Dodaj do ulubionych

Nakladka na raczke Baby Jogger

22.07.11, 15:03
Iza - czy mozesz mi napisac z jakiego materialu jest wykonana ta nakladka

Dziewczyny chcace ta nakladke wtrzymajcie sie jeszcze troche byc moze bede miala tansze te nakladki negocjuje z jednym sklepem krawieckim
Obserwuj wątek
    • isabel_o Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 22.07.11, 17:33
      To jest taki grubszy, mięciutki piankowy materiał. Hmmm, trudno mi go opisać...
      • afroddytta Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 22.07.11, 18:37
        Myślę, że ten materiał to taki jak te pianki do pływania/nurkowania, a przynajmniej taki by się nadał. Samo uszycie to nie problem tylko ten materiał.
        • afroddytta Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 22.07.11, 18:49
          Znalazłam takie pasy neoprenowe Tekst linka, ja bym spróbowała sama z czymś takim jak ta opcja z krawcową nie wyjdzie, może też można taki materiał z metra kupić, ale się nie orientuje i nie wiem czy grubość 3 mm to standard i czy to dobrze.
    • isabel_o Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 22.07.11, 19:48
      Ten materiał można porównać do materiału budy w concordzie, tyle, że grubszy. Też jest taki elastyczny...
      • agnes_nyc Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 23.07.11, 07:15
        dzis mam roczek dziecka i imprezke ale juz w nastepnym tygodniu bede szukac materialu i moze uda sie cos uszyc - mam fajna hurtownie z materialami i moze mi cos sciagna a jak nie to zamowie te z linku Isabel
        • kk7367 Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 23.07.11, 07:35
          Aga, to udanej imprezy i oczywiście STO LAT dla Julkismile Czekam na info odnośnie nakładki.
    • agnes_nyc Nakladki - info 25.07.11, 12:41
      W zwiazku z tym ze nie udalo mi sie zalatwic nic fajnego wiec zamawiam nakladke z linku Isabelki

dziewczyny jesli chcecie ta nakladke abym Wam zamowila musze otrzymac zaliczke za ta nakladke ze wzgledu na to iz juz otrzymałam rezygnacje kilku chetnych a nie chciałabym pozniej nieporozumień (mam nadzieje ze mnie rozumiecie)

dodatkowo bede placic karta kredytowa i moj bank moze mi przeliczyc po swoim kursie $ wiec roznica kursowa jaka moze byc w cenie to od 0,50 - 4 zl wiecej jak transakcja zostanie zaksiegowana na moim rachunku to wtedy bede wiedziala dokladna kwote

tutaj link do strony z ktorej bede zamawiac
      cgi.ebay.pl/NEW-STROLL-AIR-STROLLER-HANDLE-COVER-HANDLE-SLEEVE-24-/180557696666?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0a13ce9a
      zatem na dzien dzisiejszy cena 24 fitowej nakladki to : 83,23 +(roznica moja bankowa 0,50-4 zl - moze jej nie byc ale gwarancji nie dam) + 3-4 zl list polecony na terenie polski

Jesli któraś z Was jest zainteresowana to prosiłabym o 50 zł zaliczki reszta przed wysyłką

nr konta podam na priva zainteresowanym

nakladki bede zamawiac w czwartek -piatek
      • calineczka793 Aga napisałam na pw;-)...n/t 25.07.11, 13:08

• agnes_nyc Odpisalam wszystkim 25.07.11, 13:28

• agnes_nyc Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 27.07.11, 20:07
      Dziewczyny

wyslalam kilka mejli z numerem konta a dostalam tylko zaliczke od calineczki

napiszcie czy jestescie zainteresowani czy nie bo jesli checi zakupu juz Wam minely to nie bedziemy czekac i zamowie juz teraz.

Jesli jutro do 12 w poludnie nie wplynie zadna zaliczka to zamawiam nakladki tylko dla siebie i calineczki
      • duraczek Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 27.07.11, 21:54
        ja zrobilam przelem w wys. 50zl. naprawde. jutro pewnie sie pojawi na Twoim koncie. za późno zleciłam. przepraszam za kłopot!
        • agnes_nyc Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 27.07.11, 21:56
          nic nie szkodzi tutaj u Ciebie to moja wina czekalas na mejla smile wyslalma odpowiedz smile

nawet jesli przelew nie dojdzie na czas to zamawiam dla Ciebie rowniez smile
          pozdrawiam

duraczek napisała:

> ja zrobilam przelem w wys. 50zl. naprawde. jutro pewnie sie pojawi na Twoim kon
          > cie. za późno zleciłam. przepraszam za kłopot!
    • agnes_nyc Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 28.07.11, 13:35
      Zamówione - pozostało tylko czekać - jak tylko przyjdzie paczka dam znac smile
      • dziustynka Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 29.07.11, 00:02
        A ile czasu na dostawę do Ciebie (tzn. do PL) przewidujesz? Pytam, bo się zagapiłam a też będę potrzebować. Tylko, że wózka jeszcze nie mam, ale mam nadzieję mieć za jakieś półtora miesiąca. Czyli pytanie czy zdążę zamówić tę nakładkę wink
        • agnes_nyc Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 29.07.11, 07:37
          nie wiem ile ale mysle ze w ciagu 2 tyg. nakladki beda u mnie
    • agnes_nyc Nakladki juz leca do Polski 29.07.11, 19:53
      sprawdzilam status i juz sprzedawca wyslal wiec niedlugo bedziemy mialy nakladki
    • agnes_nyc Sa nakladki 04.08.11, 15:32
      Dziewczyny dzis przyszly nakladki na raczke

pierwsze wrazenie pozytywne mi sie podobaja

wieczorem przesle mejle ile do doplaty i jutro wysylam nakladki

Iza dzieki za namiar smile

kolejna rzecz ktora kupilam za Twoja namowa i jestem zadowolona

moze cos wiecej polecisz smile
      • gaga-sie Re: Sa nakladki 04.08.11, 19:46
        Super, napiszcie jak się użytkuje, ja niestety będę musiała zamówić ją sama, trochę później.
        • agnes_nyc Re: Sa nakladki 04.08.11, 21:06
          Hej

wiec ja juz po spacerze jestem mega zadowolona nakladka jest naprawde super przylega git troche dluga ale nie widac tego

wiec warto bylo smile
          • dziustynka nakładka - jak wrażenia? 08.08.11, 17:56
            Widzę, że Agnes zadowolona, a jak Wam pozostałym przypadła nakładka do gustu? Może lepiej dwie krótsze?
            • dziustynka Re: nakładka - jak wrażenia? 24.08.11, 19:07
              Niedoczekawszy się na dodatkowe opinie, zamówiłam, mam, cieszę się. Nie sądziłam, że tak błyskawicznie do mnie dotrze. W piątek późnym wieczorem zapłaciłam, a dziś z rana mam! Jedną długą, fajnie przylega.
              I polecam.
              • kasikbc Re: nakładka - jak wrażenia? 24.08.11, 20:01
                a gdzie zamawiałas?
                chciałam zapytać uzytkowniczni bjcm - czy pas wokoł brzuszka mozna regulowac? bo o ile teraz jest ok to na chlodniejsze dni bedzie napewno za ciasnosad
                • agnes_nyc Re: nakładka - jak wrażenia? 24.08.11, 21:28
                  kasikbc napisała:

> a gdzie zamawiałas?
                  > chciałam zapytać uzytkowniczni bjcm - czy pas wokoł brzuszka mozna regulowac? b
                  > o o ile teraz jest ok to na chlodniejsze dni bedzie napewno za ciasnosad

wkladki zamawialysmy stad

cgi.ebay.pl/NEW-STROLL-AIR-STROLLER-HANDLE-COVER-HANDLE-SLEEVE-24-/180557696666?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0a13ce9a
                  ja jestem mega zadowolona
                • dziustynka Re: nakładka - jak wrażenia? 25.08.11, 12:08
                  Ja też zamówiłam z tego linka od Agnes.
                  A pas muszę zaraz sprawdzić...
                • dziustynka Re: nakładka - jak wrażenia? 25.08.11, 12:11
                  Nie ma czegoś takiego jak pas wokół brzuszka. Na głównych pasach są klamerki od wpinania do tego między nóżkami. I te klamerki są luźno, więc dopasowują się do grubości dziecka, jak znalazł.
                  • kasikbc Re: nakładka - jak wrażenia? 25.08.11, 20:54
                    wiem wiem ze to jest razem,czyli luzujac te naramienne automatycznie wokol brzuszka sie poszerza? nie mialam jak pocwiczyc jeszcze na malejwink
                    • dziustynka Re: nakładka - jak wrażenia? 26.08.11, 07:45
                      Automatycznie, tak. Długi jest każdy pas, więc spokojnie będzie można dopasować długo-długo.
        • adusia_g_s Re: Sa nakladki 04.08.11, 21:10
          No ja też przegapiłam. Tzn. mój M miał przelać pieniądze ale niestety tego nie zrobił. No i muszę pomyśleć na własną rękę.
          • gaga-sie Re: Sa nakladki 26.08.11, 11:50
            Ja właśnie zamówiłam nakładkę z ebaya. Czekam na przesyłkę.
      • isabel_o Cieszę się, że pomogłam :) 08.08.11, 18:29
        Pozdrawiam serdecznie wink
    • agnes_nyc zdjecie nakladki Baby Jogger 29.08.11, 20:56
      moja troche przykurzona bo pobrudzila sie od kolek smile

https://i142.photobucket.com/albums/r107/hepi_nyc/DSC00915.jpg
      • dziustynka Re: zdjecie nakladki Baby Jogger 29.08.11, 21:44
        Hmm to chyba pałąk jest krotszy niz w czterokolowcu, bo mi nie nachodzi na materiał. Jutro pstrykne.
        • agnes_nyc Re: zdjecie nakladki Baby Jogger 29.08.11, 21:47
          dziustynka napisała:

> Hmm to chyba pałąk jest krotszy niz w czterokolowcu, bo mi nie nachodzi na mate
          > riał. Jutro pstrykne.

chodzi o raczke jesli tak to mi sporo nachodzi na material z drugiej strony bardziej nachodzi ale mi to nie przeszkadza smile
          • dziustynka Re: zdjecie nakladki Baby Jogger 29.08.11, 21:50
            Znaczy rączka krótsza, jasne smile tak tylko zauważyłam, bo u mnie nie nachodzi (napisałam do Ciebie na gazetowego).
            • dziustynka Re: zdjecie nakladki Baby Jogger 30.08.11, 15:11
              U mnie na cm4 to tak wygląda.
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/dg/fa/sjut/dRZh5Atb3vp5BxGrpB.jpg
              Czyli jakby dłuższa rączka czy jak, kto tam wie. Dla mnie ważne, że mi nic nie odstaje i nie nachodzi, bo lubię mieć dopasowane.
              • gaga-sie Re: zdjecie nakladki Baby Jogger 07.09.11, 13:40
                Moja nakładka też już doszła, leży idealnie na city mini 4.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka