05.05.05, 10:33
Co to jest "wygląd uniwersalny"? Dla ułatwienia dodam że w tym wypadku idzie o
made in Germany półke na ścianę, która po niemiecku ma na pudle napis że jest
"zeitlose" czyli "bezczasowa".

Cyz wy tez czerpiecie tyle radości z porównywania napisów w róznych językach
na opakowaniach z EU?
Obserwuj wątek
    • dutchman Re: Zagadka 05.05.05, 23:47
      a moze ma gwarancje do nieskonczonosci ?? smile
    • vaud Re: Zagadka 06.05.05, 04:37
      brezly napisał:

> Co to jest "wygląd uniwersalny"? Dla ułatwienia dodam że w tym wypadku idzie o
      > made in Germany półke na ścianę, która po niemiecku ma na pudle napis że jest
      > "zeitlose" czyli "bezczasowa".
      >
      > Cyz wy tez czerpiecie tyle radości z porównywania napisów w róznych językach
      > na opakowaniach z EU?

-----> czerpiemy niewyczerpana radosc.
      Ponadczasowe polki z innych wymiarow przedkladamy nad wymiarowe polki na ktore
      przyszedl czas.
      Gdziescie postawili ten cudowny mebel? Mam nadzieje, ze na honorowym miejscu...
      • brezly Re: Zagadka 06.05.05, 10:10
        Zawisla nad komputerem. Dla ulatwienia dodam ze "zeitlose" dotyczy tego samego
        co "wyglad uniwersalny". Niestety po angielsku nie bylo, a po czesku nie
        zapamietalem.
        • viki2lav Re: Zagadka 06.05.05, 12:00
          to samo co rozmiar uniwersalny, buta np, czy bluzeczki.
          • viki2lav Re: Zagadka 06.05.05, 12:01
            i znow sie wnerwilam, bo na mnie nigdy nic nie pasuje, pewnie taka polka tez by
            mi nie pasila na sciany, wloscy majstrzy to dopiero umieja spitolic sciane,
            nawet w Alternatywy 4 tak nie bylo...
            • brezly Re: Zagadka 06.05.05, 12:12
              No wiec wyjasniam. Bezczasowosc alias wyglad uniwersalny oznacza dla mebla ze
              jest "bez stylu". Nie "free-style" ale "style-free". Zaden tam rustykalny,
              bidermajer, ampir, rokoko, "nostalgie", tylko decha, rury, fornir.
              Cos jak wyglad bylego premiera z tytulem mgr inz. o ktorym mowiono ze wyglada
              jak wlasny portret pameiciowy.
            • vaud Re: Zagadka 07.05.05, 05:22
              viki2lav napisała:

> i znow sie wnerwilam, bo na mnie nigdy nic nie pasuje, pewnie taka polka tez
              by
              >
              > mi nie pasila na sciany, wloscy majstrzy to dopiero umieja spitolic sciane,
              > nawet w Alternatywy 4 tak nie bylo...

----> e no wloskie czolenka chyba Ci pasuja, bo jak nie to smutek tropikow. A
              wloskie torebki to juz wszystkim pasuja musowo. Jak komus nie pasuje-
              przypadkiem- to biore.
              • millefiori Re: Zagadka 07.05.05, 07:30
                Podpisuje sie pod wypowiedzia Vaud i zapisuje na liste kolejkowa. Dla ulatwienia
                dodam, ze Vaud, jako blizniaczka, nosi mniejsze rozmiary.

Sadze, ze wyglad ponadczasowy vel uniwersalny mozna rozciagnac na kanony urody.
                Nie tylko polek.
    • edwin.sk Re: Zagadka 10.05.05, 22:21
      > "zeitlose" czyli "bezczasowa".

brak wbudowanego zegarkatongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka