no właśnie? o tych ramkach, to czytałam, haha

Jednak pytam serio? Czytam na forum, że sporo osób miało swifta lub UJ, ale ja tych wózków nie widuję ani na allegro, ani na forum...urbana dimy przegapiłam(no, ale wtedy jeszcze nie myślałam o zakupie)?
Wchodząc na ebaya czy to angielskiego, czy amerykańskiego jest ich naprawdę wiele! Dlaczego, to takie niesprawiedliwe? Teraz wiem, że muszę kupić ten wózek, tylko jeszcze nie wiem, jak, bo kupiliśmy mieszkanie i wymieniliśmy flotę(ja na mniejszy, stąd dodatkowo problem czy taki swift mi w ogóle się zmieści)...
Isabel i inne posiadaczki swifta, powiedzcie czy ten wózek nada się , jako ostatni wózek? Moja starsza córka raczej duża była, ale jeździłyśmy wózkiem tylko do 2,5 roku. Jednak, jakbym miała MB, to pewnie dłużej powoziłabym

No, ale choć na tym etapie młodsza jest drobniejsza, to i tak z tych większych dzieci.
Rozmiary ma zbliżone do mini - rozstaw kół 62 cm, tylko dla długość po złożeniu mnie martwi, bo to prawie 100cm - może pod kątem go wcisnę? Pewnie w sklepie nie pozwolą mi przymierzyć