Dodaj do ulubionych

Peg Perego Ora czy Espiro Magic

23.07.11, 22:06
Wiem, że dla wózkomaniaczki żaden z ww wymienionych, ale ja jestem tu nowa, nie mam za dużo pieniedzy i bardzo nie podobają mi się parasolki z podwójnymi kółkami i 2 uchwytami - mam wrażenie że zaraz się rozlecąsmile
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Peg Perego Ora czy Espiro Magic 23.07.11, 23:39
      Mówiąc krótko magica to nikt nie poleca, bo jakość tragiczna-zerknij w historię było o nim sporo, nawet parę dni temu.
      Orę kilka osób ma i chyba ok. Ora tylko jest bardzo ciężka, chyba 12 kg czyli tyle co duży wózek spacerówka np. speedi.
      Jeśli nie trawisz parasolek (jak ja) to zerknij na buggstera, bo on nie ma tych małych terkoczących kółek i jest dość sztywny (konstrukcja) i moim zdaniem ładny wizualnie i lżejszy. Buggstery używane, raczej w dobrym stanie na allegro są za ok 300zł (w tym tygodniu sprzedałam swojego w stanie idealnym za 350 zł, wersja S z amortyzacją).
      • blaue777 Re: Peg Perego Ora czy Espiro Magic 24.07.11, 00:19
        Dziękuję. Przed chwilą kupiłam arię (bo na szczęście gdzieś znalazłam info ile waży oro) - a głównie chodziło własnie o malą wagę wózka bo z moją spacerówką quinny nie wyrabiamsmile Może to początek wózkomanii i za jakiś czas znowu się odezwę po radę!
      • berciunia1 Re: Peg Perego Ora czy Espiro Magic 27.07.11, 19:01
        ora nie wazy 12 kg tylko 9 a to spora różnica, nie czuć tej wagi wogóle- ponieważ wózek jest świetnie wyważony, super sie podbija, jest solidnie wykonany, nie opada po jakmś czasie jak magic, koła się tak mocno nie ścierają- kup Orę

ja miałam śliwkową- ślicznasmile nawet moim zdaniem dla chłopakasmile

poza tym ora tańszasmile
        • 1mzeta Dokładnie 28.07.11, 00:20
          Ja mam Orę jako wózek u dziadków i powiem szczerze,że ma lepsze podbijanie niż BJ Mini. Gdyby nie to,że jednak BJ jest lżejszy od Ory to bym sobie BJ-a darowała i jako wózek u siebie też Orę albo Lunę (nowsza wersja Ory) kupiła.
      • 1mzeta Re: Peg Perego Ora czy Espiro Magic 28.07.11, 00:18
        Ora waży 10 kg- jak na mój gust i siłę nie jest wcale taka ciężka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka