Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      zimny

zimny

(12 wyniki)
    • i tak bedzie przez njablizsze dwa tygodnie...Kurcze, muszę udać się umyć włosy, przerażajaca perspektywa...Ktoś ma podobnie latem?
    • tragedia!!! nie będzie można pokazać pępków , brzuchów i innych części ciała polskim niedomytym oblechom !!!
    • Ubieracie ciepły golf i jeansy + kozaki? Bo tak widzę większość pań paradujących po centrach, sklepch itp. Nie tak dawno zakupiłam sobie dwie sukienki z dzianiny z myślą o tym że będę je nosić zimą..ale coś mi się wydaje że chyba się przeliczyłam..:(
    • Parę dni temu spotkałam koleżankę ubraną następująco: białe rybaczki ( z tandetnego materiału niby dżinsu), brązowe rajstopy z lycry,czarne buty na grubym obcasie, szarą bluzkę i brązową kurtkę. Zastanawiam się jak można połączyć w ten sposób kolory. Pomijam już ich ilość. Wiadomo nie od dziś , że kolory dzielimy na cieple i zimne. No i te czarne buty plus białe spodnie. Czepiam się? Założyłybyćie taki zestaw?
    • Dziewczyny, pomóżcie mi się ładnie ubrać do czekoladowych włosów. Zawsze miałam blond pasemka, a teraz przyszedł czas na korzystne(!) zmiany i cała szafa do wymiany (trochę poetycko wyszło:). Figura klepsydry, średniego wzrostu. Podczytałam Bayou i fasony łapię, ale chciałabym też kolorystykę poprawić. Może jakieś linki...Pliss...
    • Mam krótki żakiet/wdzianko ecru. Skład 80% wełna 20% poliamid, na podszewce. Informacja z metki :pranie chemiczne, prasowanie w niskiej temperaturze. Czy któraś z Was prała podobny skład ręcznie, w płynie do prania wełny ? Jak sądzicie ryzykować, czy trzymać się zapisu?
    • Prosze o pomoc. Kupilem niedawno za granica bardzo fajny i ladny sweter 100% owczej welny. Wypralem go recznie ale po praniu zmienil rozmiar na XS - wczesniej byl M... Co moge zrobic zeby mogl go znowu zalozyc? Prosze o rady
    • O dzieki za taka pigolke wiedzy . . . Czy te zasady odnasza sie tez np do malowania scian ??????
    • są jakieś przyjęte zasady że do danego typu urodu, kolorów włosów,oczu itp pasuje dana biżuteria ?? jesli tu są jacyś styliści to proszę o jakieś wskazówki :) interesuje mnie bursztyn, chociaż początkowo planowałem srebro z cyrkoniami...ale właśnie coś mi nie pasowało z tym srebrem to urody latynowskiej :)
    • wszedzie widze moherowe, skorzane, zamszowe... nie chodzi mi o taki gruby aksamit, ale taki lejacy sie, z ktorego np. zrobione sa bluzki w terranovie... nie wiem, jak sie nazywa ten material, ale mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi:D
    • Ostatnio miałam straszny krwotok z nosa i poplamiłam ubranie. Białej bluzce powinien pomóc wybielacz, a spodniom ? Dżinsy mają cztery spore plamy i nie wiem kompletnie, czym jest sprać, żeby nie zniszczyć materiału... :( Są prawie nowe.... Z góry dzięki za odpowiedzi :*
    • Mam turkusowa bluzke na ramiaczka i chcialabym zalozyc do niej szaliczek wiecie taki cienki(prawie w kazdym sklepie sa)Jaki kolor pasuje najbardziej?? Myslalam nad turkusem ale za duzo by bylo:p moze braz?? Dziekuje z gory za podpowiedzi:) Pozdrawiam cieplo:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się