gaga-sie 09.03.11, 10:33 Znacie ten wózek? ktoś oglądał? użytkował? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mme_marsupilami Re: britax b-smart 09.03.11, 11:18 Ogladalam go w sobote w sklepie. Wydaje mi sie ciezki (nie wagowo, tylko wizualnie), choc prowadzenie po sklepowej wykladzinie OK (wiadomo, ze na chodnikach inaczej). Kolorystyka super, wykonanie tez. Spory plus za mozliwosc wpiecia bezpiecznego fotelika. Odpowiedz Link
gaga-sie Re: britax b-smart 09.03.11, 12:47 Może dlatego, że ma szerokie rurki na stelażu?Niestety, na żywo go nie widziałam. Ale ten z czarnym stelażem i kołami jest nawet nawet.... www.britax-roemer.pl/wozki-spacerowe/wozki-spacerowe/b-smart Odpowiedz Link
diunam Re: britax b-smart 14.03.11, 14:05 Ja mam ten wózek od początku marca. Kupiłam samą spacerówkę. Bardzo mi się podoba. Mam wersję trójkołową, czarną na srebrnym stelażu. Jeśli masz pytania pisz na adres gazetowy, bo na forum jestem rzadko. Chętnie pomogę. Sama nie mogłam się doszukać opinii na temat tego wózka. Odpowiedz Link