wymarzony dom i zaczynamy się urządzać :) W salonie (i na schodach) z którego jest wyjście na ogród chcemy na podłodze zrobić płytki. Bardzo podoba mi się jaśniutki gres polerowany ułożony bez fug ale słyszałam opinie że jest bardzo niepraktyczny. Jakie są wasze opinie? czy nawet po ich zainpregnowaniu widać każdą plamkę i zabrudzenia.
  • Chodzi o jakość, żeby szybko się nie zepsuł i o funkcje, koniecznie musi szczekać, przebierać łapkami (najlepiej jakby chodził) i w ogóle przypominać prawdziwego psa. Kompletnie nie jestem zorientowana w tej kategorii zabawek. Czy ktoś może pomóc? ps. kotek ewentualnie też wchodzi w grę:)
  • Witam! Chodzi mi o taki czajnik ktory w kilka sekund gotuje wode, no wlasnie czy na pewno gotuje? czy tylko podgrzewa...? Jesli ktos ma bardzo prosze o opinie
  • Może byc z dyfuzorem ( czy to w ogole dobre jest? tzn dyfuzor) żeby miała ciepły i zimny nawiew. Musi być dobra, nie badziew, tzn dobra firma. Poleććie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się