Dodaj do ulubionych

dla noworodka?

05.05.11, 07:27
dziewczyny, doradźcie proszęsmile moja siostra spodziewa się maluszka i mam pole do popisu przy wyborze wózkawink
podobają jej się trójkołowce(a najbardziej mój mb, ale temu się nie dziwięsuspicious)
rozważa:

mb urban lub swift(raczej ten drugi)
bj elite
easy walker sky

Używałyście może tego ostatniego? jest amortyzowany, jak wypada na tle bj i mb?
Maluch urodzi się końcem grudnia, więc rozmiar gondoli nie ma znaczenia. Dobrze byłoby, gdyby nie był wielki po złożeniu(wersja spacerowa) - gdyby nie ten nieszczęsny rozmiar, to byłby urban.

Będę wdzięczna za wszelkie uwagi i pomysłybig_grin
Obserwuj wątek
    • didis Re: dla noworodka? 05.05.11, 09:53
      Niech kupuje swiftasmile Ja wożę małego od 5 mca, woziłabym wczesniej, ale nie chciałam wydawać na gondolę.smile
    • calineczka793 Re: dla noworodka? 05.05.11, 13:26
      Mam i MB Swifta i BJ Elite - i do jeżdżenia Swift górą - natomiast, jeśli ma być mniejszy po złożeniu to jednak Elite - mogę Ci zrobić fotki Elite i Swifta w moim bagażniku (jeżdżę narazie kombi), Swift jednak zajmuje więcej miejsca niż BJCE.

Ja do któregoś z nich będę musiała dokupić gondolę i właśnie zastanawiam się do któregowink

Pozdrawiam!

D..

Ps. easy walker sky jeździłam w sklepie - bez obciążenia - nie jest źle, jest większy nić Swift, Elite - ale nie wiem jak wygląda po złożeniu.
      • saras-wati Re: dla noworodka? 05.05.11, 20:42
        Dziękismile wielkość swifta jest ok po złożeniusmile ze względu na wielkość chyba odpadnie urbansad no, ale jak elite jest jeszcze mniejszy, to będzie miała nad czym myślećsmile

dla mnie swift zdecydowanie lepiej się prowadzi, jest ładniejszy(no, ale ta kwestia jest względna), natomiast elite bardziej miękki
    • srebrno-listka Re: dla noworodka? 05.05.11, 22:20
      Ja chyba wybrałabym elite, dla noworodka, bo ma lepszą amortyzację niż MBUJ.
    • saras-wati easy walker sky 06.05.11, 11:28
      co o nim sądzicie? widziałyście go na żywo?
      • afroddytta Re: easy walker sky 06.05.11, 12:23
        Jakiś czas temu jakaś dziewczyna pisała, że go testowała i był kiepski, ciężki, wielki itd. tak mi się coś kojarzy, pogrzeb w archiwum, może na drugim forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka