simimi 07.02.11, 23:48 Wkurza mnie, że w tym forum i na starym są te same tematy. Przecież niemal wszystkie dotychczasowe foremki przeszły ze starego forum tutaj, to po co zadawać to samo pytanie/temat na starym, jak tam wiadomo co jest. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Dublowanie tematów 08.02.11, 00:11 Tam zakładają tematy osoby, które nie trafiają do nas, gdy dasz link z tym forum, to w przedziwny sposób znika Ale jak ktoś zdąży go kliknąć, to zakłada wątek tu, czasami też sami znajdują 2 forum Odpowiedz Link
simimi Re: Dublowanie tematów 08.02.11, 09:28 Właśnie zauważyłam, że te same osoby zakładają tematy tutaj i tam i nie potrafię tego zrozumieć. Odpowiedz Link
afroddytta Re: Dublowanie tematów 08.02.11, 16:42 To przeważnie są nowe osoby i najpierw chyba tam trafiają, a ze tam ruch słaby i nie pojawiają się odpowiedzi, że już o dyskusji nie wspomnę, to tu piszą i tutaj przeważnie otrzymują odpowiedz (nawet wiele). Ale ogólnie chyba jest jeszcze tam pare starych forumek, które tu jeszcze nie trafiły lub nie chcą trafić. Pozdr Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Dublowanie tematów 08.02.11, 16:51 Jesli wiecie kogo jeszcze nie ma z nami a udziela sie na tamtym forum to mozna tej osobie wyslac info na poczte. Ja tak robie moglybyscie mi pomoc Odpowiedz Link
monia111175 Re: Dublowanie tematów 08.02.11, 17:44 ja nawet szok pzrezyłam jak wchodze-a tam zonk--nie moge wejsc zablokowane--toż to im napisałąm ze chyba ich popie...ło mam tamto w ulubionych i na rowiesniczym przyszpilowane--do was poprostu klikam z fotelików hehe--namieszałąm Odpowiedz Link
monia111175 Re: Dublowanie tematów 08.02.11, 17:44 ale juz zamieniłam i teraz tu bede wchodzic najpierw Odpowiedz Link