Dodaj do ulubionych

Jestem nienormalna :/

08.06.11, 11:22
Wiecie co przestaje sama siebie rozumiec uncertain
Wybralam MB Swift, jak patrze na niego to wymiekam ma wszystko to co ja lubie i jestem pewna, ze sie w nim zakocham suspicious
Az tu nagle pojawia sie u mnie takie ogloszenie
www.gumtree.ie/p/for-sale/bugaboo-cameleon-all-black-limited-edition-reserved/81705686
i zaczynam kombinowac, ze moze takiego cameleona a przeciez mialam juz i sprzedalam bo draznil mnie luz ... a moze to byla wymowka na zmiane ? On mi sie zawsze podobal, ale kurcze stawal mi deba ... juz sobie ta czern wyobrazilam z pomaranczowa buda z nowej kolekcji tongue_out

eeee prosze dajcie mi pozadnego kopa bo chyba bredze, napiszcie prosze ze mam sobie darowac i trzymac sie podjetej decyzji o swifcie big_grin
Obserwuj wątek
    • didis Re: Jestem nienormalna :/ 08.06.11, 11:33
      Ja bym nie kupiła, bo mi się Cam mega znudziłbig_grinbig_grin
      Ale... nigdy mi nie stawał dęba, nigdy też mnie nie drażnił luz w rączcebig_grinsmile
      Kup z tą czarną torbą będzie pięknie, a swifta wypróbujesz późniejbig_grin
    • isabel_o Re: Jestem nienormalna :/ 08.06.11, 11:48
      Mi też nie staje dęba, luz w rączce nie przeszkadza i jeszcze nam się nie znudziłsmile Cały czas w użyciu dla 3-latka. Aż się sama denerwuję, że go tak lubię bo przez to prawie nie używam elita...
    • lucyna_1980 Re: Jestem nienormalna :/ 08.06.11, 11:55
      A tam od razu nienormalna...niezdecydowana co najwyżej wink
      A dla jak dużego dziecka chcesz kupić wozek?
      • marge.s Re: Jestem nienormalna :/ 08.06.11, 12:15
        Ze mna to dluga historia wink
        Wlasciwie zostalam bez wozka, mialam kupic wozek podwojny dla corki 6 miesiecy i synka 2 latka ... i tak dlugo sie nie moglam zdecydowac, ze az synek stwierdzil, ze wozka juz nie potrzebuje wink

Chce zatem wozek dla mojej 6 miesiecznej corci. Z tym, ze planujemy ostatnie dziecie na okolo wrzesien przyszlego roku i wtedy na 100% sprawie sobie MB dueta (co by sobie zycie ulatwic z czworka dzieci wink )plus w uzyciu na zmiane (w zaleznosci od potrzeby i sytuacji) bedzie wozek pojedynczy, ktory teraz kupie.
        • sylki marge 08.06.11, 15:23
          sliczny jest, u mnie po osiedlu taki jeździ, tzn na czarnej ramie ale tapicerka cała off white, no piękny po prostu.
          Plany możecie zmienić, wiesz ile dzieki temu jeszcze wózków wypróbujesz ;P
          i np dziecie nie na wrzesień następnego roku, tylko za 2 lata. Poza tym jak się chce dzieciaka, to nie zawsze wyskakuje ot tak kiedy my chcemy tongue_out

Mi cameleon nigdy dęba nie stawał i gdybym miała teraz kase na tkiego jak twoj to bym kupiła bez namysłu, dla mnie nie ma lepszego wózka i już big_grin
          • isabel_o Re: marge - sylki 08.06.11, 15:39
            Sylki prawda, prawda i jeszcze raz prawda smile Nie ma lepszego!
    • emma514 Re: Jestem nienormalna :/ 08.06.11, 16:53
      Ten cały czarny cameleon jest boski. Sama bym go kupiła i wróciła do camleona, gdyby nie moja miłość do Stokke i chęć jego wypróbowania.
      Mój były cameleon nie stawał dęba, a ten luz w rączce (też na początku mnie denerwował) wydaje mnie się, że wręcz ułatwiał i czynił lekkim podbijanie wózka.
      • marge.s Re: Jestem nienormalna :/ 08.06.11, 19:23
        Zadzwonilam do tej wlascicielki czarnego Cameleona, jest jeszcze na sprzedaz suspicious
        Zaraz bede rozmawiala z mezem i nie wiem ale tak mnie korci tongue_out te czarne mi sie zawsze podobaly i to bardzo suspicioussuspicioussuspicious

Ale swifta nie odpuszcze kupie jako drugi za jakis czas jesli sie zdecyduje na tego cameleona big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka