cortinka Organizer i osłonka Stroll Air,torba JJ Cole, Buil 18.02.15, 20:51 Po przedwiosennych porządkach w szafach znalazłam organizer i osłonkę na rączkę lub pałąk wózka Stroll Air. Mam jeszcze torbę JJ Cole oraz Built (nie ma jej na zdjęciach). Takie, jak na zdjęciach poniżej. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na mail gazetowy. Odpowiedz Link
ksiezna.pani Gondola twarda do Baby Jogger City, czerwona 18.02.15, 21:31 Witam. Mam do sprzedania gondolę kompatybilną z każdym wózkiem BJ z serii City (uzywana byla z Mini GT). W zestawie moskitiera, osłonka na nozki, adaptery do. gondoli i fotelika samochodowego Maxi Cosi, folia do Mutsy Evo, ktora doskonale pasuje do ww gondoli. Sprzet jest bez uszkodzen i zabrudzen. Cena 450 pln. Do zakupu dolaczam kopie paragonu (zakup 25.06.2014, swiat dziecka na Targówku ), gondola objeta jest gwarancja. Prosze o kontakt mailowy magda.morgisz@wp.pl lub telefoniczny 693200000. Pozdrawiam. M Odpowiedz Link
asiaooo1 GONDOLA BI 19.02.15, 13:35 Sprzedam oryginalną gondolę do BI w kolorze Aqua. Oferty proszę na mail: asiaooo1@gazeta.pl Odpowiedz Link
monika_kas Sprzedam Magdowy śpiworek angry birds limitek :) 19.02.15, 14:31 Śpiworek z polarem angry birds, na zewnątrz szary ortalion matowy. Dwie góry. Jedna ortalionowa z naszytym żółtym ptakiem i druga z szarego polaru również z naszytym ptakiem, tyle że czerwonym stan bardzo dobry kontakt: monika_kas@gazeta.pl Odpowiedz Link
silke85 folia oryginalna bjcm/gt 20.02.15, 14:53 nie wiem za ile stan idealny, oferty prosze na maila sylwia.zurek@o2.pl Odpowiedz Link
arc-en-ciel gondola brio go 21.02.15, 11:36 kolor cool berry, z adapterami, super stan, arc-en-ciel@gazeta.pl Odpowiedz Link
magda79pn sprzedam wkładkę z kożucha, kremową 22.02.15, 21:08 100% naturalny kożuch z otworami na pasy fotki jutro cena 40zł +10 wysyłka sowa796@wp.pl Odpowiedz Link
magda79pn uchwyt na kubek firmy peg perego nowy 22.02.15, 21:13 nie wiem za ile propozycje mozna pisać na maila sowa769@wp.pl Odpowiedz Link
walker85 Śpiwór Cootonmoose ciemny róż 100 cm jak Elodie 23.02.15, 09:17 stan idealny, miałam go na wózku kilka razy (na Urbanie, który poszedł w świat). Śpiwór jest większy niż Elodie i lepiej się układa. Cena 100 zł z przesyłką. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Wkładka Maclaren 24.02.15, 13:05 kolor: Poppies Silver Birch/Majesty stan - nowa kontakt: lucyna.stempniak@onet.pl Odpowiedz Link
mrozonka82 Re: Organizer Babymel czarny z rączkami 24.02.15, 20:56 Hej, dzis po 13 wysłałam maila w sprawie Babymela, czy mogę liczyć na odpowiedz? Odpowiedz Link
gumberta1 osłonki na pasy i pałak z metkami z minky 25.02.15, 13:27 Sprzedam j.w. komplet osłonek, szczegóły w ogłoszeniu allegro.pl/ShowItem2.php?item=5126704528 Odpowiedz Link
szamiran81 Organizer Bugaboo 26.02.15, 00:01 Sprzedam organizer Bugaboo, stan bardzo dobry, cena 90 zł plus wysyłka. Kontakt na mail mat.marlena@gmail.com Odpowiedz Link
walker85 Nie chce któraś śpiwora? Link do aukcji 26.02.15, 17:19 allegro.pl/spiworek-do-wozka-cottonmoose-elodie-details-nowy-i5121802312.html Sprzedam śpiwór. Od nadmiaru boli jednak głowa W razie pytań zapraszam albo tutaj albo poprzez allegro. walker85@gazeta.pl Odpowiedz Link
kar-ula City Grips na podwójną rączkę 26.02.15, 22:07 Różowo - kolorowy zygzak. Takie jak te: 1.bp.blogspot.com/-kzrwI9cite8/Tz6sunrNqHI/AAAAAAAAJZo/bfwwVMj7PdU/s1600/IMG_9638.JPG Stan bardzo dobry - mały minus za lekko naderwany rzep z jednej strony (niewidoczne, bo to od wewnątrz). Cena 35 zł z kosztami wysyłki Odpowiedz Link
kar-ula Granatowy śpiworek wiosenno/letni Altabebe - NOWY 26.02.15, 22:17 Śpiworek wg producenta letni, według mnie wiosenny, bo pomimo cieniutkiego materiału, jest puchaty, wewnętrzna ocieplinka jest dość gruba. Śpwiorek dobrze wykonany, można w całości odpiąć wierzch i zostaje estetycznie wykończona wkładka. Wierzch można podpiac na rzepy w dwóch miejscach, tak aby przykrywał bardziej lub mniej. ma troczki do zawiązania oraz z tyłu podszyty jest takim antypoślizgowym panelem. Wymiary: szerokosć 48 cm długość całkowita 93 cm odległość otworów naramiennych od góry 17 cm, krocznego otworu 62 cm. Cena 45 zł z przesyłką poleconą ekonomiczną. Kontakt kar-ula@gazeta.pl Śpiworek ma jeszcze dodatkowy otwór pomiędzy otworami biodrowymi tak jakby na ten pasek składania np. w BJ. On jest na wysokosci 39 cm od góry. Odpowiedz Link
koala0405 BRIO -śpiworek 01.03.15, 17:00 Wiem, że już sezon powoli się kończy ale mam do sprzedania przepiękny, oryginalny śpiworek do Brio Go. Kolor turkus, szmaragd, trudno go opisać ale jest prześliczny/ dł. ok 100 cm/. Kupiony jakieś 2 m-ce temu nowy ale już widzę , że za rok mój młody /będzie miał wtedy 2,5 roku/ się nie zmieści. Nie jest zbyt gruby ale bardzo fajnie grzeje, dziecko się nie poci w nim. Nadaje się idealnie na naszą polską zimę. Kontakt: natka46@op.pl Odpowiedz Link
sztucznamrowka Torba Lassig 03.03.15, 14:33 Sprzedam torbę Lassig: nowa, nie używana, bez papierowych metek kolor - stalowy torba do ręki , na ramię (nie ma paska tylko dłuższe rączki) bardzo pojemna i elegancka - wykonana z ekoskóry w komplecie: przewijak, zaczepy do mocowania na wózku, termoopakowanie na 1 butelkę, kosmetyczka wysoka jakość wykonania, w środku elegancka podszewka i liczne kieszonki cena 150zł już z wysyłką kontakt: sztucznamrowka2.0@wp.pl Odpowiedz Link
sztucznamrowka City Gripsy na podwójną rączkę 03.03.15, 14:47 Sprzedam oryginalne osłonki City Grips Chevron na podwójną rączkę wózka (do parasolki), nowe nie używane, bez papierowych metek, kolory raczej dla dziewczynki - róże i turkusy Cena 55 zł już z wysyłką kontakt: sztucznamrowka2.0@wp.pl Odpowiedz Link
afroddytta Wielka WYPRZEDAŻ :) 03.03.15, 21:37 Dziewczyny muszę się wyprzedać, bo mam wszystkiego za dużo i już pomału wychodzimy z wózków , poza tym przeorganizuję się na wersję dziewczyńską Do rzeczy, poniżej lista rzeczy które mam na sprzedaż, na razie wrzucam nazwę, stan, krótki opis i jakiś przypadkowy link z netu, nie mam teraz czasu aby ogarnąć zdjęcia itd., postaram się je dorzucić, ale o wiele łatwiej będzie mi już konkretnym zainteresowanym wysłać na komórkę np. Przesyłka raczej kurier 15 zł niezależnie od ilości zakupionych rzeczy (ewentualnie tylko organizer paczką PP za 10 zł). Proszę o kontakt na afroddytta0@tlen.pl, proszę podpisujcie się nickami, bo trochę boję się umawiać z obcymi osobami, ogólnie decyduje kolejność zgłoszeń. 1. Śpiwór Buggy Snuggle Krówka, śpiwór mało używany, kilkanaście razy max, nigdy na stałe w wózku, zakładany na okazje, dziecko bez butów tylko, nie prany jeszcze, oczywiście uprany przed sprzedażą 2. Śpiwór zimowy Quinny kolor zielonkawy chyba Twist (były dwa podobne odcienie to ten żywszy i nowszy), śpiwór jak nowy. Kupiłam nowy, używany tylko w spacerówce podwójnej dla młodszego dziecka (bez butów), żadnych śladów użycia. Do tej pory nie prany, oczywiście uprany przed wysyłką. W tym sezonie już nie używany, bo starszak odmówił siedzenia w śpiworze i jeden śpiwór mi wystarczył. Drugi, prawie identyczny kolor ale bardziej używany bedę sprzedawać po sezonie, więc jeśli ktoś zainteresowany zestawem to proszę o informacje. 3. śpiwór jak wyżej tylko kolor ten ciut ciemniejszy chyba Apple, używany intensywniej, ale nic nie uszkodzone, nieco zmechacony przy nogach. Będzie do sprzedania po sezonie, gdyż nadla korzystamy. 4. śpiwór ala Logger polarowy, brąz z beżowym, taki jak tu allegro.pl/spiwor-spiworek-ocieplacz-koc-3w1-cieply-do-wozka-i5127141966.html stan dobry, polar widać, że prany, ale uszkodzeń nie ma. Ogólnie kupiłam go używanego z myślą używania w foteliku samochodowym, jednak ten pomysł się nie sprawdził, bo i model fotelika nie bardzo do takich opcji, a ten śpiworek dość gruby. Ogólnie użyłam go kilka razy w P&T i CM i jest duży i grubaśny, bardzo fajnie się układa. Cena 50 zł +wysyłka 5. NOWY uniwersalny organizer jak Britax, firmy Edelein kupiony w US taki Organizer wykonany z fajnego materiału, zapinany na magnes, dobrze pasuje i na UJ i na BOBa (mogę zademonstrować też na innych wózkach). 6. Uniwersalny uchwyt na kubek LIttle Tikes taki 7. torba do wózka Oilily, kupiłam używaną, ale jest za duża dla mnie, ma nieco obtarte rogi, więc chyba trzebaby coś z tym sobie zrobić, w zestawie przewijak, ma pasek na ramie i fajne przypięcia na rączkę, kolor różowy w kwieciste wzorki (wrzucę fotkę) cena 20 zł Z planów na przyszłość, to do wakacji będę sprzedawać mojego MiWheelsa (choć jakaś wstępna lista chętnych jest) oraz cudownego Mamas&Papas Sync w różu, ale to już ogłoszę oddzielnie. Z niewózkowych typowo mam na sprzedaż kombinezon dziewczęcy F&F nowy bez metek beżowy w różyczki (cudny ) rozm, chyba ok 18 mies. Odpowiedz Link
grudniowa.mama Śpiwór zimowy do Gessleina S4 04.03.15, 18:24 Sprzedam zimowy śpiwór uszyty przez forumową Magdę do Gessleina S4 air plus. Śpiwór jest czarny z szarym polarem, długość 112 cm.Uzywany przez jedna zime, bardzo ciepły. Kontakt: grudniowa.mama@gazeta.pl Odpowiedz Link
dziunka851 Śpiworek "Magdowy" czarny ortalion z polarem fiole 05.03.15, 20:11 Sprzedam Śpiworek Magdowy czarny ortalion z polarem fioletowym, stan bdb, uzywany sporadyczni, długi. Cena 50 zł plus kw. Odpowiedz Link
grudniowa.mama uchwyt na napoje do Bumbleride Indie (2013) 05.03.15, 21:48 Właśnie odnalazłam w czeluściach szafy...nie potrzebuje któraś? grudniowa.mama@gazeta.pl Odpowiedz Link
hanna79 Sprzedam wiosenny, polarowy śpiworek (jak BS) 06.03.15, 13:50 Sprzedam uszyty na wzór Buggy Snuggle wiosenny śpiworek używany w poprzednim sezonie przez mojego synka. Polar średniej grubości (280gr/m2), w środku przy bucikach oraz plecy z czarnego polaru. Zamki dwa, rozdzielcze, można odpiąć śpiworek przy butach dziecka lub całkowicie odpiąć wierzch. Stan bardzo dobry, zwykłe ślady 2-3krotnego prania, bez żadnych uszkodzeń czy plam. Cena 40zł kw, mogę wystawić na allegro (kupony ) Więcej zdjęć na priv, kontakt hanna79@gazeta.pl Odpowiedz Link
kina82 Spiworki, torby, city gripsy - wyprzedaż 07.03.15, 14:57 W związku z tym, że kupiłam najzajebistrzą torbę na świecie i do żadnego śpiworka mi nie pasuje to robię śpiworkowo - torebkową reorganizację, mam na sprzedaż więc: - śpiworek The Buppa Brand w gałązki fotki pokazywarka.pl/bq90o4/ - city gripsy zebra pasujące do buppy fotki pokazywarka.pl/rrl5oj/ - śpiworek Magdowy wiosenno-jesienny kolor beżowy do baby joggera (ma otwór na pasek do składania) fotki pokazywarka.pl/xmp9vb/ - torba Skip Hop pluma, beżowa pasująca do śpiworka Magdowego fotki pokazywarka.pl/h5cv97/ - śpiworek mumia Altabebe granatowy plus city gripsy w gratisie do niego (nakładki mają pękniętą piankę od spodu, jednak nie widać tego na zewnątrz ani nie czuć) fotki pokazywarka.pl/1htx0q/ - torba (no name) pasująca do śpiworka altabebe, torba jest błękitna, jest fajnie w środku zorganiozowana, ma kieszeń termiczną, dużo przegródek, wielkościowo jak sh duo, materiał jak dżins, stan torby dobry minus) fotki pokazywarka.pl/c88zt8/ kontakt: karo29@wp.pl Odpowiedz Link
zoja1977 Re: Moskitiera Maclaren XT 09.03.15, 11:22 Sprzedam oryginalną moskitierę Maclaren dedykowaną do modelu XT, stan idealny, w oryginalnym czerwonym woreczku Maclarena. Kontakt - zoja1977@gazeta.pl Odpowiedz Link