Gość: xxxxx IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.08, 21:51 Proszę o opinię na temat pracy w tej firmie jako przedstawiciel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Hasco-Lek IP: *.hasco-lek.pl 20.03.09, 11:38 Przedstawiciel Farmaceutyczny może dobrze zarobić. Musi tylko potrafić sprzedawać. Ja jestem zadowolony. Duża samodzielność, dużo promocji, szef OK. Czego chcieć więcej:-) No, może samochód mógłby być lepszy. Oczywiście trafiają się "spadochroniarze" i po miesiącu, dwóch odpadają. Ale są też Przedstawiciele z 10 letnim stażem. To również o czymś świadczy. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocca Re: Hasco-Lek IP: *.aster.pl 03.04.09, 22:23 dobrze to znaczy ile mniej wiecej na rękę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagodkasz Re: Hasco-Lek IP: *.echostar.pl 04.05.09, 15:23 A jak wygląda praca jako Przedstawiciel Medyczny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhh Re: Hasco-Lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 22:55 Daj sobie spokój z tą firmą, tylko hamstwo i obłuda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Hasco-Lek IP: *.ghnet.pl 13.05.09, 22:41 dzieki za odpowiedz, dalam spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosk Re: Hasco-Lek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.05.09, 16:43 Dlaczego uwazasz ze tam jest tylko chamstwo i obluda? pracowales/as czy moze gdzies uslyszales/as? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Hasco-Lek IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 19:35 Podzielam opinię: chamstwo i obłuda. Przedstawiciele nie są w ogóle szanowani i traktuje się ich jak murzynów od czarnej roboty. Firma szuka tylko pretekstu żeby bezpodstawnie zabrać ciężko wypracowaną premię. Namierzanie w telefonach, kasa przeciętna, samochody nie ciekawe. Liczy się tylko obrót, który jest coraz większy, a narzędzia do jego osiągnięcia coraz słabsze. Atmosfera nie ciekawa. Krótko mówiąc ABSOLUTNIE NIE POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł Re: Hasco-Lek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 14:05 Cześć przyjacielu... Czy mógłbyś zdradzić jaka jest faktyczna płaca podstawowa na stanowisku Przedstawiciela ? I jakie faktycznie dostaje się w tej firmie premie ? Z góry dzieki za info !! Odpowiedz Link Zgłoś