Dodaj do ulubionych

phil&teds explorer - prośba o komentarze

01.03.11, 20:42
Bardzo proszę o komentarze użytkowników tego wózka. Zwłaszcza tych Rodziców, u których różnica wieku miedzy dziećmi wynosi ok. 2 lat
Obserwuj wątek
    • dol-ger Re: phil&teds explorer - prośba o komentarze 09.05.11, 23:09
      podbijam
      • lianis Re: phil&teds explorer - prośba o komentarze 10.05.11, 16:46
        zalezy co chcialabys uslyszec, ja uzytkuje ten wozek ale w wersji pojedynczej, jestem bardzo zadowolona, swietnie sie prowadzi, ale nie uzytkuje go od urodzenia syna tylko kupilam jako spacerowke dla siedzacego dziecka, wczesniej mlody jezdzil w Musty, wiec nie potrafie powiedziec nic o wozeniu niemowlaka
    • marzecmag Re: phil&teds explorer - prośba o komentarze 24.05.11, 10:38
      Ja mam hammerheada a onjest bardzo podobny do explorera. Tapicerki te same.
      Dobry wytrzymały wózek. Mam nadzieję, że pojezdzimy nim jeszcze długo.
      Co mi sie od razu spodobało to łatwosć manewrowania i składanie.
      Explorer chyba z racji 3 kół będzie jeszcze bardziej zwrotny.

• marge.s Re: phil&teds explorer - prośba o komentarze 24.05.11, 10:56
        Ja mialam P&T Sport - uzywalam tylko jako pojedynczy ale krotko, nie podbil mego serca wink Drugie podejscie do P&T zrobilam kupujac Vibe kiedy urodzila sie coreczka, synek wowczas mial 18 miesiecy. Dla mnie to byla porazka i juz nigdy wiecej nie siegne po ten rodzaj wozka. Ale ja jestem dosc wymagajaca, jesli masz pytania co do tego typu wozka chetnie odpowiem na pytania ale na temat samego explorera sie wypowiedziec nie moge.

Ale tak na szybko moge powiedziec, ze tylko opcja noworodek w foteliku wpietym na gorze a synek siedzacy na dole byla w miare wygona i poreczna na szybki wypad do sklepu. Ale spacery i dluzsze wyjscia zalamka. Jak corcia lezala na dole to kiedy tylko przypinalam drugie siedzisko na gore dla synka wpadala w mega placz a kiedy juz zaczynala mniej spac i czuwania byly dluzsze przez caly czas wywalala oczy do tylu by popatrzec na mnie jak ide za nia i pcham wozek - masakryczne rozwiazanie. Moglabym tak jeszcze powymieniac wszystko co wg mnie nie jest zbyt przemyslane ale nie wiem czy kogos to interesuje wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka