Dodaj do ulubionych

Dla szukajacych informacji o wozkach Stokke Xplory

08.06.11, 13:05
Jeszcze cieple wiadomosci - wczoraj ruszyla strona Stokke Polska na Facebook'u.
Teraz juz nie trzeba bedzie zdawac sie na nie zawsze skrupulatne informacje od sprzedawcow a zasiagnac jezyka "u zrodla".
Mnie to na przyklad bardzo cieszy, bo mimo, ze wlasnie zaczelam uzytkowanie kolejnego, juz naszego trzeciego Xplory, zawsze dobrze jest moc sie wesprzec rzetelna pomoca w razie koniecznosci albo znalezc odpowiedzi na pytania dotyczace uzytkowania albo dostepnosci akcesoriow.
Moze komus przyda sie "dodatkowe wsparcie"

pozdrawiam wozkomaniaczki wink
Obserwuj wątek
    • didis Re: Dla szukajacych informacji o wozkach Stokke X 09.06.11, 11:52
      Ja też tam od wczoraj jestemsmile Ciesze się cieszęsmile
      • mama1dawidka Re: Dla szukajacych informacji o wozkach Stokke X 14.06.11, 10:55
        Dziewczyny a jak dlugo czekalyscie na te czesci czy tapicerke ja tak sie cieszylam z serwisu a do dzisiaj nie dostalam czesci probuje dodzwonic sie od paru dni Pan Andrzej nie odpowiada macie moze jakies inne namiary na faceeboku sie zbytnio nie znam alke chyba udalo mi sie napisac do niego wiadomosc
        kurcze ja to mam pecha
        • didis Re: Dla szukajacych informacji o wozkach Stokke X 14.06.11, 12:28
          Napisałaś maila? Bo nie za bardzo rozumiem. Jak nie podam adres. On czasem nie odbiera bo ma spotkania, też tak raz miałam.
        • piszezzawody Re: Dla szukajacych informacji o wozkach Stokke X 14.06.11, 13:03
          Mailem najprościej smile
          Wkrótce się doczekasz, na bank wink
        • olus22 Re: Dla szukajacych informacji o wozkach Stokke X 14.06.11, 22:01
          Witam
          Ja parasolkę reklamowałam 06.05.2011 i do dnia dzisiejszego nie mam jeszcze nowej.
    • didis Re: Dla szukajacych informacji o wozkach Stokke X 15.06.11, 10:11
      No to ja tego nie rozumiem, mi parasolkę i cały nowiutki wózek dostarczyli w ciągu 10 dniu łącznie...
      Wysyłam Wam infosmile
    • didis Re: Dla szukajacych informacji o wozkach Stokke X 15.06.11, 11:26
      Dziewczyny napiszcie do mnie, bo do piszezzawody mail nie dotarł, jak chcesz info to proszę napisz na gazetowego to odpowiem, kurde porobili z tymi profilami;/
      • piszezzawody Re: Dla szukajacych informacji o wozkach Stokke X 15.06.11, 12:00
        A co jest? smile

Ogólnie firma realizuje reklamacje i zamowienia sprawnie i bez gadania, probowalam pare razy. Gorzej jeśli się pani "za biurkiem" pomyli i zleci wysylke nie tego co trzeba. Czynnik ludzki wink do wyprostowania ale zabiera trochę wiecej czasu.

Pocieszam się tym ze w wielu (większości?) innych firm reklamacje to zupełnie inna bajka...
        • mama1dawidka Re: Dla szukajacych informacji o wozkach Stokke X 15.06.11, 17:10
          Pan Andrzej wczoraj dzwonil powiedzial ze czesc wysle pochwale jak dostane :p bo juz sie tydzien temu cieszylam ze moj stokke bedzie sprawny
          • didis piszezzawody 15.06.11, 19:21
            nic, myślałąm, że ty też chciałaś na maila namiarysmile
            • mama1dawidka Re: piszezzawody 15.06.11, 19:29
              didis dziekuje to wlasnie od Ciebie mialam namiary do tego milego Pana eh pierwszy facet w moim zyciu z którym szlo o wózkach pogadac
              • piszezzawody Re: piszezzawody 15.06.11, 19:55
                No no, brzmi ciekawie wink

Najważniejsze ze sprawa posuwa się do przodu.

A jakie macie kolory wózków Dziewczyny? No i w jakim wieku maluchy?
                Ja mam 7tygodniowa córeczkę która wożę fioletowym X a w upały zakładam summer kit w "piksele" smile
                • olus22 Re: piszezzawody 15.06.11, 21:16
                  Ja mam też fiolet ale summer kit mam pink bo kupiłam bo go po okazyjnej cenie.
                  moje dziecko ma 13 miesięcy ale od urodzenia jeździ w stokke najpierw w starym modelu a od 5 miesięcy mamy nowy
                  • piszezzawody Re: piszezzawody 16.06.11, 08:47
                    smile
                    U mnie trzecie dziecko i trzeci Xplory. Synek jeździł tylko spacerowka, kupiłam ją jak miał 11miesiecy i zalowalam, ze tak późno. Kiedy skończył dwa latka pojawiła się siostra wiec miałam powód by kupić kolejny model, tym razem od samego początku. Plan był taki, ze drugi X miał zostać dla kolejnego dziecka, ale... Nie mogłam się oprzeć wink i wymienilam na najnowszy model. W międzyczasie było pare innych wózków na zasadzie eksperymentów ale żaden nie pobyl z nami długo... Tylko jednemu jestem wierna big_grin
                    • olus22 Re: piszezzawody 16.06.11, 09:25
                      U mnie drugie dziecko jeździ w stokke, ale żałuje że juz dla pierwszego nie kupiłam bo to jest rewelacyjny wózek.
                      W domu stoją jeszcze po pierwszym dziecku emmaljunga edge, emmaljunga city jest ( niewypał totalny), maclaren.
                      Dla drugiego chce jeszcze kupić bee+ tylko nie wiem jaki on jest w użytkowaniu czy tak samo się lekko prowadzi jak stokke.
                      • mama1dawidka dziewczyny :( 16.06.11, 20:16

• piszezzawody Re: dziewczyny :( 16.06.11, 20:28
                          Spokojnie. Ja wiem ze jak się czegoś wypatruje to czas się dluzy smile
                          Doczekasz się na bank.
                          • mama1dawidka Re: dziewczyny :( 17.06.11, 12:21
                            oby bo jakby nie bylo czekam drugi tydzien sad a tak lubialam moja Natale do góry miec
                            • olus22 Re: dziewczyny :( 17.06.11, 12:37
                              U mnie minął już ponad miesiąc jak czekam na głupią sprężynę do parasolki juz mnie zaczyna to wkurzać. Jak dzwonię do niego to mi mówi że w Europie wolny dzień mają to co oni pracują jeden dzień w tygodniu już zaczynam myśleć że coś kręci.
                              • mama1dawidka Re: dziewczyny :( 17.06.11, 12:58
                                moja czesc juz idzie od poczatku tygodnia
                                buuuuuuuuuu iw dodatku zgubilam juz blaszke buuuuuuuuuuuuuu
                                a listonosz juz dzisiaj jechal chyba zadzwonie do niego sad
                                • olus22 Re: dziewczyny :( 17.06.11, 13:18
                                  Do mnie sprężyna idzie już od zeszłego tygodnia tylko jakoś dojść nie może już mnie zaczyna to denerwować.
                                  • mama1dawidka Re: dziewczyny :( 17.06.11, 13:29
                                    ja to nawet facebooka specjalnie zalozylam buuuuuuuuu
                                    denerwowac? ja to w wielkiej rozpaczy jestem buuuuuuu
                                    • piszezzawody Kobiety drogie 17.06.11, 13:41
                                      Nie nakrecajcie się. Mi się wydaje ze skoro sprawy są w toku to kwestia paru dni jest wyjaśnienie wszystkiego. Rzeczywiście było święto (ja mieszkam "w Europie" smile ). Poza tym z tego co mi się wydaje - części nie idą bezpośrednio z "centrali" a za pośrednictwem przedstawiciela firmy w kraju co może czasem opóźnić transport.
                                      Nie wiem, tak na "chlopski rozum". Ja tam sadze ze firma się spisze i najdalej po weekendzie będzie ok.

Pozdrawiam "zza wody" smile i pedze karmić glodomora wink
                                      • mama1dawidka Re: Kobiety drogie 17.06.11, 13:53
                                        obys miala racje Amen.
                                        • piszezzawody Re: Kobiety drogie 17.06.11, 13:58
                                          smile

Miłego weekendu
                                    • olus22 Re: dziewczyny :( 20.06.11, 12:34
                                      Witam
                                      Po 2 miesiącach dzisiaj dostałam swoją część ale czekam jeszcze na tapicerkę.
                                      W ramach rekompensaty dostanę kocyk do wózka
                                      • piszezzawody Re: dziewczyny :( 20.06.11, 14:29
                                        Super smile

A jak u pozostałych czekajacych? Ruszyło się coś?
                                        • mama1dawidka Re: dziewczyny :( 21.06.11, 20:28
                                          Doczekalam sie!!!!!!
                                          dzisiaj dostalam częśc nareszcie smile
                                          i do tego dostalam gratisik smile
                                          nareszcie moj stokke sprawny jest jupiiii! i moge dalej sie nim cieszyc!
            • piszezzawody Re: piszezzawody 15.06.11, 19:50
              Aha... Dziękuje za to ze o mnie pomyslalas smile Na szczęście nie potrzebuje a w razie czego jest przecież FB smile
              • didis Re: piszezzawody 15.06.11, 22:35
                Ja mam blue i purplebig_grin Nie mam summer ale wciąż marzę o winter kitbig_grin Gdybym miała córkę w wieku synkabig_grin - rok kończy w niedzielę- to pixele bym kupiła chętniesmile)) Synka wożę od 2 mcy w Stokke i żałuję, że nie kupiłam wcześniej (byłam jednak wierna Camaleonowi)
                • piszezzawody :-) 16.06.11, 08:54
                  smile
                  Może jeszcze jedno dziecko i wyprobujesz X od początku? U mnie było podobnie wink
                  Aż żal ze wiecej dzieci nie będę miała.

U nas w domu są jeszcze inne produkty Stokke, miedzy innymi krzesełka Tripp Trapp. Jeśli założyć ze Xplory jest ultrapraktycznym wózkiem to TT jest z pewnością jego odpowiednikiem wsród krzeselek. Nie wyobrażam sobie naszego domu bez nich. Dzieci są do swoich krzeseł bardzo przywiazane, a ja na szczęście nie muszę się martwić ze z nich wyrosną smile
                  • marge.s Re: :-) 21.06.11, 22:24
                    Tak sobie podczytalam ten watek i mysl o zakupie Stokke wraca do mnie jak bumerang ...
                    Mam teraz 6 miesieczna coreczke w domu i plany na ostatnie dziecko na koniec przyszlego roku.

Zdecydowalam sie na MB Swift ale kurcze tak mnie kusi jakos wink chyba dam sobie sama bana bo inaczej bede rozdarta wink
                    Ale krzeselka to chyba sobie sprawie tzn dzieciom suspicious
                    • piszezzawody Re: do Marge.s 22.06.11, 14:34
                      Z doświadczenia napisze tak - jeśli kusi Cie Xplory (nie od dziś) i jest w Twoim zasięgu to GO FOR IT GIRL! Szczególnie ze w planach kolejne dziecko smile
                      Ja dla pierwszego dziecka kupiłam w 10miesiacu życia i przebolec nie mogłam ze tak późno. Dobrze ze pózniej urodziłam jeszcze dwójkę! wink

Co zaś się tyczy Tripp Trapp'ow... Nie umiemy bez nich żyć. Serio. Najlepsze krzeselko swiata. Proste i niewiarygodnie funkcjonalne, wygodne i wpasuje się do każdego wnętrza. Na długie lata smile
                      • mama1dawidka Re: do Marge.s 22.06.11, 23:23
                        nom mialam duzzzooo wózkow dopuki nie trafilam na ten....
                        jeszcze jedynie chodzi zamnąniekiedy cameleon ale kiedys msle i tego sie dorobie puki co to stokke to mój nr.1 smile
                        piekn lekko sie prowadzi mój najlepszy wuzeczek smile nei zamienie go na inny i puki co go nie sprzedaje! pierwszy wózekktory ze mna jest juz tak dlugo kup napewno sie nie zawiedziesz!
    • mama1dawidka sprzedaje swoje stokke zeby... 27.06.11, 12:56
      kupic nowy model kurcze te 2007 siedzi mi w głowie
      kupilam juz nawet gondolke zeby mógłciut wiecej pójsc plany takie
      caly zestaw sprzedam dooze ok 100 euro i kupie oczywiscie uzywke ale nowy model
      a mazeniem byloby dostac fiolet ale innymi tez sie zadowole smile
      co do wózka jak juz pisalam supeer jest
      juz sie nie umiedoczekac wymiany smile
      juz sobie spiewam wymienie ciebie na lepszy model :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka