agnes_nyc 22.07.11, 15:03 Iza - czy mozesz mi napisac z jakiego materialu jest wykonana ta nakladka Dziewczyny chcace ta nakladke wtrzymajcie sie jeszcze troche byc moze bede miala tansze te nakladki negocjuje z jednym sklepem krawieckim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabel_o Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 22.07.11, 17:33 To jest taki grubszy, mięciutki piankowy materiał. Hmmm, trudno mi go opisać... Odpowiedz Link
afroddytta Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 22.07.11, 18:37 Myślę, że ten materiał to taki jak te pianki do pływania/nurkowania, a przynajmniej taki by się nadał. Samo uszycie to nie problem tylko ten materiał. Odpowiedz Link
afroddytta Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 22.07.11, 18:49 Znalazłam takie pasy neoprenowe Tekst linka, ja bym spróbowała sama z czymś takim jak ta opcja z krawcową nie wyjdzie, może też można taki materiał z metra kupić, ale się nie orientuje i nie wiem czy grubość 3 mm to standard i czy to dobrze. Odpowiedz Link
isabel_o Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 22.07.11, 19:48 Ten materiał można porównać do materiału budy w concordzie, tyle, że grubszy. Też jest taki elastyczny... Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 23.07.11, 07:15 dzis mam roczek dziecka i imprezke ale juz w nastepnym tygodniu bede szukac materialu i moze uda sie cos uszyc - mam fajna hurtownie z materialami i moze mi cos sciagna a jak nie to zamowie te z linku Isabel Odpowiedz Link
kk7367 Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 23.07.11, 07:35 Aga, to udanej imprezy i oczywiście STO LAT dla Julki Czekam na info odnośnie nakładki. Odpowiedz Link
agnes_nyc Nakladki - info 25.07.11, 12:41 W zwiazku z tym ze nie udalo mi sie zalatwic nic fajnego wiec zamawiam nakladke z linku Isabelki dziewczyny jesli chcecie ta nakladke abym Wam zamowila musze otrzymac zaliczke za ta nakladke ze wzgledu na to iz juz otrzymałam rezygnacje kilku chetnych a nie chciałabym pozniej nieporozumień (mam nadzieje ze mnie rozumiecie) dodatkowo bede placic karta kredytowa i moj bank moze mi przeliczyc po swoim kursie $ wiec roznica kursowa jaka moze byc w cenie to od 0,50 - 4 zl wiecej jak transakcja zostanie zaksiegowana na moim rachunku to wtedy bede wiedziala dokladna kwote tutaj link do strony z ktorej bede zamawiac cgi.ebay.pl/NEW-STROLL-AIR-STROLLER-HANDLE-COVER-HANDLE-SLEEVE-24-/180557696666?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0a13ce9a zatem na dzien dzisiejszy cena 24 fitowej nakladki to : 83,23 +(roznica moja bankowa 0,50-4 zl - moze jej nie byc ale gwarancji nie dam) + 3-4 zl list polecony na terenie polski Jesli któraś z Was jest zainteresowana to prosiłabym o 50 zł zaliczki reszta przed wysyłką nr konta podam na priva zainteresowanym nakladki bede zamawiac w czwartek -piatek Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 27.07.11, 20:07 Dziewczyny wyslalam kilka mejli z numerem konta a dostalam tylko zaliczke od calineczki napiszcie czy jestescie zainteresowani czy nie bo jesli checi zakupu juz Wam minely to nie bedziemy czekac i zamowie juz teraz. Jesli jutro do 12 w poludnie nie wplynie zadna zaliczka to zamawiam nakladki tylko dla siebie i calineczki Odpowiedz Link
duraczek Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 27.07.11, 21:54 ja zrobilam przelem w wys. 50zl. naprawde. jutro pewnie sie pojawi na Twoim koncie. za późno zleciłam. przepraszam za kłopot! Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 27.07.11, 21:56 nic nie szkodzi tutaj u Ciebie to moja wina czekalas na mejla wyslalma odpowiedz nawet jesli przelew nie dojdzie na czas to zamawiam dla Ciebie rowniez pozdrawiam duraczek napisała: > ja zrobilam przelem w wys. 50zl. naprawde. jutro pewnie sie pojawi na Twoim kon > cie. za późno zleciłam. przepraszam za kłopot! Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 28.07.11, 13:35 Zamówione - pozostało tylko czekać - jak tylko przyjdzie paczka dam znac Odpowiedz Link
dziustynka Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 29.07.11, 00:02 A ile czasu na dostawę do Ciebie (tzn. do PL) przewidujesz? Pytam, bo się zagapiłam a też będę potrzebować. Tylko, że wózka jeszcze nie mam, ale mam nadzieję mieć za jakieś półtora miesiąca. Czyli pytanie czy zdążę zamówić tę nakładkę Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Nakladka na raczke Baby Jogger 29.07.11, 07:37 nie wiem ile ale mysle ze w ciagu 2 tyg. nakladki beda u mnie Odpowiedz Link
agnes_nyc Nakladki juz leca do Polski 29.07.11, 19:53 sprawdzilam status i juz sprzedawca wyslal wiec niedlugo bedziemy mialy nakladki Odpowiedz Link
agnes_nyc Sa nakladki 04.08.11, 15:32 Dziewczyny dzis przyszly nakladki na raczke pierwsze wrazenie pozytywne mi sie podobaja wieczorem przesle mejle ile do doplaty i jutro wysylam nakladki Iza dzieki za namiar kolejna rzecz ktora kupilam za Twoja namowa i jestem zadowolona moze cos wiecej polecisz Odpowiedz Link
gaga-sie Re: Sa nakladki 04.08.11, 19:46 Super, napiszcie jak się użytkuje, ja niestety będę musiała zamówić ją sama, trochę później. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Sa nakladki 04.08.11, 21:06 Hej wiec ja juz po spacerze jestem mega zadowolona nakladka jest naprawde super przylega git troche dluga ale nie widac tego wiec warto bylo Odpowiedz Link
dziustynka nakładka - jak wrażenia? 08.08.11, 17:56 Widzę, że Agnes zadowolona, a jak Wam pozostałym przypadła nakładka do gustu? Może lepiej dwie krótsze? Odpowiedz Link
dziustynka Re: nakładka - jak wrażenia? 24.08.11, 19:07 Niedoczekawszy się na dodatkowe opinie, zamówiłam, mam, cieszę się. Nie sądziłam, że tak błyskawicznie do mnie dotrze. W piątek późnym wieczorem zapłaciłam, a dziś z rana mam! Jedną długą, fajnie przylega. I polecam. Odpowiedz Link
kasikbc Re: nakładka - jak wrażenia? 24.08.11, 20:01 a gdzie zamawiałas? chciałam zapytać uzytkowniczni bjcm - czy pas wokoł brzuszka mozna regulowac? bo o ile teraz jest ok to na chlodniejsze dni bedzie napewno za ciasno Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: nakładka - jak wrażenia? 24.08.11, 21:28 kasikbc napisała: > a gdzie zamawiałas? > chciałam zapytać uzytkowniczni bjcm - czy pas wokoł brzuszka mozna regulowac? b > o o ile teraz jest ok to na chlodniejsze dni bedzie napewno za ciasno wkladki zamawialysmy stad cgi.ebay.pl/NEW-STROLL-AIR-STROLLER-HANDLE-COVER-HANDLE-SLEEVE-24-/180557696666?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0a13ce9a ja jestem mega zadowolona Odpowiedz Link
dziustynka Re: nakładka - jak wrażenia? 25.08.11, 12:08 Ja też zamówiłam z tego linka od Agnes. A pas muszę zaraz sprawdzić... Odpowiedz Link
dziustynka Re: nakładka - jak wrażenia? 25.08.11, 12:11 Nie ma czegoś takiego jak pas wokół brzuszka. Na głównych pasach są klamerki od wpinania do tego między nóżkami. I te klamerki są luźno, więc dopasowują się do grubości dziecka, jak znalazł. Odpowiedz Link
kasikbc Re: nakładka - jak wrażenia? 25.08.11, 20:54 wiem wiem ze to jest razem,czyli luzujac te naramienne automatycznie wokol brzuszka sie poszerza? nie mialam jak pocwiczyc jeszcze na malej Odpowiedz Link
dziustynka Re: nakładka - jak wrażenia? 26.08.11, 07:45 Automatycznie, tak. Długi jest każdy pas, więc spokojnie będzie można dopasować długo-długo. Odpowiedz Link
adusia_g_s Re: Sa nakladki 04.08.11, 21:10 No ja też przegapiłam. Tzn. mój M miał przelać pieniądze ale niestety tego nie zrobił. No i muszę pomyśleć na własną rękę. Odpowiedz Link
gaga-sie Re: Sa nakladki 26.08.11, 11:50 Ja właśnie zamówiłam nakładkę z ebaya. Czekam na przesyłkę. Odpowiedz Link
agnes_nyc zdjecie nakladki Baby Jogger 29.08.11, 20:56 moja troche przykurzona bo pobrudzila sie od kolek Odpowiedz Link
dziustynka Re: zdjecie nakladki Baby Jogger 29.08.11, 21:44 Hmm to chyba pałąk jest krotszy niz w czterokolowcu, bo mi nie nachodzi na materiał. Jutro pstrykne. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: zdjecie nakladki Baby Jogger 29.08.11, 21:47 dziustynka napisała: > Hmm to chyba pałąk jest krotszy niz w czterokolowcu, bo mi nie nachodzi na mate > riał. Jutro pstrykne. chodzi o raczke jesli tak to mi sporo nachodzi na material z drugiej strony bardziej nachodzi ale mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link
dziustynka Re: zdjecie nakladki Baby Jogger 29.08.11, 21:50 Znaczy rączka krótsza, jasne tak tylko zauważyłam, bo u mnie nie nachodzi (napisałam do Ciebie na gazetowego). Odpowiedz Link
dziustynka Re: zdjecie nakladki Baby Jogger 30.08.11, 15:11 U mnie na cm4 to tak wygląda. Czyli jakby dłuższa rączka czy jak, kto tam wie. Dla mnie ważne, że mi nic nie odstaje i nie nachodzi, bo lubię mieć dopasowane. Odpowiedz Link
gaga-sie Re: zdjecie nakladki Baby Jogger 07.09.11, 13:40 Moja nakładka też już doszła, leży idealnie na city mini 4. Odpowiedz Link