riki1246 05.05.11, 18:28 Otóż .. tak na początek Proszę o nie usuwanie wątka .. Gdy już będę miała odpowiedź sama usunę na prawdę .. Otóż .. niedługo kupuję sobie trampki Converse .. ale waham się niestety .. Chciałabym aby były wytrzymałe .. Słyszałam że są ale opinie są podzielone ... Dlatego kilka pytanek do posiadaczy conversów 1. Ile już macie Conversy ? 2. Czy Conversy są wytrzymałe ? Jak jest w waszym przypadku ? 3. Polecacie te trampki ? 4 . ( i tak dla ciekawości ) Jaki macie kolor conversów ? zwykłe bez wzorów czy z wzorami ? Z góry dzięki za odpowiedzi Ale proszę aby osoby które nie posiadają tych trampek nie udzielały się .. bo mi chodzi o odpowiedzi osób które posiadają lub posiadały te buty .. Pozdrawiam riki1246 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka_18 Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 05.05.11, 19:57 1. nie mam XD 2. są wytrzymałe, ale znam opinię na ten temat od innych, bo sama ich nie posiadam. 3. tak. 4 . nie mam conversów, ale mam zwykłe trampki - czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
mari86 convers 05.05.11, 22:24 Mam Conversy 1,5 roku i jak na razie jest ok. Myślę, że nie różnią się niczym, od innych trampek, nie licząc oczywiście sławnej gwiazdy. Jeśli zależy Ci na znaczku, to kup, jeśli nie, nie masz na co wydawać kasy. Ja mam zwykłe, czarne :p Wzory mi się nie podobają. Na twoim miejscu wybrałabym jakiś fajny kolor, bez wzorków Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 05.05.11, 22:31 1. Conversy mam od wakacji. 2. Są porządne. Nie rozklejają mi się czy coś. 3. Polecam. 4. Mam fioletowe conversy. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_14 Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 06.05.11, 05:32 1. pierwsze kupilam do 6 klasy i przechodzilam caly rok ale niestety wzielam na festiwal i...nie dalo ich sie juz uratowac 2. sa wytrzymale w moim przypadku poniewaz sie nie niszczaale strasznie sie brudza 3. taaaak!!!!! 4. mialam brazowe do 6 klasy, teraz mam czarne i szare...ale w szarych czesciej chodze, bo czarne mnie obgryzaja bo wyroslam wszystkie sa bez wzorow ale mialam raz jakies podroby z wzorami i tez byly fajne Odpowiedz Link Zgłoś
rokokoo - 06.05.11, 06:59 1 . moją pierwszą parę conversów mam ponad rok, są one czarne za kostkę . jestem bardzo zadowolona , tylko szkoda mi , że już się robią ciasne. 2 . w moim przypadku wytrzymałe. też zależy od osoby , niektórzy nie niszczą za bardzo butów, inni za to strasznie niszczą. np moja koleżanka na wycieczce szkolnej chodziła w conversach po górach i się w ogóle nie zniszczyły. 3 . mam trzy pary conversów. czarne za kostkę, kremowe pod kostkę i żółte z podwójnym językiem (jeden żółty , drugi oczojebnie różowy), też pod kostkę. ze wszystkich jestem bardzo szczęśliwa . a i te kremowe też mam już z rok i się nie zniszczyły , nawet nie popękała guma i podeszwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda24 Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 06.05.11, 08:51 1. Ja mam od wakacji , tzn. tak koniec sierpnia . 2. Mi , mojej koleżance i koledze , bo we trójke mamy , wszystkim się coś odkleiło , albo popruło . U mnie to się nie dziwie , bo nie szanuję butuw , ale moja koleżanka na prawdę o nie dbała .. Tylko , że codziennie w nich chodziła . Do szkoły , po szkole itd. No i popruły jej się na zgięciu , tu przu czubku ( jak się chodzi , to tak się zaginają buty ) A mojemu koledze ( on ma białe , zwykłe ) odkleiły się takie paski na gumie. 3.Ale wiesz , w sumie to Ci polecam , bo my pierzemy je w pralce , dlatego to może być przyczyną zniszczeń ;p 4. Zwykłe bez wzorów , ja czarne , koleżanka granatowe , kolega białe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
apodaktyczna Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 08.05.11, 09:31 jeszcze jedno: zwykłe trampki za 40zł rozkleją Ci się po miesiącu, więc warto wydać trochę więcej kasy na conversy. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka No wiec... 06.05.11, 09:46 1. Mam od roku ponad 2. Jedne (zielone) ktore urzywalam duzo rozwalily mi sie po pol roku niecalym, a biale (ktore praktycznie urzywalam troche w wakacje i na wf teraz) jeszcze zyja. Wiec nie powiem zeby byly jakos super wytrzymale, na to nabrac sie nie daj. 3. Hmmm moze i polecam, ale bez szalu. Ja je kupilam, bo mnie inne strasznie obcieraly, conversy tez ale troche pozniej. 4 . Jak juz wspomnialam zielone i biale w takie kwiatki jakby recznie rysowane. Odpowiedz Link Zgłoś
asiuh Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 06.05.11, 12:37 Ja mam już Conversy drugi sezon i jestem bardzo zadowolona. Moim zdaniem jakościowo są o wiele lepsze niż te zwykłe, chińskie trampki Jak już wspomniałam mam je już drugi sezon (tą samą parę(mam tylko jedną ;D)). Wystarczy wrzucić do pralki i wyglądają jak nowe. Polecam P.S. Ja mam zwykłe, czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 06.05.11, 13:45 dwa lata. są wytrzymałe. niedawno w nich dłubałam i mam teraz dziurę z boku, ale to tylko i wyłącznie z mojej winy. yes. czerwone, niedługo dokupuję granatowe. śliczenśliczneśliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy. Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 06.05.11, 15:20 1.Jedne mam 3 lata a drugie ok pół roku. 2.Wszystko zależy.Moje są w stanie idealnym bo mam tyle par butów że zwyczajnie nie mają kiedy się rozwalić. Ale moja koleżanka która kupiła sobie conversy i nosiła je nonstop przez ok 3 miesiące tj.chodziła w nich do szkoły,na wf,biegała w nich,grała w piłke itp-czyli po prostu mocno je użytkowała jest przerażona ich stanem.Cała guma jest rozwalona,popękana,kolor wyblakł i zaczął się pruć(z tym pruciem,to chyba we wszystkich laczkach jest,w emu to zmora.. ) 3.Polecam w sumie.Są wygodne,ładne i modne,ale jeśli ci na nich zależy to nie noś ich nonstop żeby się szybko nie rozwaliły. 4.Te 3-letnie mam różowe w kwiatki a te nowe w jakieś szare indyjskie wzorki ;> Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek_xd Conversy 06.05.11, 15:40 Moje poprzednie conversy (jeżeli pytasz o model to były to zielone, za kostkę, nie lubię żadnych nadruków) wytrzymały niecały rok, choć po tym czasie strasznie się podarły. Ale mimo tego kupiłam conversy znowu, bo to i tak dość długo jak na buty w moim przypadku c;. Tym razem granatowe, również za kostkę i absolutnie bez żadnych wzorów. Myślę, że nie do końca są warte swojej ceny (zwłaszcza, że kosztują już 220), ale nie widzę lepszego wyjścia z sytuacji dlatego je kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
calley Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 08.05.11, 06:25 według mnie tak , mam parę i są wytrzymałe : > Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 08.05.11, 09:16 1. Ponad rok 2. Moje tak. Chodzę w nich codziennie, Byłam w nich w górach, kiedyś wylądowałam w nich w rzece, a zniszczenia są minimalne. 3. Tak 4. Kolorowe wzory Odpowiedz Link Zgłoś
apodaktyczna Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 08.05.11, 09:29 1. Ponad rok 2. Nadal wyglądają tak jak w dniu zakupu, ponadto bez problemu można je prać w pralce, wygodne. w dodatku można się lansować XD 3. STANOWCZO POLECAM CONVERSY. 4 . gładkie ciemnozielone. Odpowiedz Link Zgłoś
miley124 Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 08.05.11, 09:47 1.Ponad 2 miesiące 2.Są bardzo wytrzymałe (a dużo w nich chodzę) 3.Bardzo Ci je polecam! 4.Czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 08.05.11, 10:14 1. od sierpnia 2. no pewnie. i to przy tym ,że noszę je prawie codziennie 3. TAK! są najlepsze 4. niebieskie w białe gwiazdki + szaro-czarne starte Odpowiedz Link Zgłoś
positive to zależy. 08.05.11, 10:20 1. Mam 4 pary conversów. Najstarsze mają rok., 2. Te za kostkę - absolutnie nie. Rozklejają się po tygodniu. Ale te przed kostkę : TAKTAKTAK! Absolutnie tak! Mistrzowskie. 3. TAAAAAAAAAAAAAK! Najlepsze trampki na świecie! 4 . Białe,czarne,biało-niebieskie,turkusowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ladies_frutti Re: Czy Conversy są wytrzymałe ? 08.05.11, 10:31 1. Dwa lata. 2. Nie, są do dupy. O wiele łatwiej się niszczą niż zwykłe. 3. Nie. 4. Mam kilka par. Odpowiedz Link Zgłoś