liloom Aktualizacja 04.12.09, 18:19 W ramach sprzatania przedswiatecznego watek zostal uaktualniony. Posty zamieszczone przed rokiem 2008 zostaly skasowane. Jezeli mimo to ogloszenie jest aktualne, prosze wyslac post jeszcze raz. ********************** protesty bede kasowane podpisano: Liloom I - wladca absolutny <zart> Odpowiedz Link
ania_conssei Francuski w Chodzieży lub w Szamocinie 12.12.09, 10:27 Bezstresowe lekcje francuskiego z rodowitym Francuzem. To chyba najbardziej efektywna metoda nauki- polecam telefon 607 299 814 Odpowiedz Link
emilie.jolie pour les francophones - CRACOVIE 19.02.10, 22:07 Je cherche quelqu'un qui pourrait encourager mon fils à parler français tout en jouant et en s'amusant.. ( Wielicka Rue) Odpowiedz Link
agnieszka.swirniak Lekcje odliczalne od podatku 10.03.10, 14:51 Dzien dobry, jestem nauczycielka francuskiego ze stazem zarowno szkolnym jak i domowym. Mieszkam i udzielam lekcji w Paryzu i okolicach. Sa one odliczalne od podatku ! Przygotowuje tez do egzaminow delf i dalf. Jesli ktos ma ochote, zapraszam napisac na gazetowego. Jestem takze tlumaczem z dosc pokaznym stazem Odpowiedz Link
francuskimartita JĘZ. FRANCUSKI - CAŁA WARSZAWA/ NATOLIN 10.07.10, 21:08 JĘZ. FRANCUSKI - TANIO I SKUTECZNIE!!! MIŁA ATMOSFERA GWARANTOWANA!!! 35 zł/60 min 50 zł/90 min. Bonjour à tous, Proponuję lekcje jęz. francuskiego dla początkujących i średnio zaawansowanych, również dla tych, którzy nie mieli wcześniej styczności z językiem francuskim. Jestem studentką 4 roku socjologii oraz filologii francuskiej (od 10.2010). Mam za sobą roczny pobyt we Francji w ramach wymiany zagranicznej oraz trzymiesięczny w Szwajcarii. - Oferuję konwersacje oraz naukę z podręcznikiem. - Zapraszam dorosłych, dzieci, młodzież!!! Zajęcia obywają się u mnie w domu na Ursynowie (w pobliżu stacji metra Natolin), bądź dojeżdżam do ucznia. Proszę o kontakt mailowy: terulek@gmail.com, bądź telefoniczny: 507-829-153 bądź gg: 316111 ELASTYCZNE GODZINY ZAJĘĆ RÓWNIEŻ W WEEKENDY dostosowane do potrzeb ucznia Zapraszam serdecznie od 14 lipca 2010, Marta Odpowiedz Link
zielonydiament Re: JĘZ. FRANCUSKI - CAŁA WARSZAWA/ NATOLIN 11.08.10, 14:20 Jeżeli chodzi o naukę języka francuskiego lub korepetycje z tegoż, to myślę, że najbardziej opłaca się zacząć chodzić na kurs francuskiego do jakiejś dobrej szkoły. Z tego co wiem, to w Warszawie działa L'Atelier de Français - szkoła bardzo dobra, mają świetne efekty i przystępne ceny. Myślę, że warto na ich ofertę zwrócić uwagę. Odpowiedz Link
wanilia39 JĘZ. FRANCUSKI KOREPETYCJE, Kraków - szukam 22.08.10, 23:30 Kraków, Ruczaj. Potrzebne korepetycje - II kl Technikum, drui rok nauki. Proszę o maila "na gazetowy" Odpowiedz Link
wanilia39 FRANCUSKI, Kraków, Ruczaj - szukam! 22.08.10, 23:36 Kraków, Ruczaj. Potrzebne korepetycje - II kl Technikum, drui rok nauki. Proszę o maila "na gazetowy" Odpowiedz Link
francuski2010 FRANCUSKI, Kraków 08.09.11, 19:58 25 zl / godzina . Mlodziez, dzieci, gramatyka, konwersacje. Zapraszam Odpowiedz Link
francuski2010 korepetycje kraków francuski dzieci tanio 20 zł /h 23.08.10, 12:16 Studentka udzieli z przyjemnością korepetycji w zakresie języka francuskiego na poziomie szkoły podstawowej, gimnazjum i średniej. Posiadam wszelkie niezbędne materiały. Gwarantuję efektywną pracę w miłej, bardzo sympatycznej atmosferze Tylko wspolnymi siłami, dobrze zmotywowani, możemy do czegoś dojść. Umiem pracować z dziećmi. Zapraszam gorąco. Godzina 20 zł - 45 min- 15 zł . Proszę kierować pytania na maila z gazety.pl francuski2010@gazeta.pl Do zobaczenia Odpowiedz Link
tylduska Re: Korepetycje - ogolny watek 08.09.10, 10:24 Odkryłam ciekawe warsztaty z języka francuskiego w szkole L'atelier de français. To chyba pierwsza szkoła językwoa , z którą się spotakałam, która przez teatr uczy języka. Ciekawe doświadczenie dla tych, którzy lubią kulturalne metody na naukę Odpowiedz Link
izarepa1 francuski sosnowiec 17.09.10, 12:58 Mgr filologii romanskiej ( 9 lat temu obrona) udzieli pomocy wszystkim chcącym nauczyć się, podszkolić język francuski. godz. lekcyjna( 60min- u ucznia- 25zl), z dojazdem ( teren sosnowca): 32zl. Zapraszam! 0509 426 191 Odpowiedz Link
hania_ba Re: Korepetycje - ogolny watek 22.09.10, 09:37 Szukam rodowitego francuza (najlepiej studenta) do nauki francuskiego.Okolice Warszawy - Marki.Proszę o kontakt hanna.laszkowska@vp.pl Odpowiedz Link
cimcirimcim_x PILNE Szukam nauczyciela do konwersacji na Kabatac 29.09.10, 23:31 Witam, Poszukuję osoby która pomoże mi 'rozgadać się' w języku francuskim, popracuje nad moim tragicznym akcentem i wymową Francuskiego uczę się z przerwami od 15 (!) lat ;D głównie na własną rękę. Efekt - bardzo dużo rozumiem, gramatykę mam jako tako opanowaną, ale mówię bardzo źle. Niebawem zaczynam kurs w instytucie, zależy mi żeby podciągnąć to mówienie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kata47 FRANCUSKI DLA DZIECI! 27.10.10, 11:34 jestem nauczycielem języka francuskiego od 11 lat .Od pewnego czasu uczę tylko dzieci ,dlaczego ? bo pracuje się z nimi o wiele przyjemniej-trudniej,ale przyjemniej. Nie ma większej satysfakcji jak patrzeć kiedy po 2-3 lekcjach zaczynają pokazywać (te które nie mówią) i powtarzać te które już mówią ) a ich akcent ...ja na taki pracowałam wiele lat . Sama jestem mamą i wiem dlatego jak podejść do dzieci Zapraszam na lekcje indywidualne lub grupowe . Dla maluszków do 2 roku życia możliwe zajęcia z rodzicem ) Odpowiedz Link
mkotom Re: FRANCUSKI DLA DZIECI! 15.04.11, 00:05 Mam malucha dwa latka cztery miesiącejeśli ma pani jeszcze moce przerobowe proszę o kontakt mkotom@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
adomec1 Re: FRANCUSKI DLA DZIECI! 01.02.12, 21:07 prosze o kontakt na adomec1@gazeta.pl ws lekcji dla dziecka Odpowiedz Link
from_paris Re: PILNE Szukam nauczyciela do konwersacji na Ka 04.12.10, 20:13 Witam, jestem Francuzką urodzoną i wychowaną w Paryżu. Pzyjechałam do Polski na studia gdzie przebywam od kilku lat. Mam doświadczenie w pracy z uczniami na wszystkich poziomach zaawansowania m.in w przedszkolu i ośrodku Alliance Francaise. Bardzo chętnie podejmę się doskonaleniem Pani języka jak i wymowy. Proszę o kontakt mailowy na adres: a-meli@wp.pl A bientot! Pozdrawiam serdecznie. Agnes Odpowiedz Link
badebek Nauczę francuskiego za niemiecki - Kraków centrum 13.02.11, 15:43 Jak w temacie... Mam doświadczenie w nauczaniu, możliwe wszystkie poziomy, konwersacje, gwarantuję poprawną wymowę i brak nudy! Sama szukam konwersacji z niemieckiego (głównie zależy mi na ćwiczeniu wypowiadania się). lokus.solus@gmail.com Odpowiedz Link
autor-publikacji Poszukuję osoby z płynnym francuskim 07.03.11, 15:12 Witam Państwa, Jestem autorem i współpracownikiem autorów publikacji książkowych o charakterze popularnonaukowym z dziedziny najnowszej historii oraz prawa i ekonomii, a także publikacji z dziedziny literatura faktu. Z uwagi na wygórowane oczekiwania wydawnictw wprowadzających tytuły na rynki innych państw (honorarium autorskie na poziomie 5%-15% ceny egzemplarza i bardzo ograniczone działania promocyjne, co czyni książkę "martwą" dla odbiorców, drogą i ograniczoną praktycznie wyłącznie do roli broszurek dla wykładowców) postanowiłem we własnym zakresie dystrybuować książki w postaci tanich e-booków, co jest bardzo popularną formą m.in. w USA, państwach Europy Zachodniej, ale i w dalekiej Azji. W związku z tym, poszukuję osób, które podjęłyby się tłumaczenia na zasadzie podziału zysku - 50% na 50% od każdego sprzedanego egzemplarza. Ile można zarobić? Różnie - niektóre książki przynoszą zyski rzędu kilku tysięcy euro, inne kilkudziesięciu, a inne niestety dużo mniej. Sam ocenisz, czy proponowany przeze mnie temat wzbudza Twoje zainteresowanie i w Twojej ocenie ma szansę na znalezienie klientów. Jeśli znasz w stopniu odpowiednim język obcy, chcesz dołożyć do swego CV tłumaczenia książek (nie powieści - publikacje popularnonaukowe i literatura faktu) i akceptujesz rozliczenie w postaci podziału zysku pół na pół, proszę o kontakt: autor-publikacji@wp.pl Odpowiedz Link
agaw_74 Re: Korepetycje - ogolny watek 10.10.11, 20:16 Zapraszam wszystkich chetnych na lekcje jez.francuskiego przez skype. Skuteczna nauka bez wychodzneia z domu. Wszystkie poziomy nauczania, przygotowuje do matury i innych egzaminow, oferuje pomoc w cwiczeniach i pracach domowych. Posiadam wieloltenie doswiadczenie w nauczaniu tego jezyka w szkole sredniej oraz w szkolach jezykow obcych. Wiecej informacji pod nr tel. 506116961 , gg 2559884 Odpowiedz Link
proffsor Re: Korepetycje - ogolny watek 08.11.11, 19:18 Nie myśleliście żeby zwiększyć zarobki z korepetycji? można to zrobić w łatwy sposób nie zwiększając czasu nauki. Polecam darmowy kurs online dla korepetytorów który znajduje się na stronie korepetytorpro.pl. Naprawdę warto Odpowiedz Link
filippa Francuski od podstaw szukam Wrocław 05.12.11, 12:29 Witam. Szukam lektora do nauki języka francuskiego od podstaw we Wrocławiu z dojazdem do ucznia (Zakrzów). Zainteresowane osoby proszę o kontakt z podaniem ceny lekcji na e-mail filippa@gazeta.pl Pozdrawiam! Sylwia Odpowiedz Link
justynastrasbourg Re: Korepetycje - ogolny watek 22.04.12, 19:54 Zapraszam na bloga o nauce jezyka francuskiego: www.je-suis-justyna.blogspot.com Mozna polubic takze na facebooku: www.facebook.com/LaVieEstBelleBlog Pozdrawiam Odpowiedz Link
korki.online Re: Korepetycje - ogolny watek 09.09.12, 21:45 a udzielasz korepetycji online np. poprzez ten serwis korkolandia.pl ? Odpowiedz Link
kabu-tops Eduport - Kraków 22.08.12, 13:34 Hejka, mieszkańcom krakowa mogę polecić korepetycje w Eduport, maja siedzibe koło rynku. Ogólnie wielu przedmiotów można sie u nich nauczyć, w tym właśnie francuskiego. Najwazniejsze ze ceny są w miare rozsądne, więc jeśli ktos sie przylozy to zawiedziony raczej nie bedzie Sam u nich nie byłem, ale mam znajomego który ogólnie był zadowolony, dlatego polecam. Odpowiedz Link
cyclad2011 Re: Stała praca z j.francuskim 07.11.12, 09:55 Witam serdecznie. Dam stałą pracę w stabilnej firmie z językiem francuskim. Więcej informacji udzielę mailowo. Proszę o kontakt pod adresem: ppy@cyclad.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link
qdelak Re: Korepetycje - ogolny watek 22.11.12, 20:36 Szukam nauczyciela j.francuskiego od podstaw dla dwóch dorosłych osób. Lokalizacja: Katowice i okolice Jak znacie kogoś dobrego i niedrogiego dajcie znać. Odpowiedz Link
korking Korepetycje z języków obcych Warszawa 29.11.12, 21:36 Witam, zachęcam do zapoznania się z ofertą firmy KORKING Królestwo Korepetycji s.c. Indywidualne nauczanie wszystkich języków obcych na terenie Warszawy z bezpłatnym dojazdem do ucznia. Tylko nauczyciele z wykształceniem kierunkowym. Atrakcyjne ceny ! www.korking.pl lub tel. 730-700-704 Odpowiedz Link
irmina_anastazja Nauka francuskiego od podstaw we Wrocławiu 30.12.12, 19:12 Co poleccie? jaką szkołę językową? Odpowiedz Link
thomaspe Native speaker - Częstochowa - korepetycje 25.01.13, 14:47 Salut! I'm Tom. I come from France and I live in Częstochowa. I can offer you French private lessons and help you to learn or improve your skills in this area. I can help you with obtaining your goals. I'm French engineer and I guarantee interesting conversations, help with grammar, vocabulary, pronunciation and so on. I can speak English and French. For further information, please, contact me: e-mail: thomaspe@gazeta.pl or mobile: +48 694 670 117 Odpowiedz Link
mariuszz2013 Nauczanie języka francuskiego w Łodzi 25.09.13, 01:50 Zapraszamy na kursy języka francuskiego indywidualne i grupowe w roku szkolny 2013/2014 do VIS-A-VIS Anna Zubert. Duże doświadczenie zawodowe oraz specjalizacja: nauczanie języka francuskiego F.L.E. uzyskana na Université Paris Dénis Diderot. Szczegółowe informacje vis-a-vis.edu.pl. Odpowiedz Link
casadelalengua Re: Nauczanie języka francuskiego w Łodzi 03.07.14, 19:13 Serdecznie zapraszamy do CASA DE LA LENGUA Uczymy hiszpańskiego i francuskiego oraz portugalskiego Wysoka jakość nauczania i miła atmosfera są gwarantowane Jesteśmy w samym centrum, można nas odwiedzić na Piotrkowskiej 55 bądź na stronach internetowych: casadelalengua.pl oraz hiszpanski.lodz.pl Dzwońcie, piszcie, przychodźcie Odpowiedz Link
emma322 Udzielam LEKCJI FRANCUSKIEGO w PARYŻU 11.10.13, 21:57 Posiadam wykształcenie i doświadczenie pedagogiczne. Zajęcia są indywidualne lub dla par. Nauka odbywa się od podstaw. Zapraszam wszystkich chętnych którzy chcieliby posługiwać się jęz. francuskim w życiu codziennym i pracy. Odpowiedz Link
oksanahod02 Re: Udzielam LEKCJI FRANCUSKIEGO w PARYŻU 20.01.14, 09:17 Dzien dobry. Stukam kogos kto mog by udzielac lekcje prywatne wiec jestem zainteresowana ogloszeniem. Prosze o kontakt n'a maila kohu-oksana@yandex.ru. Dziekuje. Oksana. Odpowiedz Link