sylki 15.05.11, 21:07 Tak więc fiolet odpadł, a że chce jedną bude z limitowanej serii to muszę wybrać pomiędzy light green tangerina Help Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saras-wati Re: kolor bee+ który 15.05.11, 21:25 dlaczego fiolet odpadł? fiolet jest piękny Odpowiedz Link
tygisek Re: kolor bee+ który 15.05.11, 21:38 obydwa to moje kolory, ale chyba bardziej zielen nie bede oryginalna, a co sie stalo z fioletem??? Odpowiedz Link
womysia Re: kolor bee+ który 15.05.11, 21:35 sylki, już pisałam, że ta zieleń strasznie mi się podoba, gdyby nie lęki przed brudzeniem, już bym ją miała oddaję głos na zieleń. Odpowiedz Link
sylki Dlaczego nie fiolet 15.05.11, 21:42 Dlatego, że w połączeniu z czernią wózek jest za ciemny. Dlatego, że to nie jest kolor na lato, a na zimę z czarnym spiworem za ciemno mi będzie. Nie lubię ciemnych wózków , a kupować fiolet po to by podchodził mi tylko z beżową wkładką bez sensu Aha który z tych 2 będzie pasował do mega rózowej parasolki? Odpowiedz Link
izzyy6 Re: Dlaczego nie fiolet 15.05.11, 21:45 no szkoda, ze fiolet odpada bo superowy a jak nie fiolet to ten zielony z rozowym bedzie superowo ten drugi z rozowym chyba mniej by pasowal Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego nie fiolet 15.05.11, 21:58 No właśnie teraz połączenie różu z pomarańczem jest super tylko czy z takim przygaszonym też Odpowiedz Link
emily_valentine Re: Dlaczego nie fiolet 15.05.11, 22:00 Mnie się oba podobają, ale ponieważ z założenia nie lubię zielonego, to wybieram pomarańcz Odpowiedz Link
didis Re: Dlaczego nie fiolet 15.05.11, 22:10 A nie możesz rozświetlić fioletu różem i beżem? To zestawienie jest piękne. Zieleń z megaróżową jakoś mi mnie podchodziD: Odpowiedz Link
sylki Re: Dlaczego nie fiolet 15.05.11, 22:14 Jakoś mi nie pasi ciemny fiolet latem, nie i juz Odpowiedz Link
tygisek Re: Dlaczego nie fiolet 15.05.11, 22:18 do mega rozowej parasolki pasuje i ten i ten Odpowiedz Link
cortinka Re: kolor bee+ który 15.05.11, 22:09 Zdecydowanie zieleń. Pomarańcz jest za bardzo krzykliwy. Sama zastanawiam się nad zielenią, ale nie widziałam jej na żywo, a chciałabym, żeby budka pasowała odcieniem do zielonej torby, której bedę ewentualnie używać mając tę budkę - jakieś skomplikowane zdanie mi wyszło Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: kolor bee+ który 15.05.11, 22:42 Tylko,że ten fiolet wypada trochę jaśniejszy niż na zdjęciu. Jutro zrobię Ci zdjęcie przy lepszym świetle tej fioletowej budy. Nie to żebym Cię namawiała na fiolet ....... Ale wracając do głosowania to raczej zielony. Odpowiedz Link
sylki Re: kolor bee+ który 15.05.11, 22:48 Oooo jakbyś mogła w świetle dziennym mi zrobić, a jak w slońcu to juz w ogóle super by było Tak w ogóle, to szkoda, że nie ma koloru ocean jak jest w limitowanym cameleonie, wziełabym bez zadnego ale Odpowiedz Link
izzyy6 Re: kolor bee+ który 15.05.11, 22:51 zrob zdjecia i nakrec jeszcze filmik dziewczynie bedzie lepiej widac :0) mnie tez sie wydaje, ze fajnie by fiolet wygladal rozjasniony tymi dodatkami Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: kolor bee+ który 16.05.11, 10:52 oba kolorki super, ale ja bym wybrała jednak ten pomarańczowy, bo ma fajny odcień (chociaż generalnie za pomarańczowym nie przepadam, ale ten jest ładny). W połączeniu z mega różem będzie fajnym zestawem na lato, takie "soczyste" połączenie. Pomarańczowy ładnie wygląda wg mnie z brązowe (takim czekoladowym), czernią, granatem. Odpowiedz Link
sylki No dobra a czy... 16.05.11, 10:52 ...nie będzie przesadą jak kupię 2 odcienie różu? Odpowiedz Link
saras-wati Re: kolor bee+ który 16.05.11, 15:11 teutonię miałam w tym kolorze cudowny! Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: kolor bee+ który 16.05.11, 15:15 Mnie się też podoba na biała buda a beżowym siedziskiem Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: kolor bee+ który 16.05.11, 15:17 No właśnie mnie tez kusi ten kolor off white z bezową wkladką wyglądał by super - może się jeszcze kiedyś skuszę Odpowiedz Link
sylki Re: kolor bee+ który 16.05.11, 15:17 no ta wersja tez mi się podoba, ale nie jest praktyczna Odpowiedz Link